Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Bogdzia 21:11, 02 maj 2017

Mala_Mi napisał(a)

Nawet eM stwierdził, że dobrze, że mamy dużo niezapominajek to chociaż coś kwitnie

Nie tylko RH CW dostały po pąkach i nic z nich nie będzie.. moje najwcześniejsze żółte też ani jednego kwiatka nie będzie , Zresztą o tej porze to one już przekwitały.

Fakt że nie zakwitna a u mnie nawet liscie brązowe.Strasznie było w tym roku u Ciebie az uwierzyc trudno.
Bogdzia 21:14, 02 maj 2017

Mala_Mi napisał(a)

A u nas o dziwo nie pada, a zapowiadali, jest pochmurno.

A to 3 lata temu

Fajne wspomnienie.
Adela 08:50, 03 maj 2017

Aniu, w wątku Bogdzi pytałaś o epimedium. Moje żółte zrobione parę dni temu str. 18 (nie chcę swoimi zdjęciami zaśmiecać Twojego wątku)
Rośnie w cieniu pod cisami. Jest niewymagające, nieekspansywne, najładniej wygląda wiosną w czasie rozkwitu. Później jest gęstą kępką przebarwionych liści. Rośnie na wys. ok 30 cm
kasiek 18:08, 03 maj 2017

Cholercia. coś mało optymizmu w jednym z moich ulubionych wątków... Mam nadzieję że ogród nadrobi straty i lato będziesz miała cudne. Przesyłam wiarę i optymizm światłowodem, może pomoże
Kasia_CS 08:01, 04 maj 2017

Bardzo mi się psują w Twoim wątku, ze praktycznie zawsze jest foto na deser jak coś piszesz a Twój ogród wydaje się nieskończenie wielki, tyle w nim zakątków do fotografowania a strat ogromnie żal..
margaretka3 12:26, 04 maj 2017

Fotka z wnusiem rewelacyjna. Ha, ciekawe jak ta fotka porównawcza wyjdzie, gdy wnusi będzie miał osiemnastkę Wtedy babcia na kolanie wnuczka?

A powiem Ci, że u mnie to nawet niezapominajki kiepsko kwitną. Liche i rzadkie badylki.
ElzbietaFranka 13:45, 04 maj 2017

Witam. Przegladam twoj watek od konca, twoje straty. To boli, bo czekamy cala zime na rozwoj wiosenny a tu klapa.

Tez mam duzo strat. Lawenda do wykopania, cos tam odbija, ale na jednym krzaku jedna galazka. Juz troche wycielam. Najpiekniejsza roza pnaca czerwona zmarzla, i rozowa to zima. O wiosnie juz nie mowie same straty.

A teraz trzese sie o tuje przy ogrodzeniu. Sa duze wyginaja sie najpierw silne wiatry teraz woda korzenie sa w wodzie.
Em wczoraj z pompami latal po dzialce. Byl spokoj przez kilka lat i znowu w tym roku kleska urodzaju na wode.
ewsyg 22:46, 04 maj 2017

Aniu, w pierwszą majówkę przejeżdżałam przez Rzeszów i bardzo mocno Ci machałam, widziałaś?. Błagam powiedz, że widziałaś bo ręka mnie boli Bardzo zachwycałam się roślinnością przy hotelu "Rzeszów".
Pozdrawiam Aniu

malkul 12:40, 05 maj 2017

wspmnienia z rosnącym wnusiem mnei rozwaliły!!! coś neisamowitego ty wciąz taka sama a młody wyrósł
malkul 12:41, 05 maj 2017

Anai- twój sposób na nornice?