Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:37, 19 gru 2012

Do góry
Sebek dlaczego trzecie? Kto się nie bał i wygrał z Tobą?
Szmatki pokaż szybiutko

A średnią już możesz mamie pokazać aby Gwaizdka była na bogato ?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:36, 19 gru 2012

Do góry
Na fejsiaczku jeszcze rzadziej bywam Teraz chyba cały czas myślę o Świętach i o tym, by podładować akumulatory, bo jestem wykończony tym semestrem...ale to za będę mieć wyższą średnią niż przewidywałem - najwyższą na przestrzeni tych 2,5 lat spędzonych w technikum No chyba, że mi się jeszcze dzisiaj oceny pozmieniały...ale raczej nie

Aha...bombki zrobiłem. Nie będzie bombek z mchu....są z pociętej szmaty - i na prawdę uroczo wyglądają. Inspiracją były inspiracje tendomu Kasi ( na fejsiaczku znalezione zresztą ) Nie bójcie się - pokażę

I UWAGA......chwalę się Mój stroik zdobył 3 miejsce w szkole....cała klasa została obdarowana żelkami, dyplomem i co najważniejsze bonem na dzień bez pytania Oczywiście bon ten zostanie zrealizowany w najmniej odpowiednim terminie....dla nauczycieli rzecz jasna Lecę zobaczyć co u Was
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:36, 19 gru 2012

Do góry
Ho ho jupijaj
Pierniczenie skończone?
Sebek coś mi podejrzanie rzadko bywasz na forum chyba trzeba na fajsie zidentyfikować przyczynę
Ogród do odświeżenia 20:26, 19 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Obiecałam, no to wklejam. Ja raczej tradycjonalistka jestem i zamiast wiankowania było stroikowanie, ale tak naprawdę to nigdy nie wiem jak ten wianek przymocować do drzwi...a Sebek pisał, że można powiesić dwa po obydwu stronach dla równowagi. No niestety u mnie nie za bardzo, bo dom z lat 70-ych i przedsionek jest mikry...jedna osoba w zimowej kurtce ledwie się mieści, a M i Kuba do malutkich nie należą, więc wewnętrzny wianek tylko by przeszkadzał.

]

Ja się nie patyczkowalam i wbiłam gwóźdź w drzwi.... Przecież po wiankowaniu bożonarodzeniowym zrobię kolejny wianek.... a potem wiankowanie wiosenne będzie....
Jak wianek wisi M nic nie mówi....

Sliczne stroiki!

Może i masz rację Marzenko...pomyślę nad tym wiankiem...
Ogród do odświeżenia 20:24, 19 gru 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)
Obiecałam, no to wklejam. Ja raczej tradycjonalistka jestem i zamiast wiankowania było stroikowanie, ale tak naprawdę to nigdy nie wiem jak ten wianek przymocować do drzwi...a Sebek pisał, że można powiesić dwa po obydwu stronach dla równowagi. No niestety u mnie nie za bardzo, bo dom z lat 70-ych i przedsionek jest mikry...jedna osoba w zimowej kurtce ledwie się mieści, a M i Kuba do malutkich nie należą, więc wewnętrzny wianek tylko by przeszkadzał.

]

Ja się nie patyczkowalam i wbiłam gwóźdź w drzwi.... Przecież po wiankowaniu bożonarodzeniowym zrobię kolejny wianek.... a potem wiankowanie wiosenne będzie....
Jak wianek wisi M nic nie mówi....

Sliczne stroiki!
Pszczelarnia 20:03, 19 gru 2012

Do góry
Dziękuję ze życzenia Również życzę Ci spokojnych, radosnych i pełnych pozytywnej atmosfery Świąt
Mój mały raj na ziemi :) 19:24, 19 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
no to czekam na choinkę i cośtamy na zewnątrz Ciekawe jaki kolor w tym roku wybrałaś

Sebek, na zewnątrz będzie mało .... ale coś tam będzie
kolory jak w zeszłym roku w domu, a na zewnątrz podobne choć dodałam..... dzisiaj do koszyka niebieski! tak, ja która nie lubi niebieskiego
jutro obfocę !
Ogród do odświeżenia 18:38, 19 gru 2012

Do góry

i inne ujęcie

a w tym mam dylemat...dodałam czerwoną świecę, ale będzie inna...hmm, tylko jaka? złota , biała czy kremowa?....najbardziej mi pasuje kremowa...jak myślicie?

a to ma być na kominek, ale nie mam pomysłu na przymocowanie...i na pewno zrobię to dopiero w wigilię, żeby zbyt szybko igły nie opadły
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:31, 19 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

O matulu, ale bomby! niby wiedziałam, że bomby mają być duze, bo pisałaś o tym. Ale w naturze robią wrażenie.
Jak noga? Dajesz radę?

Tess daję radę, bo byłam w pracy o 8:30 i wyszłam o 14:30 przecież mam zwolnienie
Ciekawe ile tych bomb zbiję przy wieszaniu
M się załamał jak zobaczył wielkość pudeł

Pisałaś, że chcesz się rozchorować, a tu Cię takie coś dopadło...

Bombki są cudne, a żeby je ochronić przed stłuczeniem proponuję pościelić pod choinką koce, pledy, ręczniki czy coś tam jeszcze, żeby żadna nie uległa uszkodzeniu podczas ubierania
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 18:24, 19 gru 2012

Do góry
Gosia jeszcze robiła
https://www.ogrodowisko.pl/watek/470-kubusiowo?page=727

Ja nie mam gdzie powiesić, dlatego nie robiłem
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:21, 19 gru 2012

Do góry
Rano jak zwykle na szybciutko......

Iza - trudno będzie bez machniom....... w końcu na starszy model się nie wymienia.... A bule to był dobry pomysł.. chłopaki się nie nudziły A ja żąłuję, że z nimi nie pograłam.. ale jak żaba ...nie szło się rozdwoić ..

Sebek - punkt dla Ciebie za ripostę... sorki Konstancja.. tu punkt dla Sebka bezapelacyjny

Aldonka - mi się też marzy jeszcze takie śniadanie.. a może lepiej nie...bo bym się toczyła, a nie chodziła ... właśnie dziś sobie przypomniałam że mam karnet kupiony na ugi-bugi.. i nie chodzę z braku czasu... a dla niewtajemniczonych.... to moja grupa kateringowa robi takie śniadania.... śniadanie w moim wykonaniu......lepiej nie mówić ... Buziam cały katering.....

Aniu Monte - całe szczęście, że to jedno i to samo..bo był moment, że znów się pąsem oblałam ze wstydu.... chociaż dla mnie to są lilie.. i jak go zwał tak go zwał..byle ładne

Martek - moje ignoranctwo.. w kwestii kfiatków jest wielkie... z czym się nawet nie kryję ... i faktycznie ..jak astry u Ciebie to pierwsza myśl o jednorocznych...boś Ty królowa ich.. ...a faktycznie mam dużo astrów bylinowych Choinkę Ci dam..tę kolorową, ale jeszcze bombki na niej muszę powiesić Czerwone.............

Kindziu - u mnie świątecznie tylko na 3 drzewkach By nie było, że u każdego coś o świętach a tylko u mnie ciszaaaaaaaaaaa ........... u mnie będzie przygotowanie do świat w ostatni dzień.. albo w niedzielę.... praca w godzinach nieokreślonych ma to do siebie, że czasami przygwoździ.. a tu jeszcze trza na forum posiedzieć.... wiec zmykam...

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:25, 18 gru 2012

Do góry
A daaaaj 10 cm warstwa wystarczy
Blaski i cienie nowego życia 23:00, 18 gru 2012

Do góry
Gratuluję 100

Roztoczańskie klimaty 22:53, 18 gru 2012

Do góry
Cześć Sebek u Ciebie też często bywałam ale tak po cichutku.
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:52, 18 gru 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Pięknie wyglądają te lampki na katalpie - i na innych krzokach też I strasznie ładny masz stół w domu

nie no Sebek ... foch ... a ja ... a ja ... tam w linii coca coli ??? ... stół ... !!! ... co za młodzież

No fiesz? Ja bym nie zauważył? Swojej przyszłej teściowej??? Przeczytałem jak o sobie poetycko wspomniałaś i stwierdziłem, że moje przypomnienie o Tobie będzie już....zbędne
Roztoczańskie klimaty 22:43, 18 gru 2012

Do góry
Cudny ten Twój ogród - bardzo uroczo wyglądają te wszystkie drzewa
Początki w Kruklandii 22:40, 18 gru 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Tak dla porównania

Ale za to jak przestrzeń się dzięki temu wydłużyła!
Moje storczyki 22:36, 18 gru 2012

Do góry

Moje storczyki 22:36, 18 gru 2012

Do góry

Moje storczyki 22:35, 18 gru 2012

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies