Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:27, 08 gru 2012

Do góry
Witaj Sebek - czy mogę prosić sznownego rzecznika aby wstąpił w progi mego rozgrzebanego ogrodu i coś podpowiedział....?
pozdrawiam
anita
Rajski ogród Ani 23:14, 07 gru 2012

Do góry
Ale super!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:54, 07 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Izuś...... wiesz co ci chcę powiedzieć, ale z braku czasu prześle ci tylko myśli telepatycznie..... a Adamo ma u mnie PLUSA..za tego fonika I też wiesz dlaczego
Gdzie mogę posłuchac tego co słuchał cały wesoły autobus????? Bo tylko tego mi brakuje do całości.....by śmiać się jeszcze przez cały tydzień I to wcale nie z Ciebie ... ....
Melduję, że wyciągi narciarskie niektóre ruszyły do pracy Kijki wyciągaj z szafy, fonik na uszy.. i pieszo do pracy ....

Wesoły autobus ..... Jak pozytywnie się mi to kojarzy.... Zawsze płaczę ze śmiechu jak to oglądam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:07, 07 gru 2012

Do góry
Marzenko - mnie też ta czerwień się bardzo podoba a w przyszłym roku może zamienić ją na róż albo fiolet? Kuchnia już coraz bliżej, wylewka schnie a ja zaglądam co 5 minut

Justi - Sebek odpowiedział, to serduszka walentynkowe schowane gdzieś za lodówką

Agnieszka - nie zapomnę. biurko mam obok kuchni, wszystko widzę, wszystko słyszę i pracuję cały czas. Opisuję majowe ogrody angielskie, a mam ich do opisania razem z lipcowymi chyba z 20. Opisałam dwa, jak na razie

Zbyszku, powiększyć się już nie da. Ale może da się wygospodarować fajny kącik, bo znikły pewne szafki co mi słuzyły za bufecik

Gabrysia - jak miło że mnie odwiedziłaś, ja też wpadnę. A tymczasem utulam jak to mówią dziewczyny, Ja też siedzę w gawrze czyli w komputerze i czekam na cieplejsze czasy, a przez okno tylko wyglądam i z Kropką latam się przewietrzyć.
Ogród Magdalenka 22:03, 07 gru 2012

Do góry
Izuś prawda , że taka zima jest fajna z perspektywy kocyka

Sebek dzięks , jutro zakupy ... w środę wiankowanie
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:57, 07 gru 2012

Do góry
No z tym szalikiem to świetny pomysł! I kusi mnie strasznie
Ogród Magdalenka 21:52, 07 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Madzia nie bójta mam gotowy wianek z Tk max, obfocimy gdyby nam nie wyszło ale myślę że z taką grupą wsparcia nie ma takiej opcji aby nie wyszło!
A w TK będę dopiero po giełdzie w sobotę to obejrzę co w trawie piszczy

Ostatnio widziałem w Bielsku taki cały z kolorowych bombek - pomyślałem o Tobie Ozdoby Blomusa też były, ale myślałem, że większe są - więc nie wziąłem ich

Będę kibicować Waszym wiankom
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:48, 07 gru 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Sebek, zdolniacho, girlanda fajna, ale boje sie, ze jednak nie wytrzyma w cieple do swiat. Najwyzej uwijesz druga

Kurczaki te dwie flaszki perfum... Czy Ty na drugie masz Aniol czy co???? Takie prezenty na Mikolajki, to co bedzie pod choinka Fiu fiu fiu.

Pod choinkę już w październiku Mikołaj dostał list co chcę Prezent oczywiście ogrodniczy

Na drugie mam Daniel Na trzecie Antoni Na czwarte....no dobra...bez przesady
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:41, 07 gru 2012

Do góry
Sebek, zdolniacho, girlanda fajna, ale boje sie, ze jednak nie wytrzyma w cieple do swiat. Najwyzej uwijesz druga

Kurczaki te dwie flaszki perfum... Czy Ty na drugie masz Aniol czy co???? Takie prezenty na Mikolajki, to co bedzie pod choinka Fiu fiu fiu.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:28, 07 gru 2012

Do góry
Koniecznie - kabla aż tak nie widać, a mam 4 komplety lampek ledowych na grubym kablu i już 3 rok służą( na zewnątrz i w domu) - jeden z nich właśnie jest na kominku. Są jeszcze takie z baaardzo grubym kablem, ale te to chyba na ekstremalne warunki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:23, 07 gru 2012

Do góry
Sebek ja się czuję odpowiedzialna za ten kabelek grubości sików pająka.... U mnie z dwóch zestawów działa 25 %..... Zatem mnie pokarało

Ale styl eklektyczny mi się podoba
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:21, 07 gru 2012

Do góry
To tak dla zobrazowania sytuacji...I nie jest to ani trochę przesadzone!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:20, 07 gru 2012

Do góry
justi napisał(a)
Obejrzałam sobie trochę , ślicznie jak zwykle. .Danusiu, a stare czerwone serduszka oznaczają , że już kiedyś królowała czerwień na święta?

Nieee Serduszka były kupione z okazji walentynek i zawieszone chyba na bukszpanach - bo srebrne wiszą na buku do dziś - i bosko wyglądają z kuchni
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:12, 07 gru 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
Sebek, wpadam z rewizytą...
Nacieszyłam oczy ozdobą kominka to prawdziwe zielone czy plastik fantastic?

No fiesz!
Sam po tą jodłę jeszcze zasuwałem! Ale pachnie niesamowicie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:10, 07 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Śliczna ta girlanda. A kolory w salonie to te nowe po remoncie?

E no coś Ty Przedpokój był/ jest w remoncie - jak będzie to pokażę pewne drzewo - było wykonane tylko raz na potrzeby jednego artykułu - tak napisała mi redakcja, gdy chciałem się dowiedzieć, gdzie takie kupić Mam przeczucie, że jest to jedyny taki wieszak w Polsce Chyba, że ktoś jeszcze wpadł na ten pomysł co ja

Salon będzie następny do remontu, tylko funduszy na razie brak, aby zaszaleć Najwyżej zmienię kolor ścian, bo meble są dość neutralne. W salonie jak będzie remont to począwszy od zrywania paneli, robienia nowych gładzi, do być może częściowej wymiany kamienia na kominku Ale to tylko plany - na razie nieosiągalne Będzie zmiana ze stylu eklektycznego (czytaj żadnego) w nowoczesno-rustykalny - taki przynajmniej na razie jest w głowach

A na razie jestem wściekły na moje nowe lampki...Kolor mają boski, dzisiaj je zacząłem wieszać, ale zrezygnowałem - i przy zdejmowaniu gdzieś urwała się wtyczka...... Już trzy razy jej szukałem i nie znalazłem....A że jest przezroczysta to powodzenia......Wiedziałem, że prędzej czy później się ten kabelek grubości sików pająka urwie, ale, że przed pierwszym zaświeceniem na zewnątrz to nie.... No i jak znajdę tą wtyczkę to pewnie i tak znów się urwie.....ehhhh - już lepiej dać więcej za lampki i je mieć kilka lat, a nie mieć tydzień i to jeszcze w szafie...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:20, 07 gru 2012

Do góry
Sebek dobrze robisz z tym śniegiem, ja też zimą nagarniałam, ale tak było mało, że nic to nie dało. Ja w końcu na nizinie mieszkam, a Ty w górach

Cały czas pada, aż zebranie z Roninem odwołałam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:10, 07 gru 2012

Do góry
Ale siara z tym telefonem Ale opowiadanie i tak mistrzowskie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:50, 07 gru 2012

Do góry
U mnie teraz -12 - ale śniegu mam więcej Jednak nie skończyłem nagarniać go na wszystkie rośliny, bo to jednak najlepsza okrywa Pozdrawiam cieplutko
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 14:26, 07 gru 2012

Do góry
no ładnie, ja jak zwykle spóźniona.. kolejna imprezka mnie minęła, oj Sebek masz tel do mnie
Piękne wianki, a lampiony godne podpatrzenia..
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:02, 07 gru 2012

Do góry
Sebek, wpadam z rewizytą...
Nacieszyłam oczy ozdobą kominka to prawdziwe zielone czy plastik fantastic?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies