Sebus...a Ty juz takie cudenka stworzyles...no chlopie!
wianuszki juz podziwialam wczesniej a kominek tak ustrojony" grzeje" lepiej niz nie jedno drewienko...tyle ciepelka wnosi!!!!
i co....odliczamy do swiat!!!!
buziam!!!!!
Wiesz co Sebuś? Nieustannie Cię podziwiam! I za zapał, i za pracowitość, i za pomysłowość. Fajny Chłopak jesteś Nie żebym Ci kadziła, fakt stwierdzam po prostu.
E no coś Ty Przedpokój był/ jest w remoncie - jak będzie to pokażę pewne drzewo - było wykonane tylko raz na potrzeby jednego artykułu - tak napisała mi redakcja, gdy chciałem się dowiedzieć, gdzie takie kupić Mam przeczucie, że jest to jedyny taki wieszak w Polsce Chyba, że ktoś jeszcze wpadł na ten pomysł co ja
Salon będzie następny do remontu, tylko funduszy na razie brak, aby zaszaleć Najwyżej zmienię kolor ścian, bo meble są dość neutralne. W salonie jak będzie remont to począwszy od zrywania paneli, robienia nowych gładzi, do być może częściowej wymiany kamienia na kominku Ale to tylko plany - na razie nieosiągalne Będzie zmiana ze stylu eklektycznego (czytaj żadnego) w nowoczesno-rustykalny - taki przynajmniej na razie jest w głowach
A na razie jestem wściekły na moje nowe lampki...Kolor mają boski, dzisiaj je zacząłem wieszać, ale zrezygnowałem - i przy zdejmowaniu gdzieś urwała się wtyczka...... Już trzy razy jej szukałem i nie znalazłem....A że jest przezroczysta to powodzenia......Wiedziałem, że prędzej czy później się ten kabelek grubości sików pająka urwie, ale, że przed pierwszym zaświeceniem na zewnątrz to nie.... No i jak znajdę tą wtyczkę to pewnie i tak znów się urwie.....ehhhh - już lepiej dać więcej za lampki i je mieć kilka lat, a nie mieć tydzień i to jeszcze w szafie...
Koniecznie - kabla aż tak nie widać, a mam 4 komplety lampek ledowych na grubym kablu i już 3 rok służą( na zewnątrz i w domu) - jeden z nich właśnie jest na kominku. Są jeszcze takie z baaardzo grubym kablem, ale te to chyba na ekstremalne warunki