Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Bea 10:35, 09 gru 2012

Domi napisał(a)

A jak mi nie wyjdzie wiankowanie to mam gotowca z TK MAX

W takich kolorach miała być choinka. Ale w takich kolorach nie ma bombek więc będzie czerwono-pomarańczowa. Chyba że uda się jeszcze zdobyć pink

Tez kupiłam ten wianek,ale mój jest jakiś inny: większy i ma niektóre brokatowe bombki. Moją Corkę hipnotyzują te kolory. W Tychach na giełdzie były różowe- producent z Czechowic-Dziedzic koło Bielska. Widziano dla Tytusa super! Podobnie jak zimowe ogrodowe widoczki.

W piątek może będę to mogę śprawdzić czy jeszcze są
Sebek 10:45, 09 gru 2012

W Bielsku ostatnio był taki wianek - ale z "lustrzanych" bombek - chyba nawet ładniejszy
vita 11:04, 09 gru 2012

Mają rację dziewczyny, można u Ciebie doładować się energią
Podoba mi się pomysł na zestawienie czerwieni z pomarańczem i różem. Będę Wam kibicować u Irenki.
Tytus wymiata!

Madzenka 11:05, 09 gru 2012

Enya73 napisał(a)
Marzena, cofnęłam, bo z tego wynika, że przegapiłam Tytusa. Piękny kubraczek, jak święty Mikołaj. Kupiłaś w TK Max?

Oczywiście że w TK ale już jest mały wybór na szczęscie ten upatrzony golfik w kolorze czerwonym jeszcze był
Madzenka 11:05, 09 gru 2012

Enya73 napisał(a)
Marzena, cofnęłam, bo z tego wynika, że przegapiłam Tytusa. Piękny kubraczek, jak święty Mikołaj. Kupiłaś w TK Max?

Oczywiście że w TK ale już jest mały wybór na szczęscie ten upatrzony golfik w kolorze czerwonym jeszcze był
Madzenka 11:06, 09 gru 2012

Lena napisał(a)
Madżenko zima u Ciebie całkiem do mojej podobna

Wiesz co?Tak sobie luknełam na datę drugiego wątku i podsumowanie sie mi nasunęło - Ty kochana "pędziwiatr"jestes - w dwa tygodnie 60 stron??? hihihi

Ale wcale mnie to nie dziwi jako że ogród masz cudny,osobowość przyciągającą i wszyscy wpadają po ogrodowe nowinki
Miłej niedzieli

A wiesz, ze kiedyś mnie w pracy nazywano pędziwiatr
Mala_Mi 11:08, 09 gru 2012

Przepis na cytrynówkę cioteczki u mnie Pędziwietrze ...... Pędz , pędz, przynajmniej nie nudno
Madzenka 11:12, 09 gru 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Jak miło się chodzi po wątkach i ogląda wszelkie ozdoby świąteczne, choineczka bardzo ładna. Jak juz ta zima musi być, to dobrze, że ze sniegiem a nie sam mróz, bo przynajmniej ogród ładnie wygląda, zwłaszcza Twój
Pozdrawiam

Ewelinko oglądanie watków mnei bardzo motywuje do pracy i daje inspirację za to kofam ogrodowisko
I może pierwszy raz w życiu będę mneij pędziła przed świętami bo robię wszytko etapami. Teraz jeszcze dokupię bombki na choinkę do domu, zrobie wianki. Menu trzeba przygotować i M musi zrobić w przyszłym tygodniu część zakupów.
Madzenka 11:13, 09 gru 2012

asc napisał(a)
Przepis na cytrynówkę cioteczki u mnie Pędziwietrze ...... Pędz , pędz, przynajmniej nie nudno

Czytałam i napisałam i już wiesz dlaczego nie moczę cytrynek bo ja pędzę
Madzenka 11:15, 09 gru 2012

Juzia_G napisał(a)

No piknie! Cudnie nawet!
A Tytusowi czerwony bardzo pasuje. Elegancik teraz.

Tytusek pozdrawia Tosię. Kupiłaś Tosi kubraczek?

Kupiłam jej już w tamtym roku, ale trochę za duży i tyłek jej zakrywa A wiadomo że nie powinien...hehe
Jakoś przez rok nie miałam okazji jej skrócić Chyba w tygodniu zaniosę do krawcowej, bo sama zamka nie wszyję. No...jak nie zapomnę znowu

Tosia Tytusa pozdrowi później, bo teraz się opala przed kominkiem

A ja Tytusowi ciut za małą kamizelkę kupiłam w ubiegłym roku jak go ścisnę to ma talia jak osa i się denerwuje i sika dlatego teraz dostał wygodny golfik Zazdraszczam Tosi kominka, bo u nas przed kominkiem zimna podłoga i tytus nie ma się gdzie wygrzewać ...