Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Kindzia 08:32, 19 gru 2012

miód na moje serce, te Twoje lilie...cudne!

I u Ciebie już świątecznie całą gębą

U nas dopiero w sobotę się zrobi
Mala_Mi 09:21, 19 gru 2012

Rano jak zwykle na szybciutko......

Iza - trudno będzie bez machniom....... w końcu na starszy model się nie wymienia.... A bule to był dobry pomysł.. chłopaki się nie nudziły A ja żąłuję, że z nimi nie pograłam.. ale jak żaba ...nie szło się rozdwoić ..

Sebek - punkt dla Ciebie za ripostę... sorki Konstancja.. tu punkt dla Sebka bezapelacyjny

Aldonka - mi się też marzy jeszcze takie śniadanie.. a może lepiej nie...bo bym się toczyła, a nie chodziła ... właśnie dziś sobie przypomniałam że mam karnet kupiony na ugi-bugi.. i nie chodzę z braku czasu... a dla niewtajemniczonych.... to moja grupa kateringowa robi takie śniadania.... śniadanie w moim wykonaniu......lepiej nie mówić ... Buziam cały katering.....

Aniu Monte - całe szczęście, że to jedno i to samo..bo był moment, że znów się pąsem oblałam ze wstydu.... chociaż dla mnie to są lilie.. i jak go zwał tak go zwał..byle ładne

Martek - moje ignoranctwo.. w kwestii kfiatków jest wielkie... z czym się nawet nie kryję ... i faktycznie ..jak astry u Ciebie to pierwsza myśl o jednorocznych...boś Ty królowa ich.. ...a faktycznie mam dużo astrów bylinowych Choinkę Ci dam..tę kolorową, ale jeszcze bombki na niej muszę powiesić Czerwone.............

Kindziu - u mnie świątecznie tylko na 3 drzewkach By nie było, że u każdego coś o świętach a tylko u mnie ciszaaaaaaaaaaa ........... u mnie będzie przygotowanie do świat w ostatni dzień.. albo w niedzielę.... praca w godzinach nieokreślonych ma to do siebie, że czasami przygwoździ.. a tu jeszcze trza na forum posiedzieć.... wiec zmykam...

Mala_Mi 09:22, 19 gru 2012

A na dobry dzień Lilia Orienpet MISS FEYA . Śniegu brak.. mrozik coraz większy.....

Mala_Mi 10:03, 19 gru 2012

A to dla tych co narzekają na śnieg... o tej porze narzekać na biały puch to bluźnierstwo.
Zapowiadają wielkie mrozy... straty będą duże....
Pomijam urok świąt.......
Tak jest u mnie... zgroza... jak przyjdzie mróz.. to bez chociażby 5 cm śniegu...... wolę nie myśleć... pozostana wspomnienia i fotki....

popcorn 10:08, 19 gru 2012

Aniu u nas też tak to wygląda, zero śniegu... mam nadzieję zanim zamrozi trochę przysypie?

pozdrawiam!
Kindzia 10:14, 19 gru 2012

Lilia...wiadomo
Ja mam paskudny charakter i w pracy się to objawia, i w domu...muszę mieć wszystko wcześniej i na zapas. To chyba po moim Dziadku : od przybytku głowa nie boli
Ale dzięki temu mam zawsze chwilkę czasu w pracy na O. Rzadko mnie terminy gonią

Miłego dnia Aniu
Celina 11:37, 19 gru 2012

Dla Ciebie
A co do pogody to u mnie leje jak nienormalnie!
kaisog1 12:37, 19 gru 2012

asc napisał(a)

Ania będzie głupie pytanie.... czy Ty te lilie wykopujesz na zimę????

Małgosia ja niczego nie wykopuję, tylko dalie.. bo nawet kany się zostały w gruncie.. jak zwykle zresztą... nie mam czasu na takie zabawy.. kiedy na emeryturze.. ale teraz u mnie tylko to co sobie potrafi radzić samo.... wyjątek robię dla dalii.....

To i ja sobie wkopie a co Dzięki Ania
zuza12 12:48, 19 gru 2012

Aniu, czy jakis dziwny osad na wierzchu cytrynówki to normalne. Wyglada to troche jak rozpuszczony miód czy fermentujace wino?
Mala_Mi 13:01, 19 gru 2012

zuza12 napisał(a)
Aniu, czy jakis dziwny osad na wierzchu cytrynówki to normalne. Wyglada to troche jak rozpuszczony miód czy fermentujace wino?

Pytanie skierowałam do specjalistki.. i jak się coś dowiem to dam znać... ja tylko konsumuję cytrynówkę, a nie robię Nie podejrzewaj mnie o jakiekolwiek ciągoty i zdolności w kierunku kulinarnym..nawet jak to nalewka