Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 08:59, 01 sie 2014

Aniulka napisał(a)
U mnie też kupę żurawek nie zidentyfikowanych i host.Jak je kupowałam wcześniej to nie myślałam by chować znaczniki czy chociażby zapisywać a teraz chciałoby się wiedzieć co to za odmiana rośnie

Witaj Aniulka. Ja poszukuję żurawek dobrze rosnących w pełnym słońcu. Wydaje mi sie też , że taką ciemną właśnie mam ale oczywiście nie mam jej nazwy dlatego sie dopytuję Pozdrawiam
Gocha 09:01, 01 sie 2014

BusyBee napisał(a)
U mnie wczoraj silna burza i dzisiaj grzmi wokoło. Musiałam o tym napisać, bo przy okazji padało i wczoraj i dzisiaj baaaardzo dawno nie było deszczu, więc się cieszę

U Ciebie pada?
Pozdrowionka przesyłam

Kasiu u mnie burza była dopiero wczoraj wieczorem późnym i w nocy jeszcze padało. Czyli u Ciebie była dzień wcześniej. Zlało w końcu dobrze ziemię i nie trzeba podlewać z czego i ja sie cieszę. Pozdrawiam.
Gocha 09:02, 01 sie 2014

dorciabe napisał(a)
Gosia u Ciebie też 100 stron napykane, idziesz jak burza

Tak Dorotko. Obie idziemy jak wczorajsza burza. Pozdrawiam. Dorotko kupiłam tę werbenę na Zemborzyckiej.
dorciabe 09:12, 01 sie 2014

Gocha napisał(a)

Tak Dorotko. Obie idziemy jak wczorajsza burza. Pozdrawiam. Dorotko kupiłam tę werbenę na Zemborzyckiej.

wykupiłaś, czy zostało dla mnie
bdan 09:20, 01 sie 2014

Gosiu a na zdjęciu w avatarku to kto?
Gocha 09:25, 01 sie 2014

dorciabe napisał(a)

wykupiłaś, czy zostało dla mnie

Dorotko przepraszam ale chyba wykupiłam. Ale na swoje usprawiedliwienie mam , że się jednak chyba z tydzień zastanawiałam. Sorry. Ja mi się zasieje to siewki masz u mnie. Tylko nie wiem czy jak będzie kora naokoło to się zasieje i wzejdzie na wiosnę . Jak myslisz ?.
Gocha 09:27, 01 sie 2014

bdan napisał(a)
Gosiu a na zdjęciu w avatarku to kto?

Danusiu ja i młodszy 14- letni synio Jasiek.
BusyBee 09:30, 01 sie 2014

Gocha napisał(a)

Kasiu u mnie burza była dopiero wczoraj wieczorem późnym i w nocy jeszcze padało. Czyli u Ciebie była dzień wcześniej. Zlało w końcu dobrze ziemię i nie trzeba podlewać z czego i ja sie cieszę. Pozdrawiam.

U mnie teraz też pada- szaro, buro, cuuuudownie!!!
Siedzę sobie na tarasie, oglądam Wasze ogródki i odpoczywam po upalach mój ogród tez wypoczywa
Miłego dnia
Gocha 09:34, 01 sie 2014

BusyBee napisał(a)

U mnie teraz też pada- szaro, buro, cuuuudownie!!!
Siedzę sobie na tarasie, oglądam Wasze ogródki i odpoczywam po upalach mój ogród tez wypoczywa
Miłego dnia

U nas teraz błękitne niebo z białymi chmurkami. Ale zdecydownie w porównaniu do dnia wczorajszego jest chociaż czym oddychać. Przynajmniej z rana. Ja niestety nie na tarasie ale w pracy ( cicho sza! )
Gocha 09:38, 01 sie 2014

Moje jeżówki w większości tegoroczny zakup. Tylko te pierwsze były kupione w tamtym roku i już wtedy mi się spodobały i miałam w planach ich kupno w tym roku ( nawet jeszcze przed ogrodowiskiem )

Te już zakupione w tym roku. Jeszcze nie mam w tej chwili zdjęcia białych i pomarańczowych pełnych.