Mala_Mi
22:01, 18 gru 2012

Sebuś - stół kupiony na wariata.... z krzesłami które mi się wogle nie podobały (i słusznie,. bo sie wszystkie rozleciały..ale sfiksowane stoją).... .. ale tylko taki zestaw był od zaraz z wyniesieniem ze sklepu już i natychmiast.... sprzedawca zaczął go rozkręcać.. chociaż gamoniowi mówiłam by uważał bo na podłodze piach i mi go porysuje.. i porysował, wiec odebrałam chłopu śrubokręta robiąc obciach na cały sklep i sama go rozdzieliłam na elementy wchodzące jakoś do auta.. .... ale to byłą sobota i wieczorem mieli być ważne goście..... Ale u mnie wszytko w domu tak kupowane
I faktycznie nie zauważyć Izy w tle.... oj, oj, oj.. podpadłeś Konstancji...
Iza - jak Adamo mógł tak powiedzieć??????? Ja bym od razu zrobiła machniom

Aniu - mama nie przyjedzie, bo ma swoich chłopów do uświętowania.. no i swoje siostrzyczki , trzy papużki nierozłączki , a moje cioteczki kochane
Czasami przyjeżdża do mnie na święta, ale ojciec nie przyjedzie.. bo dla niego za daleko.. ja też nie pojadę z wielu powodów... ale to nie temat na forum.... samo życie... Ale znając życie mamuśka nie wytrzyma i niedługo przyjedzie
A jak się dowie, że po świętach przyjeżdża Terenia ..a potem Iza... nie wytrzyma

Iza - jak Adamo mógł tak powiedzieć??????? Ja bym od razu zrobiła machniom

Aniu - mama nie przyjedzie, bo ma swoich chłopów do uświętowania.. no i swoje siostrzyczki , trzy papużki nierozłączki , a moje cioteczki kochane