Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:20, 26 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

wiesz, z moim zapominalstwem i pilnowaniem godzin na pewno mnie poznasz. Ja bym musiała mieć dietetyka wyskakującego z lodówki, jak ją otwieram heheheheh i nadzorcę, który by mnie codziennie do orbitreka przywiązał

No najgorzej z tym pilnowaniem się... A Ty też tak masz, że jak postanowisz sobie jakąś dietę, czegoś jeść mniej, czegoś sobie odmówić - to wtedy jesteś notorycznie głodna i słonia z kopytami byś zjadła?

ooo....na samo słowo dieta robię się głodna
Ogród Sylwii od początku :) 21:31, 23 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
No to myśl intensywnie - niewiele czasu zostało
Buziam

Nooo , dlatego tak przeciągam w czasie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 14:24, 23 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Marzenka, jesteś niesamowita Nawet w podróży zalogowana i aktywna na forum! Ty naprawdę jesteś uzależniona, ale błagam, nie lecz się
Miłego "szkolenia" i czekamy na imprezę

Marzenko, czy posty pisałaś jadąc samochodem ?

Danusiu taaak ale gdy stałam w korku lub na światłach i w czasie tankowania
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:22, 23 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ile??? 130m kancików??? Ło matko!!! Muszę Cię kiedyś wypożyczyć do tego kancikowania , bo mi zupełnie nie idzie. I wydawało mi się, że tyle wczoraj zrobiłam w ogrodzie... Ty działasz na jakieś paliwo nitro .

no tyle ma chodnik, licząc obie strony; ale w jednym miejscu mi uciekło, odrośnie, no bo ciemno jednak mimo lamp...a wiesz, że chętnie u ciebie pokancikuję, mam wprawę i lubię to

dobre z tym paliwem

a ptaszki wcinają dzwonki, eM mówi, że tłok!
Ogród Sylwii od początku :) 13:42, 23 lis 2012

Do góry
No to myśl intensywnie - niewiele czasu zostało
Buziam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:56, 23 lis 2012

Do góry
Ile??? 130m kancików??? Ło matko!!! Muszę Cię kiedyś wypożyczyć do tego kancikowania , bo mi zupełnie nie idzie. I wydawało mi się, że tyle wczoraj zrobiłam w ogrodzie... Ty działasz na jakieś paliwo nitro .
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:54, 23 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Marzenka, jesteś niesamowita Nawet w podróży zalogowana i aktywna na forum! Ty naprawdę jesteś uzależniona, ale błagam, nie lecz się

Za to się dostaje mandat Madżenka pisała stojąc samochodem... w korku A za to już mandatu nie ma
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:49, 23 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:28, 23 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
No i gdzie Ty Miła jesteś? Wyjazdowa już? Czy zapracowana?
Buziam

Jestem
byłam ciut wyjazdowa i zapracowana w ogrodzie; z dumą obwieszczam, że zrobiłam wszystkie kanciki

wzdłuż chodnika, 130 m bieżących jest schludnie, ale po ciemku przy lampach ogrodowych robiłam;

ponadto coś tam pograbiłam, wyzbierałam igły, przesadziłam trawy turzyce gold, jak radziła Danusia, a

trawa stipa poszła pod ambrowiec; no i dosadziłam pod ambrowca wśród tych traw 40 tulipanów

i zrobiłam eksperyment, wsadziłam w łupkach nasiona rycynowca do ziemi, ciekaw czy któryś wzejdzie;

pogoda dopisuje, jakby tak jeszcze tydzień się utrzymało i miałabym wolne, zrobiłabym wszystko i ogród

przygotowany do zimy...głównie przesadzanie i wygrabianie resztek igieł i liści, no ale i tak nie jest źle

i fotki..

to tu zerwałam darń, też po ciemku i trawy dałam i tulipany jeszcze dosadziłam, różne, jak leci..

przy ambrowcu

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:24, 23 lis 2012

Do góry
No i gdzie Ty Miła jesteś? Wyjazdowa już? Czy zapracowana?
Buziam
Ogród Sylwii od początku :) 11:21, 23 lis 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Boziu, boziu, jakie to cudne!!!
Uśmiechy Ci ślę i pozytywną energię!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:16, 23 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Czyli wykorzystałaś jednak czas na prace ogrodowe ja też, ale trawy również nie powiązałam, nie wszystkie; dobrze, że jest przepis na zapiekankę, bo pyszna, makaron już ugotowałam

i widzę, że ozdoby świąteczne na tapecie; ta fioletowa z GAP bardzo ładna
pozdrawiam

Ogród do zmroku, potem inne prace Teraz noc jest dłuuuga
Inspiracje GAPa jak zwykle zachwycające, żeby nacieszyć oczy - wykonać już nie, nie ja Ale jest mnóstwo osób na forum, które dobrze spożytkują te inspiracje.
Lecę zobaczyć, co napracowałaś
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:12, 23 lis 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Agus....nad Loara cisza...spokoj, pada....
a ja i tak bede wzdychac do twoich hektarowwwww...a ograniecie tego to inna sprawa hihi...
co do postow to fakt...najczesciej te dlugieeeee i wtedy az dym leci!!!!!
cudniastego weekendu, wpadne w tygodniu ....doczytac!!!!
buziakuje i zmykam!!!!!!!

Ach jak pięknie było nad tą Loarą kiedyś w sierpniu - spędziliśmy tam 2 cudowne tygodnie Tylko poziom wody w rzece był tak niski, że nie udało nam się popłynąć barką.
Oj nie narzekaj, że pada - na pewno i tak jest cieplej i ładniej niż u nas
Tobie również życzę baaardzo udanego weekendu i do zobaczenia po
Postępowanie z trollem i niegrzeczne lub prowokacyjne wpisy 11:06, 23 lis 2012

Do góry
Pierwszy raz w życiu spotkałam się oko w oko z trollem Nie lubię gadziny, karmić nie będę na 100% !!!
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:37, 23 lis 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

Wieloszka, tak na marginesie, wszystkie składniki sałatki też byś mogła gdzieś umieścić

Aga, ale to jest najzwyklejsza sałatka grecka - gdzie nie pójdę, to wszyscy znają. A tak nawiasem mówiąc - najgorzej smakowała w .... Grecji
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:35, 23 lis 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Tak mówią, że po diecie człowiekowi lepiej .... ale mi jest tylko gorzej. Więc jem wszystko po trochu i regularnie. Ze słodyczy to tylko domowe i jakieś szaleństwo z rzadka. To chyba jest kwestia wyliczenia zapotrzebowania i oszukania apetytu.

Wow! Słodyczowe szaleństwo z rzadka? Oszukiwanie apetytu? Podziwiam Pszczółko, ja tak nie umiem Jest na to jakiś przepis?
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:33, 23 lis 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)
wiesz, z moim zapominalstwem i pilnowaniem godzin na pewno mnie poznasz. Ja bym musiała mieć dietetyka wyskakującego z lodówki, jak ją otwieram heheheheh i nadzorcę, który by mnie codziennie do orbitreka przywiązał

No najgorzej z tym pilnowaniem się... A Ty też tak masz, że jak postanowisz sobie jakąś dietę, czegoś jeść mniej, czegoś sobie odmówić - to wtedy jesteś notorycznie głodna i słonia z kopytami byś zjadła?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:32, 23 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
No ładnie tak po nocy, cichaczem nowy wątek zakładać ?
Metamorfoza tego małego kawałka ziemi jest niezwykła - od ścierniska do jednego z najpiękniejszych ogrodów na forum! I to wszystko w tak krótkim czasie! Podziwiam, podziwiam, podziwiam! Fajnie, że jesteś z nami
Buziaki dla niesamowitej właścicielki niesamowitego ogrodu

Oj tak cichaczem po nocy . Aby być zwartą i gotową na otwarcie szampana
Kiedyś będzie tu pięknie ... 09:24, 23 lis 2012

Do góry
Wieloszka, Aga K, Magda70, Bea ale skutecznie pchalyście do 1000
danusia potrafi apelować skutecznie

Grupa, Evchen, Anita, Sylwia ale trzymacie rękę na pulsie
Buziam i zmykam się szkolić
imprezka niech się rozkręca, do wieczora damy czadu
Ogród Dominiki 09:17, 23 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Pozdrawiam nocnego marka

Oj ktoś tu nie mógł spać po nocy Przyznaj się, ile redbulli wypiłaś w trasie ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies