Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Mathildis 23:22, 30 lip 2014

szkoda aparatu - choć nie zawsze się odzywam to bardzo lubię oglądać zdjęcia z Twojego ogrodu...

perspektywa

Jag_58 08:52, 31 lip 2014

Mathildis napisał(a)
szkoda aparatu - choć nie zawsze się odzywam to bardzo lubię oglądać zdjęcia z Twojego ogrodu...

Matylda cieszę się ,ze oglądasz fotki na pisanie nie zawsze sie ma czas ,sama wiem cos o tym i tez wpadam do ulubionych ogrodów nie zawsze zostawiając ślad miłego dnia ,pozdrówka
Jestem na etapie wyboru aparatu ,więc to troche potrwa ,choć pewnie skończy sie na zwykłym ,przeciętnym a robiącym zdjęcia aparatem
bdan 10:31, 31 lip 2014

Jagódko "przeleciałam" na szybko Twój watek i zaznaczam do spokojnego poczytania. Jezeli dobrze docztałam to ogród duży ( u mnie połowa Twojego) a już się martwię jak z latami damy go radę ogarnąc, bo do najmłodszych juz nie należymy. Ale widoki takiego ogrodu z przestrzenią u Ciebie są super
Jag_58 10:41, 31 lip 2014

bdan napisał(a)
Jagódko "przeleciałam" na szybko Twój watek i zaznaczam do spokojnego poczytania. Jezeli dobrze docztałam to ogród duży ( u mnie połowa Twojego) a już się martwię jak z latami damy go radę ogarnąc, bo do najmłodszych juz nie należymy. Ale widoki takiego ogrodu z przestrzenią u Ciebie są super

Danusiu ogród faktycznie do małych nie należy 5200m2 ,a my z M do młodych juz nie nalezymy a ogarniamy go w dwójkę dzieciaki na swoim tak ,ze na pewno go ogarniesz i nie martw sie na zapas będę zagladać ,pozdrówka
13:25, 31 lip 2014
Jag_58 napisał(a)

Danusiu ogród faktycznie do małych nie należy 5200m2 ,a my z M do młodych juz nie nalezymy a ogarniamy go w dwójkę dzieciaki na swoim tak ,ze na pewno go ogarniesz i nie martw sie na zapas będę zagladać ,pozdrówka

Jagódko co racja to racja..przyjdzie czas..będzie rada
Dobrze Asia mi napisała,że to prawdziwy park i jakże piękny
Miłego dnia
Jag_58 13:44, 31 lip 2014

Aniulka napisał(a)

Jagódko co racja to racja..przyjdzie czas..będzie rada
Dobrze Asia mi napisała,że to prawdziwy park i jakże piękny
Miłego dnia

Aniulka miłego dnia
bartek_luberda 22:33, 31 lip 2014

Też bym sobie posiedziała myślałam że jak się wprowadzimy to będzie luz Kawka siedzenie itd A człowiek z pracy najpierw obiad pranie jeszcze mam lekkiego świra i codziennie muszę umyć wszystkie podłogi Teraz z trzy dni wyluzowałam to dzisiaj chałupkę odgruzowałam a jutro idę na zastrzyki bo lekarz mi proponował ale ja się boję ale po 2 tyg ledwie chodzę a za tydzień na wakacjach nie będę mogła chodzić Kończę bo cały życiorys zaraz napiszę
Ivvvona 22:49, 31 lip 2014

Jagódko, wpadam z rewizytą i dziękuję za wpisy u mnie. Chyba jeszcze u Ciebie nie byłam, ale widzę piękny, zadbany a przede wszystkim duuuży ogród ( och, jak Ci zazdroszczę przestrzeni)Przy moim skromnym areale, Twój wydaje mi się ogromny. Zaznaczam wątek do poczytania w wolniejszym dla mnie czasie, bo przez wakacje córka z zięciem i wnukiem mieszkają u nas, więc jest milion spraw do ogarnięcia, tym bardziej że młody daje nam popalić. Zostawiam pozdrowienia
asiach 01:26, 01 sie 2014

bdan napisał(a)

Czyli mamy podobnie
asiach 01:27, 01 sie 2014

Jagódko, nie wyrabiam - czyli jak to niektórzy mówią lub piszą nieczasowa
Miłego dnia życzę Tobie i całej Rodzinie
Pozdrawiam buziaki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies