Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

justi 20:59, 07 gru 2012

Obejrzałam sobie trochę , ślicznie jak zwykle. .Danusiu, a stare czerwone serduszka oznaczają , że już kiedyś królowała czerwień na święta?
adom1206 21:06, 07 gru 2012

Danusiu tylko przez ten remoncik nie zapomnij o nas.
zbigniew_gazda 21:10, 07 gru 2012

Danusiu też serdecznie doradzam - jak jest możliwość to powiększyć kuchnię ( może wykroić z innego pomieszczenia ). Kuchnia to serce domu. U nas też wszyscy garną do kuchni. Jest miejsce na pogaduszki i blisko do wszystkiego. A miejsce na "graty" przy pieczeniu placka czy lepieniu pierogów bardzo ważne.
Sebek 21:20, 07 gru 2012

justi napisał(a)
Obejrzałam sobie trochę , ślicznie jak zwykle. .Danusiu, a stare czerwone serduszka oznaczają , że już kiedyś królowała czerwień na święta?

Nieee Serduszka były kupione z okazji walentynek i zawieszone chyba na bukszpanach - bo srebrne wiszą na buku do dziś - i bosko wyglądają z kuchni
Gabriela 21:24, 07 gru 2012

Pozachwycałam się wiankami i czerwonościami w Twoim ogrodzie, przez to już bardzo świątecznym w klimacie. Nie lubię zimy i tego białego, ale jednak nie można się nie zachywcać takimi widokami i dlatego na chwilę warto wyleźć z gawry.
Gardenarium 22:07, 07 gru 2012

Marzenko - mnie też ta czerwień się bardzo podoba a w przyszłym roku może zamienić ją na róż albo fiolet? Kuchnia już coraz bliżej, wylewka schnie a ja zaglądam co 5 minut

Justi - Sebek odpowiedział, to serduszka walentynkowe schowane gdzieś za lodówką

Agnieszka - nie zapomnę. biurko mam obok kuchni, wszystko widzę, wszystko słyszę i pracuję cały czas. Opisuję majowe ogrody angielskie, a mam ich do opisania razem z lipcowymi chyba z 20. Opisałam dwa, jak na razie

Zbyszku, powiększyć się już nie da. Ale może da się wygospodarować fajny kącik, bo znikły pewne szafki co mi słuzyły za bufecik

Gabrysia - jak miło że mnie odwiedziłaś, ja też wpadnę. A tymczasem utulam jak to mówią dziewczyny, Ja też siedzę w gawrze czyli w komputerze i czekam na cieplejsze czasy, a przez okno tylko wyglądam i z Kropką latam się przewietrzyć.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:13, 07 gru 2012

A my się dziś rozbujaliśmy i zakupiliśmy sprzęt do kuchni przez internet hehe. Dostawa w poniedziałek i po sklepach nie trzeba jeździć

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 22:16, 07 gru 2012

....ja uwielbiam kupować w necie!
Madzenka 22:18, 07 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
A my się dziś rozbujaliśmy i zakupiliśmy sprzęt do kuchni przez internet hehe. Dostawa w poniedziałek i po sklepach nie trzeba jeździć

Danusiu to już koniec!!! Zostałaś porażona kolejnym wirusem odwrotu już nie będzie
Gardenarium 22:19, 07 gru 2012

Wirus niecałkowity, bo za pobraniem, nikt mnie nie namówi na regulowanie netem

Ale ogrodu i tak nic nie przebije To zostanie mi już na pierwszym miejscu

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies