Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Gardenarium 20:48, 04 sty 2021

Sylwia, brakuje miejsca w ogrodzie czy w piwnicy?

Instagram Ogrodowiska
beta 09:33, 05 sty 2021

dzień dobry
liczba zwiedzonym ogrodów angielskich robi wrażenie Danusiu
pozdrawiam i czekam na książke
Gardenarium 20:40, 08 sty 2021

Ogłaszam premierę mojej nowej książki "Jak dbać o ogród marzeń"

- co robić aby ogród zachwycał przez cały rok. Ułożyłam go zupełnie inaczej- u mnie rok ogrodowy zaczyna się w lutym. Na pewno dostarczy Wam wielu inspiracji i porad oraz informacji o modnych roślinach w danym miesiącu.

W książce ponad tysiąc mam nadzieję wspaniałych zdjęć. Wybierałam je bardzo długo i z namysłem. Książka przyda się każdemu, dla kogo ogród jest ważny w życiu.

Książkę można już zamawiać w przedsprzedaży (z rabatem 25%), w księgarni wydawnictwa Multico.

https://lasksiazek.pl/pl/p/Jak-dbac-o-ogrod-marzen-PRZEDSPRZEDAZ/1422

Jak kupować? : kliknąć dodaj do koszyka, potem kliknąć w koszyk i tam jest rabat w ramce po prawej stronie "mam kod rabatowy" - wpisujemy hasło ogrodmarzen

Kupon rabatowy (-25%) jest ważny od 8.01. do 18.01.

Premiera będzie 18.01.2021 r., od tego dnia rozpocznie się realizacja zamówień.

Bardzo liczę na Wasze wsparcie w pandemii, pomoże to nam rozwijać ogród. Książki z przedsprzedaży będą z autografem.

Podlinkuję także do pierwszej książki - może zechcecie mieć obie?

https://lasksiazek.pl/pl/p/Jak-zaprojektowac-ogrod-marzen/1252
Możecie także komuś Bliskiemu wręczyć jako prezent.

Instagram Ogrodowiska
Basilikum 20:48, 08 sty 2021

Danus ale super, juz lece sprawdzic czy wysylaja do mnie a jak nie to poczeka na mnie u rodzicow
Gosialuk 21:49, 08 sty 2021

Ja również się cieszę. Pierwszą książkę już mam od dawna. Jedna z moich ulubionych.
Może w tym roku uda się zdobyć autograf autorki.
basia3012 22:22, 08 sty 2021

Cieszę się i oczywiście zamawiam. A jak taki duży rabat jest to trzeba szybciutko zamawiać.
Od 8.01 jest rabat 25% tzn czy dzisiaj już można z takim rabatem? Bo tam jest napisany rabat 10 %.
Bo bym już zamówiła jak od dzisiaj.
mira 23:30, 08 sty 2021

Danusiu gratuluję - na pewno będzie ciekawa lektura i tym razem autograf poprosi
8 letnia Zosia - musi się udać tym razem wyjazd - na imieniny chce wycieczkę do Ciebie

pozdrawiam
ElzbietaFranka 23:37, 08 sty 2021

Danusiu przed chwilą kliknelam na kupuj, ale tam żadnego rabatu nie ma.
Jak to jest z tym rabatem.
Szkoda,że książka nie wyszła listopad/grudzień.

Pozdrawiam
MiluniaB 23:40, 08 sty 2021

Super Danusiu, a jak zdobyć Twój autograf w tej książce?
Martka 23:46, 08 sty 2021

Danusiu, gratuluję! Twoje książki trzeba mieć koniecznie, bo tworzysz fascynującą historię polskiego ogrodnictwa, a kiedyś te książki będą białymi krukami. Ja również chciałam natychmiast kupić, ale z kodem MULTICO wskakuje 10%, czy jest jakaś pomyłka? Nie jest to w sumie duża sprawa, ale warto wyjaśnić.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies