Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 23:10, 30 lip 2014

Agusiu róża o której mnie zdjęcie prosisz jest moim marzeniem, ale nie posiadam jej niestety .Lubię proste krzewy różane ,zazwyczaj taki pokrój mają róże parkowe .Do jesieni wybierzesz ,najlepiej posadż wszystkie które masz na uwadze bo faktycznie trudno zdecydowac się na jedną kiedy one wszystkie są wyjątkowo piękne
Ewik 16:29, 31 lip 2014

Ślicznie u Ciebie,horti i róże cudne
bdan 09:06, 01 sie 2014

dajana napisał(a)
Agusiu to jest Eden Rose ,nie pachnie ale kwiaty ma obłędne i długo utrzymują się na krzewie rośnie ,mocna raczej sztywna i będzie bardzo wysoka ona dopiero w tym roku zakwitła .w ub sezonie nie miała ani jednego kwiatuszka i nie wiedziałam jaka to róża bo kupiłam ją jako Nahemę jednak okazała się Eden Rose. Na żywo jest o wiele piękniejsza przyjedz do mnie proszę to sama ocenisz i powąchasz resztę w tej chwili wszystkie moje róże mają dopiero paki są przed drugim kwitnieniem .to zdjecie z pierwszego kwitnienia ,zaraz pokaże ci Nahemę

Witaj

Znalazłam Twoje wpisy u Viola Pomóżcie wyczarować mi ogród i rzywędrowała do Twojego ogrodu szukać inspiracji i informacji o różach. Tworzę rabatę różaną z Eden Rose i Pomponellą. w weekend będę wrzucać zdjęcia w swoim watku i prosić o pomoc co do niej dosadzić. Gdybyś była miła zajrzec i coś doradzić, byłabym wdzięczna.

Pozdrawiam
dajana 14:34, 01 sie 2014

Odwiedze cię z przyjemnoscia Danusiu, moja imienniczko ale ja doradzić? o matko! taka mądra to nie jestem No to już idę do ciebie
AgnieszkaW 15:47, 01 sie 2014

Dajano, właśnie kupiłam sobie różę Eden Rose 85, jest piękna, ma nawet jednego kwiatka i pąka i...pięknie pachnie. Nie wiem, dlaczego wszyscy piszą, że ona nie pachnie, jak moja pachnie Buziaki
malgocha1960 19:50, 01 sie 2014

Dajanko,faktycznie masz piękne hortensje,czy u ciebie nie ma w ogóle palacego słońca?
kitek81 23:41, 03 sie 2014

dajana napisał(a)

Co ty pleciesz Kasiu ,jakie nieładnie ? nie zawsze mamy czas ani ochotę na pisanie, najczęściej,przynajmniej ja, gapię się bez końca na piękne ogrody innych i wzdycham jak zakochana do księżyca hi,hi.Czasami coś napiszę w przypływie weny ale rzadko .Wiesz ze byłam w Ciechocinku w piątek ? za miesiąc znowu będę ale na dłużej nie przejazdem .Moja trawa juz nie jest taka ładna, nie wiem dlaczego ale miewa żółte placki ,kiedy jest wyższa jest ładna po koszeniu jednak widać że nie jest równa w kolorze .Nic to ,znajdę przyczynę i poprawie jej urodę.Dzięki Kasiu za dobre życzenia żeby jeszcze chciały się spełnić hi.I ja cię serdecznie pozdrawiam

ooo będziesz na dłużej? tz na ile, bo jak będziesz końcem sierpnia, początkiem września to u mnie akurat będzie gorący okres, bo siostra 6.09 ma ślub, więc masa roboty przede mną, ale na jakieś spotkanko mus się umówić!
bdan 20:24, 04 sie 2014

Dajano zdjęcia ciuradełka o które prosiłaś zamieściłam w moim wątku. Jakby były jakieś pytania, to czekam
malgocha1960 07:57, 05 sie 2014

Danusiu,jak będziesz w Ciechocinku serdecznie zapraszam do siebie.U nas ostatniego są targi agra,dużo roslin do kupienia.Będzie Ania i Bożenka,może dojedziesz do nas?
Iwk4 10:44, 10 sie 2014

Dajano, witaj. Ta różowa róża, co tak pięknie kwitnie, ile lat ma?