Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Wieloszka 09:16, 23 lis 2012

Domi napisał(a)

Urlopującej się Agnieszce zazdroszczę prac w ogrodzie, bo ja walczę z myciem okien, co jest drastycznie mniej atrakcyjną czynnością.

A ja ze wszystkich prac domowych najbardziej lubię mycie okien, a właściwie efekt tego mycia- zwłaszcza z nowymi pcv szybko idzie I na pewno ważnym elelmentem "lubienia" jest mała częstotliwość wykonywania czynności
Wieloszka 09:17, 23 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Pozdrawiam nocnego marka

Oj ktoś tu nie mógł spać po nocy Przyznaj się, ile redbulli wypiłaś w trasie ?
Bea 09:49, 24 lis 2012

Dominiko

byłam na giełdzie i uprzejmie donoszę, że są czarne z połyskiem, szare z połyskiem, miedziane mrożone.
Czarne u jednego sprzedawcy w średnim rozmiarze - cały karton, a u drugiego miałam wrażenie, że w dwóch odcieniach - czarne i bardzo ciemny grafit - pojedyncze sztuki. W porównaniu z tamtym rokiem wydaje mi się, że jest mniej sprzedawców. W największym rozmiarze bardzo mały wybór kolorystyczny, w średnim dużo więcej.

Domi 12:10, 24 lis 2012

Wielkie dzięki Beatko za tak szczegółowy raport giełdowy. Muszę zatem pojechać i kupić to, co będzie bez oglądania się na rozmiary, bo czarne bombki strasznie ciężko kupić- zawsze trafiam na pojedyncze sztuki. A bombek lubię mieć dużo tego samego rodzaju, tak samo, jak tulipanów.Pochwalisz się co kupiłaś na giełdzie???Pozdrawiam serdecznie!
agniecha973 12:12, 24 lis 2012

Domi, ale pokażesz choinkę z czarnymi bombkami? Bo ja sobie nie umiem tego wyobrazić i strasznie jestem ciekawa efektu.
Bea 13:27, 24 lis 2012

agniecha973 napisał(a)
Domi, ale pokażesz choinkę z czarnymi bombkami? Bo ja sobie nie umiem tego wyobrazić i strasznie jestem ciekawa efektu.

Bardzo ładne są te bombki i też jestem ciekawa aranżacji z nimi. Widzę czarne i czerwone razem.
Bea 13:28, 24 lis 2012

Domi napisał(a)
Wielkie dzięki Beatko za tak szczegółowy raport giełdowy. Muszę zatem pojechać i kupić to, co będzie bez oglądania się na rozmiary, bo czarne bombki strasznie ciężko kupić- zawsze trafiam na pojedyncze sztuki. A bombek lubię mieć dużo tego samego rodzaju, tak samo, jak tulipanów.Pochwalisz się co kupiłaś na giełdzie???Pozdrawiam serdecznie!

Zakupy raczej skromne i nie bardzo jest się czym chwalić.

Nie wszystko co chciałam było.
Domi 14:39, 24 lis 2012

agniecha973 napisał(a)

Aga, jak nie możesz sobie tego wyobrazić to podejdź do najbliższego zakładu pogrzebowego, bo tam na pewno choinki będą tak ubrane Kiedy kupowaliśmy markizę na taras,byłam zainteresowana czarną tkaniną( w kolorze dachu) i zapytałam sprzedawcę czy gdzieś mogę zobaczyć realizację markizy z tej tkaniny. W odpowiedzi usłyszałam, że wiele zakładów pogrzebowych wybiera właśnie ten materiał...
Ginger 14:43, 24 lis 2012

Domi , a ja znów pytam . Proszę powiedz jakiej średnicy jest Twój płaczący buk ?
Domi 17:32, 24 lis 2012

Marzenko, Urszullo, Anulu, na pewno obfocę dekoracje świąteczne. No, ale to pewnie dopiero za 2-3 tygodnie.
Wieloszko, nie wiem jak w Twoich rejonach, ale u mnie efekt mycia jest bardzo krótkotrwały. Najlepiej by było myć okna raz w miesiącu, bo tak się brudzą.
Agnieszko,mam nadzieję, że te dekoracje choinkowe, które wymyśliłam sobie w tym roku, będą ok. Zobaczymy...