Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

anna_studio 17:43, 19 lis 2012

Domi, jaka Ty aktywna....jak nigdy...gdzie nie pójdę...???
Czyżby mała odstawiona od dystrybutorów...???
Przyleciałam zwabiona Twoją obecnością.....
i co.....odchodzę smutna....wychodzi na to, że ja nie mam ogrodu...tylko dziury...
Dobrze, że przynajmniej w tytule wątku nie mam ''ogrodu...''
Dziury zazwyczaj okrągle....więc pasuje....

Pozdrawiam...wiem, będę nudna....zdjęcia śliczne...
Domi 19:17, 19 lis 2012

Masz rację Aniu, przeprosiłam się z pisaniem na iPhonie i dzięki temu mogę skrobnąć tu,skrobnąć tam...No i fajne jest to, że nie muszę się ponownie logować po upływie określonego czasu lub np. po włączeniu komputera, bo jestem cały czas zalogowana.
Madzenka 19:36, 19 lis 2012

Domi napisał(a)
Masz rację Aniu, przeprosiłam się z pisaniem na iPhonie i dzięki temu mogę skrobnąć tu,skrobnąć tam...No i fajne jest to, że nie muszę się ponownie logować po upływie określonego czasu lub np. po włączeniu komputera, bo jestem cały czas zalogowana.

Nawet nie wiesz jak się cieszymy, że jesteś taka aktywna. A jak tryskasz humorem

Madzenka 19:37, 19 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Oj Domi, trafiłaś w samo sedno
Chyba na święta podaruję mu "Opowieść wigiljną" Dickensa. Scroog jeden

Coś w tym jest
Kondzio 19:49, 19 lis 2012

Ja caly czas na iPhonie skrobie i powiem ze nie wyobrażam sobie życia bez niego bo w pracy mam różnie czasami są ludzie a czasami ich nie ma i mogę wasze wątki czytać
baraga1904 19:55, 19 lis 2012

...też tak mam... na okienkach oczy mam czerwone od czytania... ale pisac średnio lubię....
Gabisia 20:28, 19 lis 2012

Wszyscy mają Blomusa, mam i ja! Nabyłam drogą kupna chyba wszystkie choineczki I jeszcze przepiękny wieszak na drzwi - do wieńca świątecznego. I skarpety. I ogólnie DZIĘKI DOMINIKO ZA CYNK!
kasik778 21:43, 19 lis 2012

Domi napisał(a)
Moje będą swobodnie zwisać w wiatrołapie podwieszone pod kinkietem na ścianie. Mam na obu ścianach po prawej i lewej stronie drzwi wejściowych kinkiety z czarnego szkła i stali.Pod jeden podwieszam zawsze duży błyszczący wianek, a pod drugim będą te małe choineczki.A jeśli nie będzie to dobrze wyglądać,postawię je na świątecznym stole przy każdym nakryciu.

Fajnie te choineczki wyglądają, ja zajrzę do TK Maxxa do Czeladzi
Bea 21:49, 19 lis 2012

kasik778 napisał(a)

Moje będą swobodnie zwisać w wiatrołapie podwieszone pod kinkietem na ścianie. Mam na obu ścianach po prawej i lewej stronie drzwi wejściowych kinkiety z czarnego szkła i stali.Pod jeden podwieszam zawsze duży błyszczący wianek, a pod drugim będą te małe choineczki.A jeśli nie będzie to dobrze wyglądać,postawię je na świątecznym stole przy każdym nakryciu.

Fajnie te choineczki wyglądają, ja zajrzę do TK Maxxa do Czeladzi

W sobotę ich nie było
Wieloszka 08:39, 20 lis 2012

No tak ciofam, i ciofam, i ciooofam... co by sprawdzić gdzież coś obraźliwego napisałam i widzę tylko komplementa pod Twoim adresem Pozostaję wierną fanką Twojego ogrodu