Ufff.... No to kamień z serca ALe może nie droczcie się tak ze mną, bo bez widoku Waszych łobuzerskich uśmiechów na zawał mogę zejść, jak mnie tak będziecie "wypuszczać"
Domi, no i znowu ten przekaz niewerbalny wchodzi nam w paradę Przecież ja się nie gniewam Ja nie widzę Twojego łobuzerskiego uśmiechu, a Ty mojego przymrużenia oka Sprawdziłam tak na wszelki wypadek, czy czegoś "nie chlapnęłam" - bo czasem mi się zdarza No i ja nie z tych, co się tak łatwo obrażają Musiałabyś się duuuuuuuużo bardziej postarać
Buziaki!
Aga, wybacz, wypuszczam Cię,a w necie nie widać mojego łobuzerskiego uśmiechu i pawiego ogona,który mi urósł z dumy po przeczytaniu wszystkich Twoich komplementów. Tak specjalnie się z Tobą droczę...Nie martw się: Twoje przekazy odbieramy zgodnie z intencją nadawcy....
Evchen spotkanie było, tylko jakoś wszyscy niezadowoleni My - bo za szybko się skończyło i czujemy niedosyt, a reszta forumowiczów - bo nie ma fotek
Gosiu bo my tulipankami rozpoczęłyśmy sezon i ogrodową przyjaźń - dokładnie 22 kwietnia spotkałyśmy się po raz pierwszy w życiu, a mam wrażenie, że znamy się wieki całe
E tam fotki.. zazdrość mnie zjada, że mię nie było Czy od takiej zazdrości można schudnąć?.. bo zżera normalnie, zżera
Aga, a ja czytam po różnych wątkach, że Ty planujesz zakup nowego fotoaparatu? Ten obecny już wspaniałe zdjęcia robi, to jak się zaopatrzysz w profesjonalny sprzęt, to dopiero nam pokażesz
Evchen spotkanie było, tylko jakoś wszyscy niezadowoleni My - bo za szybko się skończyło i czujemy niedosyt, a reszta forumowiczów - bo nie ma fotek
Gosiu bo my tulipankami rozpoczęłyśmy sezon i ogrodową przyjaźń - dokładnie 22 kwietnia spotkałyśmy się po raz pierwszy w życiu, a mam wrażenie, że znamy się wieki całe
Fajnie, że wróciłaś Jak przeczytałam całą listę Twoich tegorocznych dokonań, to aż mnie kręgosłup rozbolał! A Ty piszesz, że Twoje plany sz.... trafił Po prostu plany były zbyt ambitne, do zrealizowania przez całą ekipę ludzi, a nie jedną Abrakadabrę i Jej TŻ No a już własny warzywniak to dla mnie absolutnie wyższa szkoła jazdy - podziwiam!
Pozdrawiam
No tak ciofam, i ciofam, i ciooofam... co by sprawdzić gdzież coś obraźliwego napisałam i widzę tylko komplementa pod Twoim adresem Pozostaję wierną fanką Twojego ogrodu
Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum
Aga ale to kompelment czy mnie obrażasz ???
Bo ja czytałam, że takie plastiki jak mi się podobają to kicz
Nie martw się Marzenko, bo mnie Też się ostatnio od Agi "dostało"
A któż uderzył w Twój plastik???
Domi, ja sobie w ogóle wypraszam takie podłe insynuacje Dostało? Tobie? Ode mnie? Ależ za co? Ja tu siem rozpływam nad Waszymi stylami ogrodowymi, domami, dobrym gustem, czczę jak pradawne boginie niemal a tu proszę - zmasowany atak na mą małą osóbkę
Uwielbiam Wasze ogrody i nic już więcej nie napiszę
Marzenko a tak w ogóle to gdzie wyczytałaś, że plastik, który nam się podoba to kicz???
No i miałam nic więcej nie pisać...
Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum
No fiesz co? Obrażam? To najprawdziwszy komplement jest!!! Naprawdę tak myślę! Nie raz Ci mówiłam, że masz dom i ogród moich marzeń! Co do Ciebie zajrzę, to same ciekawe linki do skopiowania!
Plastiki elho to też kicz??? To czemu tyle kosztuje? I w ogóle na całym świecie popularny, bo nawet w Grecji się obfociłam przy donicy elho białej, większej ode mnie . Więc nawet jeśli ktoś uzna to za kicz, to mi i tak się podoba
Edit: doczytałam, że chodzi nie tyle o sam plastik, co wszystkie dodatki. Ale i tak nie ma to wpływu na to, co napisałam powyżej. Dla mnie jesteś trendsetterką ogrodowiskową, Danusia - ogrodową, a takich się kopiuje, więc będę to czynić przy każdej okazji
A gdzie jest o tych dodatkach kiczowatych, bo nie mogę znaleźć?
Nie martw się Marzenko, bo mnie Też się ostatnio od Agi "dostało"
A któż uderzył w Twój plastik???
No fiesz co? Obrażam? To najprawdziwszy komplement jest!!! Naprawdę tak myślę! Nie raz Ci mówiłam, że masz dom i ogród moich marzeń! Co do Ciebie zajrzę, to same ciekawe linki do skopiowania!
Plastiki elho to też kicz??? To czemu tyle kosztuje? I w ogóle na całym świecie popularny, bo nawet w Grecji się obfociłam przy donicy elho białej, większej ode mnie . Więc nawet jeśli ktoś uzna to za kicz, to mi i tak się podoba
Edit: doczytałam, że chodzi nie tyle o sam plastik, co wszystkie dodatki. Ale i tak nie ma to wpływu na to, co napisałam powyżej. Dla mnie jesteś trendsetterką ogrodowiskową, Danusia - ogrodową, a takich się kopiuje, więc będę to czynić przy każdej okazji
Oj tam oj tam jak mawia Sebek oprócz filetów pewnie z pełnym wózkiem wyjdziesz.
A rękawiczki męskie skorzane (skóra jak alabaster) Calvin Klein polecam zamiast 700 zł za 139 zl.... Kupilam teściowi w prezencie imienionowym i widzialam, że M miał ochotę
Skórzanae pokrowce na ipady i kompty DG portfel i asek w prezencie mikołajowym dla Mów
Marzenko, Ty to jesteś marketingowiec z krwi i kości! I z powołania jeszcze! Pisałam chwilę temu u Madzi - mam problem z TKMaxem, że nie widzę tego co trzeba. No ale jak mi tak palcem wskazałaś, co warto - mus zakupów dokonać
Taki ze mnie marketingowiec, że każdy materiał reklamowy korektor musi poprawić... Jak analfabeta piszę, wyciepię tego ipada do śmieci!!
Fajnie planujecie z Szefową, udoskonlacie coś, co już i tak jest prawie doskonałe Ale ponieważ wiem, że prawie czyni wielką różnicę, zwłaszcza takim perfekcjonistkom, to na pewno coś wymyślisz, żeby było tak picuś glancuś Pozdrawiam Aniu i podglądam
Agnieszka, a Ty nie wiesz, że 'prawie' robi dużą różnicę ?