Mają rację dziewczyny, można u Ciebie doładować się energią
Podoba mi się pomysł na zestawienie czerwieni z pomarańczem i różem. Będę Wam kibicować u Irenki.
Tytus wymiata!
Witam!
Jak miło się chodzi po wątkach i ogląda wszelkie ozdoby świąteczne, choineczka bardzo ładna. Jak juz ta zima musi być, to dobrze, że ze sniegiem a nie sam mróz, bo przynajmniej ogród ładnie wygląda, zwłaszcza Twój
Pozdrawiam
Ewelinko oglądanie watków mnei bardzo motywuje do pracy i daje inspirację za to kofam ogrodowisko
I może pierwszy raz w życiu będę mneij pędziła przed świętami bo robię wszytko etapami. Teraz jeszcze dokupię bombki na choinkę do domu, zrobie wianki. Menu trzeba przygotować i M musi zrobić w przyszłym tygodniu część zakupów.
No piknie! Cudnie nawet!
A Tytusowi czerwony bardzo pasuje. Elegancik teraz.
Tytusek pozdrawia Tosię. Kupiłaś Tosi kubraczek?
Kupiłam jej już w tamtym roku, ale trochę za duży i tyłek jej zakrywa A wiadomo że nie powinien...hehe
Jakoś przez rok nie miałam okazji jej skrócić Chyba w tygodniu zaniosę do krawcowej, bo sama zamka nie wszyję. No...jak nie zapomnę znowu
Tosia Tytusa pozdrowi później, bo teraz się opala przed kominkiem
A ja Tytusowi ciut za małą kamizelkę kupiłam w ubiegłym roku jak go ścisnę to ma talia jak osa i się denerwuje i sika dlatego teraz dostał wygodny golfik Zazdraszczam Tosi kominka, bo u nas przed kominkiem zimna podłoga i tytus nie ma się gdzie wygrzewać ...