Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Kindzia 19:17, 17 gru 2012

Czyli zobaczę Twoje świąteczne ozdóbki? U mnie w tym roku bez własnego rękodzieła się musi obyć Chociaż u Ciebie zobaczę
Buziolki
Urszulla 19:24, 17 gru 2012

Pozdrawiam, widzę Cię często u Kindzi. To pokaż swoje ozdoby świąteczne.
JulkAd 19:41, 17 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Pozdrawiam, widzę Cię często u Kindzi. To pokaż swoje ozdoby świąteczne.

Miło mi Cię gościć

Kindzia napisał(a)
Czyli zobaczę Twoje świąteczne ozdóbki? U mnie w tym roku bez własnego rękodzieła się musi obyć Chociaż u Ciebie zobaczę
Buziolki

No postaram się Dziewczyny, ale chwilę czasu dajcie
Kindzia 19:45, 17 gru 2012

Czekam grzecznie
Już masz, zajrzyj na priva
JulkAd 08:14, 18 gru 2012

Kindzia napisał(a)
Czekam grzecznie
Już masz, zajrzyj na priva

Dzięki Kasiu, dostałam przepis
JulkAd 18:38, 19 gru 2012

Obiecałam, no to wklejam. Ja raczej tradycjonalistka jestem i zamiast wiankowania było stroikowanie, ale tak naprawdę to nigdy nie wiem jak ten wianek przymocować do drzwi...a Sebek pisał, że można powiesić dwa po obydwu stronach dla równowagi. No niestety u mnie nie za bardzo, bo dom z lat 70-ych i przedsionek jest mikry...jedna osoba w zimowej kurtce ledwie się mieści, a M i Kuba do malutkich nie należą, więc wewnętrzny wianek tylko by przeszkadzał.

i inne ujęcie

a w tym mam dylemat...dodałam czerwoną świecę, ale będzie inna...hmm, tylko jaka? złota , biała czy kremowa?....najbardziej mi pasuje kremowa...jak myślicie?

a to ma być na kominek, ale nie mam pomysłu na przymocowanie...i na pewno zrobię to dopiero w wigilię, żeby zbyt szybko igły nie opadły
Kindzia 20:02, 19 gru 2012

Ja bym chyba złotą dała i wstążkę jeszcze, ale ja lubię gęsto ozdóbek. Może znajdę zdjęcia z zeszłego roku, to wkleję u siebie
Tego na kominek to Ci bardzo zazdroszczę, M tak hajcuje, że u nas sypałby się po godzinie
JulkAd 20:17, 19 gru 2012

No Kasiu ja też nie wiem ile u mnie wytrzyma ten na kominku. M wrócił i stwierdził, że bardzo dobrze się na stole komponuje z tym małym. Jak nie dam rady powiesić to na ławie zostawię

Masz rację z tą kokardą - złotą muszę poszukać, bo po prawej jest faktycznie trochę łyso, a ten jest na stół, więc musi być dopracowany
Kindzia 20:20, 19 gru 2012

Na pewno na ławie dłużej Cię nacieszy

Znalazłam zdjęcie swoich z ubiegłego roku. Już jest.
Madzenka 20:24, 19 gru 2012

JulkAd napisał(a)
Obiecałam, no to wklejam. Ja raczej tradycjonalistka jestem i zamiast wiankowania było stroikowanie, ale tak naprawdę to nigdy nie wiem jak ten wianek przymocować do drzwi...a Sebek pisał, że można powiesić dwa po obydwu stronach dla równowagi. No niestety u mnie nie za bardzo, bo dom z lat 70-ych i przedsionek jest mikry...jedna osoba w zimowej kurtce ledwie się mieści, a M i Kuba do malutkich nie należą, więc wewnętrzny wianek tylko by przeszkadzał.

]

Ja się nie patyczkowalam i wbiłam gwóźdź w drzwi.... Przecież po wiankowaniu bożonarodzeniowym zrobię kolejny wianek.... a potem wiankowanie wiosenne będzie....
Jak wianek wisi M nic nie mówi....

Sliczne stroiki!