Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "bdan"

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:03, 01 sie 2014

Do góry
A to wszystko "mama w genach dała"?. Wiadomo, że nie da się uniknąć, ale dobrze, że jest jeszcze coś poza, co pozwoli im się poruszac. Mój syn gra w piłkę nożną, więc trzy razy w tygodniu trenig plus mecz. Takie dodatkowe zajęcia myślę, że też ucza ich właściwej organizacji, żeby ze wszystkim się ogarnąć.
A ten starszy to od dziewczyn się chyba nie odgoni, gitara, prekusja
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 10:52, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

No spora, ale dzięki temu na szczęście mamy jeszcze "małe" dziecko w domu i to późniejsze macierzyństwo takie bardzo pozytywne było. Miałam więcej czasu i wszystko traktowałam jak cud.
Fajnie, że starszy ma pasję, lubię młodzież, która coś robi, a nie tylko przed komputerem siedzi

Danusiu my staraliśmy się od małego, żeby mieli jakieś inne zajęcia, żeby nie siedzieli stale przy kompie. Obaj tańczą od 5 roku życia w Zespole Pieśni i Tańca Lublin. Starszy skończył też w tym roku I stopień Szkoły Muzycznej na akordeonie, gra również na pianinie, gitarze i perkusji. Młodszy jest też harcerzem w ZHR. Także naprawdę mają wiele różnych zajęć oprócz szkoły. Ale oczywiście w wolnych chwilach komputer na tapecie.Tego się chyba w dzisiejszych czasach nie da uniknąć.
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 10:06, 01 sie 2014

Do góry
Gocha napisał(a)

O kurcze to spora różnica wieku. Ja mam jeszcze synia starszego 17,5 letniego. Jest teraz na rejsie na Mazurach.

No spora, ale dzięki temu na szczęście mamy jeszcze "małe" dziecko w domu i to późniejsze macierzyństwo takie bardzo pozytywne było. Miałam więcej czasu i wszystko traktowałam jak cud.
Fajnie, że starszy ma pasję, lubię młodzież, która coś robi, a nie tylko przed komputerem siedzi
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 09:51, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Jak miło widzieć osobę z którą się rozmawia. Syn fajny, też mam nastolatka - teraz 15 lat, no i jeszcze córeczkę - 26 lat

O kurcze to spora różnica wieku. Ja mam jeszcze synia starszego 17,5 letniego. Jest teraz na rejsie na Mazurach.
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 09:38, 01 sie 2014

Do góry
Gocha napisał(a)

Danusiu ja i młodszy 14- letni synio Jasiek.

Jak miło widzieć osobę z którą się rozmawia. Syn fajny, też mam nastolatka - teraz 15 lat, no i jeszcze córeczkę - 26 lat
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 09:27, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Gosiu a na zdjęciu w avatarku to kto?

Danusiu ja i młodszy 14- letni synio Jasiek.
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 09:20, 01 sie 2014

Do góry
Gosiu a na zdjęciu w avatarku to kto?
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 09:06, 01 sie 2014

Do góry
dajana napisał(a)
Agusiu to jest Eden Rose ,nie pachnie ale kwiaty ma obłędne i długo utrzymują się na krzewie rośnie ,mocna raczej sztywna i będzie bardzo wysoka ona dopiero w tym roku zakwitła .w ub sezonie nie miała ani jednego kwiatuszka i nie wiedziałam jaka to róża bo kupiłam ją jako Nahemę jednak okazała się Eden Rose. Na żywo jest o wiele piękniejsza przyjedz do mnie proszę to sama ocenisz i powąchasz resztę w tej chwili wszystkie moje róże mają dopiero paki są przed drugim kwitnieniem .to zdjecie z pierwszego kwitnienia ,zaraz pokaże ci Nahemę

Witaj

Znalazłam Twoje wpisy u Viola Pomóżcie wyczarować mi ogród i rzywędrowała do Twojego ogrodu szukać inspiracji i informacji o różach. Tworzę rabatę różaną z Eden Rose i Pomponellą. w weekend będę wrzucać zdjęcia w swoim watku i prosić o pomoc co do niej dosadzić. Gdybyś była miła zajrzec i coś doradzić, byłabym wdzięczna.

Pozdrawiam
Ogród z pompą 08:59, 01 sie 2014

Do góry
ane3ka napisał(a)

Dziękuję Danusiu za informację i że znalazłaś czas na odwiedziny.
Żurawka jest absolutnie piękna!
Zostawiam uściski!

Pozdrawiam
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 08:57, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Małgosiu wg informacji Łukasza to żurawka Shanghai.

Pozdrawiam i dziękuję za wizytę w moim ogrodzie

Danusiu dziękuję za info. Pozdrawiam
Ogród z platanem. 08:46, 01 sie 2014

Do góry
Witam

Znalazłam Twoje wpisy u Violi "Pomóżcie wyczarować mi ogród"
Zaznaczam wątek do przestudiowania
Pomóżcie wyczarować mi ogród 08:44, 01 sie 2014

Do góry
inag napisał(a)

No chyba że tak, bo w pierwszym momencie pomyślałam właśnie o kulkach pomiędzy różami tutaj na forum widziałam wiele obwódek z bukszpanu wypełnionych różami.. wygląda miodzio

Moje róże nam w obwódce bukszpanowej. Tego fragmentu ogrodu nie dążyłam jeszcze wrzucić do mojego watku. Zrobię to niedługo. Ale na razie to pusto bardzo na tej rabatce. Obok róż mam rabatkę z trzema brzozami, która przeżyłam trochę stresu, bo rabata miała być z berberysami admiration i jak wszystko przyiozłam i poustawiałam to myślałam, że się rozpłaczę.Niestety nie mam takiej wyobraźni projektanta. Ale już nie zaśmiecami Ci wątku. Wrzucę fotorelację u mnie jak znajdę trochę czasu.
Ogród, który ciągle zmieniam 01:26, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Jagódko "przeleciałam" na szybko Twój watek i zaznaczam do spokojnego poczytania. Jezeli dobrze docztałam to ogród duży ( u mnie połowa Twojego) a już się martwię jak z latami damy go radę ogarnąc, bo do najmłodszych juz nie należymy. Ale widoki takiego ogrodu z przestrzenią u Ciebie są super

Czyli mamy podobnie
Ogród cichy i przytulny 00:40, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Chciałabym, żeby u mnie kiedyś tak było

Będzie na pewno jeszcze lepiej - tego Ci życzę z całego serca
Jesteś na forum a tu jest spora liczba osób służących pomocą
A tak dla przypomnienia i porównania - teraz łatwiej uwierzyć

Mniej więcej to samo ujęcie tylko 14 lat później

Pomóżcie wyczarować mi ogród 23:13, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Też miałam takie myśli, ale jak potem w tych różach przycinać te bukszpany.
Ta rabatka to chyba dopiero w przszłym roku u mnie ruszy z dalszymi nasadzeniam

Również o tym przycinaniu pomyślałam.. byłoby chyba trudno niestety choć wyobraźnia podpowiada mi że wyglądałoby to pięknie
Ogród z pompą 22:35, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Aniu pytałaś u mnie o żurawkę. Wg informacji Łukasza to żurawka Shanghai.

Pozdrawiam i zapisuje sobie Twój ogród.
Kiedys juz byłam, ale nie zostawiłam śladu

Dziękuję Danusiu za informację i że znalazłaś czas na odwiedziny.
Żurawka jest absolutnie piękna!
Zostawiam uściski!
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 22:23, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Pięknie z trawkami, musowo u siebie musze trawek dołożyć. Doczytałam ile masz lat, mógłbyś byc moim synem, ale adpocja chyba nie chodzi w grę

Trawki powoli opanowują wszystkie zakątki.

Tekst o adopcji dobry
Pomóżcie wyczarować mi ogród 21:28, 31 lip 2014

Do góry
Viola napisał(a)

Miło mi, że zajrzałaś Danko, do róż koniecznie coś zimozielonego, cisy lub bukszpan, albo tuje miniaturki. Takie jest moje zdanie, nie wyobrażam sobie pustej rabaty zimą, chciałabym by była ozdobą przez cały rok, a tak trochę zieleni zawsze będzię. Pozdrawiam, zaglądaj, ale szybkich zmian u mnie nie zobaczych, ja raczej z tych co dlugo myślą

Też miałam takie myśli, ale jak potem w tych różach przycinać te bukszpany.
Ta rabatka to chyba dopiero w przszłym roku u mnie ruszy z dalszymi nasadzeniam
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 21:26, 31 lip 2014

Do góry
Małgosiu wg informacji Łukasza to żurawka Shanghai.

Pozdrawiam i dziękuję za wizytę w moim ogrodzie
Ogród z pompą 21:25, 31 lip 2014

Do góry
Aniu pytałaś u mnie o żurawkę. Wg informacji Łukasza to żurawka Shanghai.

Pozdrawiam i zapisuje sobie Twój ogród.
Kiedys juz byłam, ale nie zostawiłam śladu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies