My z Madżenką na pewno nie polecamy allegro....Ja jeszcze swoich nie zdążyłem zawiesić, a już się zepsuły.... Szczerze to chyba najlepiej podjechać do jakiegoś mniejszego sklepu budowlanego - nie typu Castorama czy Leroy tylko jakiś taki zwykły - mają porządne lampki i w dobrych cenach, mi ledowe z takiego sklepu służą już 3 rok
Wszystkie zdjęcia oglądałem z otwartą buzią - ale ta choinka to już mnie na prawdę powaliła
Ale za to przed południem zawiesiłem jeszcze wianki na drzwiach i ubrałem dwie tuje przy wejściu w bombki Jednak tak efektownie jak Twoja to nie wyglądają Ale za to lampki elektryk mi naprawił...ale powiedział, że na zewnątrz nie wytrzymają I chyba je powieszę na choince, a na zewnątrz kupię porządniejsze....
Sebku choinkę testowałam w ubiegłym roku na biało i było nijako. Efekt dopiero jest gdy jest baaardzo duzo bombek, bo w przeciwnym razie takie delikatne kolory znikają... Jeszcze muszę do przezroczystych bombek piórka włożyc Noemi mi tak doradziła.
I tylko żałuję, że osłonka choinki nie zmieściła się do podświetlanej białej donicy... Ale może i tak dobrze. Muszę coś do tej donicy wykoncypować
Jutro fotnę choinkę w ciągu dnia.
A teraz poluję na wielkie bombki do choinki do domu a właściwie ogrodu zimowego. To znakomite miejsce bo jest chłodno (dzisiaj zimno, brrr) i choinka nie usycha tak szybko.
Wszystkie zdjęcia oglądałem z otwartą buzią - ale ta choinka to już mnie na prawdę powaliła
Ale za to przed południem zawiesiłem jeszcze wianki na drzwiach i ubrałem dwie tuje przy wejściu w bombki Jednak tak efektownie jak Twoja to nie wyglądają Ale za to lampki elektryk mi naprawił...ale powiedział, że na zewnątrz nie wytrzymają I chyba je powieszę na choince, a na zewnątrz kupię porządniejsze....
Ale teraz Tytus będzie czarował dziewczynki w tym seksownym oplfiku uważaj Marzenko, będzie inwazja psich panienek Choinka i seducha pikene oj zdziwi się Sebek
Tytus nie będzie czarował bo nie ma czym On jak Farinelli
Ale teraz Tytus będzie czarował dziewczynki w tym seksownym oplfiku uważaj Marzenko, będzie inwazja psich panienek Choinka i seducha pikene oj zdziwi się Sebek
Tytus nie będzie czarował bo nie ma czym On jak Farinelli
Ale teraz Tytus będzie czarował dziewczynki w tym seksownym golfiku uważaj Marzenko, będzie inwazja psich panienek Choinka i seducha pikene oj zdziwi się Sebek