Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 11:13, 20 lis 2012

Wieloszka napisał(a)
No tak ciofam, i ciofam, i ciooofam... co by sprawdzić gdzież coś obraźliwego napisałam i widzę tylko komplementa pod Twoim adresem Pozostaję wierną fanką Twojego ogrodu

Aga,przepraszam! Żartowałam sobie,ale w necie nie widać mojego łobuzerskiego uśmiechu. Nie gniewEj siE!
Wieloszka 11:31, 20 lis 2012

Domi, no i znowu ten przekaz niewerbalny wchodzi nam w paradę Przecież ja się nie gniewam Ja nie widzę Twojego łobuzerskiego uśmiechu, a Ty mojego przymrużenia oka Sprawdziłam tak na wszelki wypadek, czy czegoś "nie chlapnęłam" - bo czasem mi się zdarza No i ja nie z tych, co się tak łatwo obrażają Musiałabyś się duuuuuuuużo bardziej postarać
Buziaki!
Madzenka 18:59, 20 lis 2012

Domi gdy już ozdobisz ogrod i dom świątecznie pokaż proszę chociaż fragmenty aby nacieszyć oczy
Bea 10:59, 22 lis 2012

Dominiko

Będę pamiętała i dam znać.
Wieloszka 11:03, 22 lis 2012

Hej! Mrugam łobuzersko i lecę pracować do ogrodu po dłuuuugiej przerwie
Domi 23:55, 22 lis 2012

Cześć Dziewczyny i Chłopaki Dziękuję za odwiedzinki i wpisy. Wszystkim zablomusowanym gratuluję nowych dekoracji, a tym, którzy przybyli za późno, współczuję i pocieszam, że następnym razem się uda.
Użytkowaników iPhonów pozdrawiam serdecznie. Nie wiem jak Wy czujecie się w swoich związkach, ale ja jestem z moim telefonem bardzo szczęśliwa.Jak żyłam kiedyś bez niego???
Anicie współczuję prezesa, który ma węża w kieszeni, ale podobno wszyscy prezesi mają takowe poupychane po kieszeniach.
Urlopującej się Agnieszce zazdroszczę prac w ogrodzie, bo ja walczę z myciem okien, co jest drastycznie mniej atrakcyjną czynnością.
Bea, bardzo dziękuję. Nie ma nic gorszego niż pojechać na giełdę bladym świtem i nic nie kupić, wolę więc mieć po co jechać.

Jeśli chodzi o dekoracje świąteczne,właśnie obmyślam co,gdzie, ile i za ile.
Madzenka 01:50, 23 lis 2012

Domi napisał(a)
Cześć Dziewczyny i Chłopaki Dziękuję za odwiedzinki i wpisy. Wszystkim zablomusowanym gratuluję nowych dekoracji, a tym, którzy przybyli za późno, współczuję i pocieszam, że następnym razem się uda.
Użytkowaników iPhonów pozdrawiam serdecznie. Nie wiem jak Wy czujecie się w swoich związkach, ale ja jestem z moim telefonem bardzo szczęśliwa.Jak żyłam kiedyś bez niego???
Anicie współczuję prezesa, który ma węża w kieszeni, ale podobno wszyscy prezesi mają takowe poupychane po kieszeniach.
Urlopującej się Agnieszce zazdroszczę prac w ogrodzie, bo ja walczę z myciem okien, co jest drastycznie mniej atrakcyjną czynnością.
Bea, bardzo dziękuję. Nie ma nic gorszego niż pojechać na giełdę bladym świtem i nic nie kupić, wolę więc mieć po co jechać.

Jeśli chodzi o dekoracje świąteczne,właśnie obmyślam co,gdzie, ile i za ile.

Pozdrawiam nocnego marka
Urszulla 07:39, 23 lis 2012

Fajne inspiracje zimowe. Ale jeszcze lepsze będą na żywo na fotkach.
anula_wn 09:02, 23 lis 2012

Domi aktywna i wyluzowana (aż widać przez monitor)
pozdrawiam i też czekam na fotki ozdobionego świątecznie ogrodu !
Enya73 09:05, 23 lis 2012

Domi, jeśli tylko jutro pojadę, to będę się rozglądać za bombkami