Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:02, 05 maj 2017

Do góry
malkul napisał(a)
kopytniki malusie ale juz na swoim miejscu

Taak
no one chyba nie popędzą tak szybko jak Twoja runianka, mają cień?
Na zielonej... trawce :) 14:27, 05 maj 2017

Do góry
malkul napisał(a)
u mnie podobne pomyłki były w tulipanach

Coraz bardziej jestem przekonana że to nie przypadkiem im się myli
Droga do spełnienia 14:13, 05 maj 2017

Do góry
malkul napisał(a)

Toszku ja bym chętnie tez polukała choć parę fotek, kobieto zlituj sie nad nami! możesz w moim wątku gościnnie pliiiiissssss
nie daj sie prosić na kolanach

Fotek trochę jest u Anki_ bo co wpada to lata z aparatem i cyka. Dalej przez wątek przewijają się zdjęcia
W zielonej aptece 13:35, 05 maj 2017

Do góry
Filomena napisał(a)

Kopytnik w postaci kilku kęp jest u mnie kilka lat ale siedział i tyle. W tamtym roku zakwitł i w tym widzę młode sadzoneczki, wreszcie się zadomowił. Lubię go bardzo i liczę na więcej, choć to malutka roslinka. Zdecydowanie szybciej chyba zadarnia runianka. Obie lubią cień, a tego u mnie nie brakuje.

mam rumiankę, i to sporo. ta szybko rośnie jak chwast i jest sliczna, mam ja raczej w słońcu. daje radę. a kopytnika dopiero zakupiłam i ciekawa jestem jaki bęzie i kiedy się zbierzę. ale nei licze że spektakularnie szybko
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 13:33, 05 maj 2017

Do góry
masz już dawno oddzielony jak rok miał
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:15, 05 maj 2017

Do góry
malkul napisał(a)
dach na drewutni tez wymieniony na blache coby pasował do tego na bud.tech.

to białe to deszcz

aja jaj....
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 12:53, 05 maj 2017

Do góry
malkul napisał(a)

wiesz tak sobie po ciuchutku myslę że osobiście mimo iz kocham navi , jej wątek, pomysły i energie to jednak wolałabym mieć przekopane mimo zaległości

Hihihih to tak jak ja....w pracy jestem, to mogę u Was nadrobić...ale w domu to tylko 2 rzeczy są ważne: dzieci i ogród...

stertę prasowania wczoraj przemianowałam na "górę prasowania"

a Gosiu...mój kot też już się nie chce pieścić...tak to łazi wszędzie za mną i miauczy...a jak chce go na rączki to ucieka w podskokach....Chyba go jednak oddziele od klejnotów
Ogród Małej Mi 2017 12:41, 05 maj 2017

Do góry
Anai- twój sposób na nornice?
Ogród Małej Mi 2017 12:40, 05 maj 2017

Do góry
wspmnienia z rosnącym wnusiem mnei rozwaliły!!! coś neisamowitego ty wciąz taka sama a młody wyrósł
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:38, 05 maj 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)
U mnie taki skorupowiec na jeżówkę na salonowej się uparł...co wyjrzałam przez okno, to siedział gad jeden...a wywalałam za róże po drugiej stronie na pola...trza było utłuc!

Moich nornic z karczownikami już dwa tygodnie nie ma...chyba faktycznie się do Ciebie przeniosły...nie wysyłałam ich tam, żeby nie było

w takim razie to paskuda z ciebie bo na rannym obchodzie twoej nornice które do mnei wygnałas wpałaszowały mi szafirki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:37, 05 maj 2017

Do góry
jeszcze wam powiem tak pocichu żeby Magnolia nie usłyszała - jak robiłam zakupy to jakos do koszyka mi wpadły dwa powojnki Hanajima. będe jak znalazł bo mi dwa hakuro zdechły na uwiąd. a ze hakuro nei było dostepne to jakoś tak samo mi się co innego kliknęło, ale ciii bo oko czuwa
W zielonej aptece 12:35, 05 maj 2017

Do góry
malkul napisał(a)
cześć
duzo masz tego kopytnika? długo u ciebie rośnie?

Kopytnik w postaci kilku kęp jest u mnie kilka lat ale siedział i tyle. W tamtym roku zakwitł i w tym widzę młode sadzoneczki, wreszcie się zadomowił. Lubię go bardzo i liczę na więcej, choć to malutka roslinka. Zdecydowanie szybciej chyba zadarnia runianka. Obie lubią cień, a tego u mnie nie brakuje.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:34, 05 maj 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Gosia A gdzie planujesz rodgersję?

zaplanowałam na była akantową (cienista)
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 12:33, 05 maj 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)
Dołujesz mnie Kasia...z tymi pokrzywami, bo nie miałam zamiaru jeszcze się z tym śmierdzielem babrać...nie, jeszcze nie w ten weekend. I znowu mi się pogoda nie podoba, na wtorkową noc widziałam -1 w Pszczynie...

spoko Kasia - u mnei w szklarni ciągle rozpuszczony obornik gołebi stoi, szklarnia zamknięta jka tam wchodze to po minucie mogłabym sie rozbierac i tańczyć takam jest otumaniona smrodkiem
ps. moje dziecko to nawet z klamerka na nosie wchodzi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:30, 05 maj 2017

Do góry
magnolia napisał(a)
fajnie że zawilce będą.
...
Ja mam takie paskudy, które M posadził. Myślałam że je wywaliłam, ale się nie dały- mnożą się jak głupie. Chociaż teraz nawet one sa miłe

i co ty sobie myślisz ze nam więcej nie pokażesz???/ mój em mówił mi że masz piękne białe tulipany, zaraz sie prosze tu poprawić

ps. o ślimakach doczytałam i twój A. ma rację. już ich nie tykam zatem same golasy będę ubijać
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 12:29, 05 maj 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Gosia Malkul reklamowała mi już takową suszarkę-jest ona na liście mojego domowego must-have (obok narożnika, komody, remontu wiatrołapu, schodów drewnianych

Moi domownicy to po pierwsze chłopy, po drugie pędzę ich jak mogę do sprzątania za sobą, zbierania ręczników z podłogi, opuszczania deski itd.- efektem tego jest-jak to mój eM określił, że cały czas robię: a plepleplepleple, aplepleplepleple

Nie mamy lekko
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:28, 05 maj 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
U mnie queeny były jednorazowe - zatem cieszę się z Twoich

o dziwne u mnei w sumie część powtórzyła,nie wiem co ma wpływ na to, część kupowałam w biedronkach a część zamaiwałm w necie, może to?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:27, 05 maj 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Białe narcyze pamiętam u Ciebie z poprzedniego sezonu. Teraz równie pięknie się prezentują. U mnie nie powtórzyły kwitnienia

o to dziwne bardzo. a cebulki są w ziemi? może zgniły? wyszły same liście?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:27, 05 maj 2017

Do góry
leon60 napisał(a)
miałam nosa do zmian na drewutni
piękne ujęcia

ano miałaś, ale reszta drewutni bez zmian będzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies