Ja pędzę? Sebek, no chyba sumienia nie masz! Tu niektórzy to juz mnie zdublowali - więcej już mają w swoich drugich wątkach niż ja w pierwszym. Ale to chyba nie sa wyścigi No chyba, że ja o czymś nie wiem i za najdłuższy wątek jakaś nagroda jest, to ja się sprężę jeszcze A tematy jak to w kółku gospodyń - ciasta, porządki, ozdoby, dzieci. No samo najciekawsze Zawsze możesz się przyłączyć. Pozdrawiam ciepło
Dziękuję wszystkim za odwiedziny Ruch teraz w wątku u mnie marny, ale za to w prawdziwym życiu nie wyrabiam na zakrętach w ogóle
Ale znów nakupiłem ozdób Będą jeszcze powstawać stroiki Jeden do szkoły i jeden dla cioci - sobie nie robię Z tym szkolnym będę musiał się postarać, bo będzie wystawiony dla około 1300 par paczadeł Mam nadzieję, że ekonomiści nie wypadną słabo przy reszcie klas
Nie wiem czemu, ale nie ma już aukcji, żeby Wam pokazać - a wczoraj jeszcze były....Tak czy inaczej towar nie zgadza się z opisem, bo kabel jest cieniutki, a miał być gruby....No i lampki nie mają tyle długości co miały mieć - ale świecą ładnie
A lampki fajowe...
A Ty Sebek inne zamówiłeś?? pokaż szybciutko bo ciekawa jestem...
Ja własnie poczyniłam zakupy bo w sobote wianki będę z córcią i koleżankami robić...pierwszy raz wiec nie wiem co to wyjdzie..
No tak - jakby ktoś nie wiedział to co dziesiąty żyjący dziś europejczyk został poczęty w łóżku z tego sklepu Lampki mają śliczne - mi dzisiaj przyszły zamówione przez internet - świecą ślicznie - mam nadzieję, że będą dłużej niż jeden sezon Pokażę je jak już będą porozwieszane
Lilie od liliowców odróżniam, żurawki od żuraweczek też, iglaste od liściastych także (ten miłorząb taki podchwytliwy) Sebek tłumaczył mi kiedyś róźnicę między tawułą i tawułką, wrzosem a wrzoścem i mam nawet to dodane w zakładkach żeby zapamiętać, ale na tym zna się mniejsza część mojego otoczenia, na ptakach zdecydowanie wiecej osób się zna. Pewnie nawet dzieci szkolne szybciej by je rozpoznały, więc trochę nad tym ubolewam. Z drugiej strony nie można wiedzieć wszystkiego, ja akuat nie wiem za dużo o ptakach i pewnie tak już zostanie.