Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kondzio 23:42, 19 lis 2012

ana_art napisał(a)
macie zdecydowanie za dobrze z tymi wszystkimi sklepami, na mojim zadupiu nic takiego nie ma
czy ja wiem czy mamy fajnie chociaż ty masz więcej w kieszeni bo my spłukani jesteśmy częściej
Madzenka 23:43, 19 lis 2012

ana_art napisał(a)
zdecydowanie muszę iść spać... przeczytałam 'plastik jak ja' i aż oczy wybałuszyłam

Plastik w znaczeniu dużo dodatków pufy, donice a co znów miałaś na mysli?
Madzenka 23:49, 19 lis 2012

ana_art napisał(a)
macie zdecydowanie za dobrze z tymi wszystkimi sklepami, na mojim zadupiu nic takiego nie ma

Ania ja bym wolała tam w ogóle nie wchodzić. Nic nie kupię a kilka stówek zawsze pęka!!! Bo wszystko to mega okazje dla takich naiwniaków jak ja!! ! ale mają naprawdę fajne rzeczy . Ja ciagle jestem pod wrażeniem jak fuper wełniany koc w kolorze idelnie pomarańczowym za 70 zł kupiłam. W innym sklepie min 300-400 zł za taką jakość!!!
Nie wpominam o szkle, misach, wszelakim sprzęcie do kuchni np. drobny sprzęt Jamie Oliviera, ktorego M uwielbia a ja mimo, że nie gotuję to się slinię na jego widok w TV tak smakowicie o gotowaniu opowiada Trudno gdziekolwiek inndziej kupić takie rzeczy poza netem a tu możesz sprawdzić namacalnie jakość!
Wieloszka 23:55, 19 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum

Aga ale to kompelment czy mnie obrażasz ???
Bo ja czytałam, że takie plastiki jak mi się podobają to kicz

No fiesz co? Obrażam? To najprawdziwszy komplement jest!!! Naprawdę tak myślę! Nie raz Ci mówiłam, że masz dom i ogród moich marzeń! Co do Ciebie zajrzę, to same ciekawe linki do skopiowania!
Plastiki elho to też kicz??? To czemu tyle kosztuje? I w ogóle na całym świecie popularny, bo nawet w Grecji się obfociłam przy donicy elho białej, większej ode mnie . Więc nawet jeśli ktoś uzna to za kicz, to mi i tak się podoba
Edit: doczytałam, że chodzi nie tyle o sam plastik, co wszystkie dodatki. Ale i tak nie ma to wpływu na to, co napisałam powyżej. Dla mnie jesteś trendsetterką ogrodowiskową, Danusia - ogrodową, a takich się kopiuje, więc będę to czynić przy każdej okazji
Madzenka 00:04, 20 lis 2012

Aguś dzieki rumienię się i ze wstydu udaje się na zasłużony odpoczynek
Wieloszka 00:09, 20 lis 2012

Oj no to się już nie rumień, bo M. pomyśli, że znów masz naście lat, a z małolatami to karalne
Kolorowych snów
Domi 05:53, 20 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum

Nie martw się Marzenko, bo mnie Też się ostatnio od Agi "dostało"
A któż uderzył w Twój plastik???
Domi 05:58, 20 lis 2012

Wieloszka napisał(a)

No fiesz co? Obrażam? To najprawdziwszy komplement jest!!! Naprawdę tak myślę! Nie raz Ci mówiłam, że masz dom i ogród moich marzeń! Co do Ciebie zajrzę, to same ciekawe linki do skopiowania!
Plastiki elho to też kicz??? To czemu tyle kosztuje? I w ogóle na całym świecie popularny, bo nawet w Grecji się obfociłam przy donicy elho białej, większej ode mnie . Więc nawet jeśli ktoś uzna to za kicz, to mi i tak się podoba
Edit: doczytałam, że chodzi nie tyle o sam plastik, co wszystkie dodatki. Ale i tak nie ma to wpływu na to, co napisałam powyżej. Dla mnie jesteś trendsetterką ogrodowiskową, Danusia - ogrodową, a takich się kopiuje, więc będę to czynić przy każdej okazji

A gdzie jest o tych dodatkach kiczowatych, bo nie mogę znaleźć?
Mala_Mi 08:13, 20 lis 2012

Pozdrawiam .....i myk, myk do roboty...
Wieloszka 08:14, 20 lis 2012

Domi napisał(a)

Nie martw się Marzenko, bo mnie Też się ostatnio od Agi "dostało"
A któż uderzył w Twój plastik???

Domi, ja sobie w ogóle wypraszam takie podłe insynuacje Dostało? Tobie? Ode mnie? Ależ za co? Ja tu siem rozpływam nad Waszymi stylami ogrodowymi, domami, dobrym gustem, czczę jak pradawne boginie niemal a tu proszę - zmasowany atak na mą małą osóbkę
Uwielbiam Wasze ogrody i nic już więcej nie napiszę

Marzenko a tak w ogóle to gdzie wyczytałaś, że plastik, który nam się podoba to kicz???
No i miałam nic więcej nie pisać...