Madżenka, pomijając białe "coś" cuuudnie ! no nudź się kobieto, nudź ! bo jak wrócisz, to u nas ma być wiosna i ..... zaległości ogrodowe trza będzie nadrabiać
Gierczusia kupiłam niemiecką gazetę ze zdjęciami malych ogrodów. Jak wróce do domu to Ci zrobię skany. Podaj na prive maila
Jesli I się ktorych spodoba to Ci przetłumaczę
Gosiu z dnia na dzień będzie coraz lepiej . U Ciebie i Ani Asc mam być najszybciej wiosennie
Zaglądam i widzę, że hiacynty mają w nosie zimę. Chyba w ciagu tygodnia cebulowe zakwitną tak się rwą do życia??
Hm kolanko poczułam dopiero wczoraj w basenie... Lekko się na stoku odzywa ale nie na tyle aby przeszkadzało... Daję radę. joga 3 x w tygodniu pomogła Nie mam w ogóle zakwasów, uda nie bolą a Żon umiera
Tylko mnie piszczele od butów bolą
Dzisiaj pada śnieg wiec jazda nie będzie przyjemnością, zwłaszcza że ratrakują wieczorem...
Magda, Kasiek, Aneta - chyba to alpejskie slońce to jedyne lekarstwo na to co się pogodowo w Polsce dzieje... córka w domu klnie, że z nami nie pojechała....
Sebciu ta trasa za mamutem tylko na zdjęciu tak wygląda, to czarna na ktorej zawody w pucharze świata są organizowane.... Poprzednim razem zjechalam z niej... Teraz nie podejmuję ryzyka.... Tylko obserwuję jak się niektorzy męczą
Ale faktem jest, że w Soelden jest dużo niebieskich bardzo przyjaznych tras dla uczących się.
Dla wymgających są też czerwone i czarne ale dla szalejących raczej inne miejsca bym polecala np Harakiri w Mayerhofen... Chyba nazwa mówi wszystko o tej trasie...
Mam nadzieję, że przestalo padać....
O znieczulicy lekarskiej poczytałam....
Z tego powodu wykupiłam sobie ubezpieczenie na leczenie platne. Płacę ok 50 zł za miesiąc za mnie i corkę.... A wizyt lekarskich corki już nie liczę.... Przynajmniej "obsługa" jest odpowiednia i ortopedę mialam na drugi dzień po rejestracji a nie za 3 miesiące....
Ale jak czasami przy rejestracji zapomnę powiedzieć, ze płatna usługa to się czuję jak w PRL... Od razu dodaję że z płatengo ubezpieczenia i wracam do przyjaznego świata.... Smutne...