Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 20:35, 08 gru 2012

Biegnę Was odwiedzić!
nieszka 20:37, 08 gru 2012

Piękna zimowa sceneria u Ciebie Marzenko. A na zdjęciach aż czuć ten mróz...
anula_wn 20:50, 08 gru 2012

obłędnie kochana ! no co mam rzec.......
ehhh
JulkAd 20:58, 08 gru 2012

Marzenko dałaś popis tymi zdjęciami...cudna zima u Ciebie, ogród jak cukrem pudrem przysypany....ale choinka przed domem też godna podziwu. Ukłony dla Tytusa za cierpliwość w noszeniu golfika...dobrze, że moja Kora ma grube futro, chyba by nie zniosła ubioru
Enya73 21:14, 08 gru 2012

Bajkowa zima w Twoim ogrodzie. W końcu się doczekałaś
Sebek 21:29, 08 gru 2012

Wszystkie zdjęcia oglądałem z otwartą buzią - ale ta choinka to już mnie na prawdę powaliła

Ale za to przed południem zawiesiłem jeszcze wianki na drzwiach i ubrałem dwie tuje przy wejściu w bombki Jednak tak efektownie jak Twoja to nie wyglądają Ale za to lampki elektryk mi naprawił...ale powiedział, że na zewnątrz nie wytrzymają I chyba je powieszę na choince, a na zewnątrz kupię porządniejsze....
Madzenka 21:31, 08 gru 2012

Nie zawsytdzajcie mnie. Każdy ogród oszroniony w słońcu, ze świeżutkim śniegiem dobrze wygląda. Dzisiaj była bajkowa sceneria, bo jeszcze wczoraj padał śnieg a potem chwycił silny mróz.
Zasługi w tym mojej nie było tylko natury
Madzenka 21:35, 08 gru 2012

Sebek napisał(a)
Wszystkie zdjęcia oglądałem z otwartą buzią - ale ta choinka to już mnie na prawdę powaliła

Ale za to przed południem zawiesiłem jeszcze wianki na drzwiach i ubrałem dwie tuje przy wejściu w bombki Jednak tak efektownie jak Twoja to nie wyglądają Ale za to lampki elektryk mi naprawił...ale powiedział, że na zewnątrz nie wytrzymają I chyba je powieszę na choince, a na zewnątrz kupię porządniejsze....

Sebku choinkę testowałam w ubiegłym roku na biało i było nijako. Efekt dopiero jest gdy jest baaardzo duzo bombek, bo w przeciwnym razie takie delikatne kolory znikają... Jeszcze muszę do przezroczystych bombek piórka włożyc Noemi mi tak doradziła.
I tylko żałuję, że osłonka choinki nie zmieściła się do podświetlanej białej donicy... Ale może i tak dobrze. Muszę coś do tej donicy wykoncypować
Jutro fotnę choinkę w ciągu dnia.
A teraz poluję na wielkie bombki do choinki do domu a właściwie ogrodu zimowego. To znakomite miejsce bo jest chłodno (dzisiaj zimno, brrr) i choinka nie usycha tak szybko.
Madzenka 21:35, 08 gru 2012

Lecę szukać na allegro dyuuużych bombek
Konstancja30 21:36, 08 gru 2012

nie każdy - to raz ... dwa to nie wiele jest tak geometrycznie wyważonych i majestatycznie poczochranych ... a ten a i owszem a i tak ... i trzy ... to od czego mam Nesbo zacząć ?