Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

aga_pe 12:07, 22 lis 2012

wiesz, z moim zapominalstwem i pilnowaniem godzin na pewno mnie poznasz. Ja bym musiała mieć dietetyka wyskakującego z lodówki, jak ją otwieram heheheheh i nadzorcę, który by mnie codziennie do orbitreka przywiązał
popcorn 12:33, 22 lis 2012

zaglądam, a tu o diecie... jak jest zimno nie stosuję się specjalnie
powodzenia!
pozdrawiam
aga_pe 12:53, 22 lis 2012

oj, ja jakoś nie mogę się zmobilizować niezależnie od pogody hehehe
również pozdrawiam
Pszczelarnia 13:06, 22 lis 2012

Tak mówią, że po diecie człowiekowi lepiej .... ale mi jest tylko gorzej. Więc jem wszystko po trochu i regularnie. Ze słodyczy to tylko domowe i jakieś szaleństwo z rzadka. To chyba jest kwestia wyliczenia zapotrzebowania i oszukania apetytu.

Ale poszukam tych kluseczków makaronowych Wieloszki ......... .
Aga, pozdrawiam.
aga_pe 13:30, 22 lis 2012

Pszczółko pozdrawiam serdecznie
Dobrze, że my się nie spotykamy z dziewczynami za często, bo w niedzielę dostarczenie organizmowi kalorii w stosunku do zapotrzebowania było grubo przesadzone

Wieloszka, tak na marginesie, wszystkie składniki sałatki też byś mogła gdzieś umieścić
Wieloszka 09:33, 23 lis 2012

aga_pe napisał(a)
wiesz, z moim zapominalstwem i pilnowaniem godzin na pewno mnie poznasz. Ja bym musiała mieć dietetyka wyskakującego z lodówki, jak ją otwieram heheheheh i nadzorcę, który by mnie codziennie do orbitreka przywiązał

No najgorzej z tym pilnowaniem się... A Ty też tak masz, że jak postanowisz sobie jakąś dietę, czegoś jeść mniej, czegoś sobie odmówić - to wtedy jesteś notorycznie głodna i słonia z kopytami byś zjadła?
Wieloszka 09:35, 23 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Tak mówią, że po diecie człowiekowi lepiej .... ale mi jest tylko gorzej. Więc jem wszystko po trochu i regularnie. Ze słodyczy to tylko domowe i jakieś szaleństwo z rzadka. To chyba jest kwestia wyliczenia zapotrzebowania i oszukania apetytu.

Wow! Słodyczowe szaleństwo z rzadka? Oszukiwanie apetytu? Podziwiam Pszczółko, ja tak nie umiem Jest na to jakiś przepis?
Wieloszka 09:37, 23 lis 2012

aga_pe napisał(a)

Wieloszka, tak na marginesie, wszystkie składniki sałatki też byś mogła gdzieś umieścić

Aga, ale to jest najzwyklejsza sałatka grecka - gdzie nie pójdę, to wszyscy znają. A tak nawiasem mówiąc - najgorzej smakowała w .... Grecji
aga_pe 09:20, 26 lis 2012

Wieloszka napisał(a)

No najgorzej z tym pilnowaniem się... A Ty też tak masz, że jak postanowisz sobie jakąś dietę, czegoś jeść mniej, czegoś sobie odmówić - to wtedy jesteś notorycznie głodna i słonia z kopytami byś zjadła?

ooo....na samo słowo dieta robię się głodna
Milka 14:02, 06 gru 2012

Zajrzałam, bo masz już wianek na drzwiach, a tu nic, wrzuć go
jak miałaś warsztaty, to coś nam z wiankowania wyjdzie pod twoim przywództwem