Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Evchen 09:44, 20 lis 2012

Do uwielbienia Agnieszki dołączam Ogrodowisko zaczynam od czytania Madżenki..... dla każdego dobre słowo, nie umknie jej uwadze nic i nikt, jak trzeba to i reprymendą się dostanie
Buziam
Pszczelarnia 10:07, 20 lis 2012

Marzeno u Ciebie zawsze aktualnie, zgodnie z porą roku. I trendy - . I o to chodzi.
Miło się czyta i ogląda.
Wiesz już, gdzie zamówisz graby? Bo ja miałabym namiary dla Ciebie.

Domi 11:08, 20 lis 2012

Wieloszka napisał(a)

Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum

Aga ale to kompelment czy mnie obrażasz ???
Bo ja czytałam, że takie plastiki jak mi się podobają to kicz

Nie martw się Marzenko, bo mnie Też się ostatnio od Agi "dostało"
A któż uderzył w Twój plastik???

Domi, ja sobie w ogóle wypraszam takie podłe insynuacje Dostało? Tobie? Ode mnie? Ależ za co? Ja tu siem rozpływam nad Waszymi stylami ogrodowymi, domami, dobrym gustem, czczę jak pradawne boginie niemal a tu proszę - zmasowany atak na mą małą osóbkę
Uwielbiam Wasze ogrody i nic już więcej nie napiszę

Marzenko a tak w ogóle to gdzie wyczytałaś, że plastik, który nam się podoba to kicz???
No i miałam nic więcej nie pisać...

Aga, wybacz, wypuszczam Cię,a w necie nie widać mojego łobuzerskiego uśmiechu i pawiego ogona,który mi urósł z dumy po przeczytaniu wszystkich Twoich komplementów. Tak specjalnie się z Tobą droczę...Nie martw się: Twoje przekazy odbieramy zgodnie z intencją nadawcy....
Wieloszka 11:33, 20 lis 2012

Domi napisał(a)

Aga, wybacz, wypuszczam Cię,a w necie nie widać mojego łobuzerskiego uśmiechu i pawiego ogona,który mi urósł z dumy po przeczytaniu wszystkich Twoich komplementów. Tak specjalnie się z Tobą droczę...Nie martw się: Twoje przekazy odbieramy zgodnie z intencją nadawcy....

Ufff.... No to kamień z serca ALe może nie droczcie się tak ze mną, bo bez widoku Waszych łobuzerskich uśmiechów na zawał mogę zejść, jak mnie tak będziecie "wypuszczać"
Milka 16:20, 20 lis 2012

I też jestem na bieżąco, a to nie łatwe byc tam, gdzie tak modowo, zgodnie i fajnie na dodatek
buziam Marzenka...z rumieńcem do spania jak małolata, no, no
Madzenka 18:34, 20 lis 2012

Ha potwory cóż za dyskusje o pawich ogonach Kofam Was
A co do kiczu to gdzieś na forum czytałam, że plastik to kicz, niekonicznie dotyczyło mnie ale ogólnie. Na takiej zasadize jak dyskusje o krasnalavh w ogrodzie. Do moich zimnych kolorów lubię plastik w szczególności kolrowy bo doje energii wnętrzom Ale ja zwykle w życiu idę pod prąd i dlatego jeszcze sobie krasnala postawię w ogrodzie. Zobaczycie

Aga komplmenty zawsze możesz mi prawić, będę się rumienić i dzięki temu się odmładzam Mała ogrodniczka ale CHARAKTER WIELKI!!!! w nocy buszowalaś a od rana w pracy?

Domi jak fajnie, że zaglądasz, a kiedyś chciałabym zobaczyć nie tylko pawi ogon ale równieź łobuzerski uśmiech w realu Wiosną nie odmówisz spotkania na powitanie sezonu??

Ania Asc - jak zwykle w robocie czujne oko wielkiej siostry czuwa nad forum

Evchen to dla mnie komplement, że od czytania mojego wątku zaczynasz Buziam

Pszczółko dja koniecznie, daj te namiary!!!

Irenko jak Ty to robisz, ze zawsze jesteś na bieżąco i uśmiechem i dobrym słowem każdego obdażasz?? A jak kilka dni się na forum nie pojawiłaś to telefony i maile z calej Polski płynęly!!
JulkAd 19:22, 20 lis 2012

Kondzio napisał(a)
zrobię fotki to pokażę zabawki maja super Na szczęście moja Alfa szanuje zabawki

moja nie przepuszcza żadnej
JulkAd 19:26, 20 lis 2012

Dobrnęłam do końca mając nadzieję, że mi nic nie umknęło... poczytałam o plastikach ...kiczach???....no i o piesach...pozdrawiam
Madzenka 19:31, 20 lis 2012

Wytrwała dziewczyna z cIebie Julka !
ana_art 21:29, 20 lis 2012

Marzenko, przecież napisałam, żem śpiąca i zwidy miałam Wszystko u Ciebie jest piękne, idealnie dobrane, pełna harmonia smaku, przypuszczam, że gdyby nawe krasnal się znalazł to napewno nie przez przypadek i pasowałby idealnie.
Co do możliwości 'sklepowych' zdania nie zmieniam, zazdraszczam i żałuję że u mnie nie ma... ileż radości dają zakupy