Jak jest z wjazdem na działkę, jak będziesz chodzić, po krzewach, między krzewami? Wyznacz trasy i gdzie jest wejście do domu, dopiero potem planuj rośliny
Zobaczę jak będzie wyglądała pogoda w dalszych dniach i zasypie go liśćmi u podstawy a jak zmarznie to jeszcze raz go posadze bo jest piękny i ten zapach
Danuś tego się spodziewałam jak kopaliśmy, bo po zalaniu, ale nie, normalne, zdrowe bulwy, kilka taczek wykopaliśmy, tyle, że nie odmładzałam ich praktycznie jeszcze bo nie mam już miejsca więcej na dalie
Ja się zastanawiam czy u mnie słabsze kwitnienie w tym sezonie to powód zbyt dużych i starych karp( niektóre przeszło 8 lat), powodziowych zalań ( pewnie też) czy tego, ze co roku na tych samych stanowiskach są właśnie( co roku dostają świeżego kompostu więc nie powinno być powodem) stąd moje pytania
Zamiast białych kamyków daj jasnoszare. Będzie lepiej, biel zbytnio rzuca się w oczy. Białe kamienie do akwarium - do ogrodu nie pasują, chyba że jest biało-czarny...
Reniu, w niektórych byłam po 9 razy, a w niektórych po 3-4 razy to by się jeszcze pomnożyło...sama jestem tym zachwycona.. Kiedyś na jednym wyjeździe zaliczyliśmy 32 zamki...
Książka- jak tylko dostanę będę apelować o zakup, aby pomóc mi przetrwać do wiosny
A autograf - z przyjemnością... mam specjalne miejsce w ogrodzie do podpisywania
Widzę dużą przemianę...w swoich Klientach, co uciekają na wieś, także słyszałam, że ludziska kupują kontenery mieszkalne i z blokowiska na wieś, na działki...
A tam warzywa, kury, a nawet kozy i własne sery...to dopiero dokonania.
W tej chwili się drukuje druga, a już mam gotową (prawie) trzecią książkę o warzywnikach. U mnie zawsze warzywniki były ważne. Teraz są bardzo w modzie z powodu pandemii. Każdy chce uprawiać, nawet mój starszy syn, co ma tylko balkon. Nigdy nie chciał a teraz chętnie
Książka to będzie dla nas wspaniały prezent Kopalnia inspiracji przefiltrowana przez Ogrodniczkę z intuicją to będzie uczta dla duszy i oczu Nie mogę się doczekać