Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 08:32, 05 kwi 2013

monitka napisał(a)

Elunia to ja poproszę o tłumaczenie

Siem robi Proszę Pani ...
Hasiok to kubeł na śmieci..a kulanie.. Hmmm.. Kiedyś dawno temu śmietniki były w kształcie walca a śmieciarka najczęściej stała dość daleko... Oni musieli te śmietniki tak zgrabnie dotoczyć do śmieciarki.. I to właśnie jest " kulanie hasioków "

Można też kulać się ze śmiechu ... I jak tak często mam będąc razem z Wami
gierczusia 08:33, 05 kwi 2013

A teraz Dziewczynki zmykam pracusiować

Bawcie się dobrze .. Kawa i ciasteczko na stole

A jak Komuś się będzie nudziło , to niech kuknie na moje dylematy projektowe i wyrazi swoją opinię
gierczusia 08:34, 05 kwi 2013

Jabeska napisał(a)
A moje Maleństwo (24 lata) kończy studia informatyczne, które sam sobie wybrał. Na ostatnim roku mu sie odwidziało i poszedł na lekcje śpiewu.... studia w odstawkę, dziekanka i takie tam inne. Wymyslił, że pojedzie do Anglii i będzie z gitarą na ulicy zarabiał. Normalnie ręce opadają, a taki mądry chłopak

Joasiu ... A ja myślałam ,że po zdaniu egzaminu na studia problemy się kończą ....., achhhh .. Te Malenśtwa
iwonaj 08:55, 05 kwi 2013

Elusiu ale smacznie się zrobiło u ciebie tak można pracować więc miłego dnia ci życzę
gierczusia 09:11, 05 kwi 2013

Ja również Iwonko życzę miłego dnia
Gosiniak 09:40, 05 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aniu.. Mój się tak panicznie boi ,że nawet na te odpowiedzi nie chce spojrzeć i żadne tłumaczenia nie pomagają .. I dalej nie umie zasnąć , mimo ,że taki umęczony ... .., żal mi go...

A z ty projektem , to najgorsze jest to ,ze mi się też podoba , no i ta intymność... Aaaaa

Ela ja nie chcę się wtrącać, ale się wtrącę...hihih
Nie panikuj bo i młody panikuje, a coś czuję że wymagająca z ciebie osóbka i co się dziwić młodemu, musisz dać na luz to i on sobie trochę odpuści, byle nie za bardzo......złoty środek potrzebny....
pamiętam siebie jak przejmowałam się każdą oceną a egzaminami to już w ogóle, wolałabym żeby moje dzieci jednak lajtowo do tego podchodziły, szczerze to wykształcenie dziś niewiele daje, ludzie z fakultetami w supermarketach często pracują, takie czasy....to nie znaczy że nie trzeba się uczyć, wręcz przeciwnie, ale mieć dystans do ocen i nauczycieli.....to tylko oceny i nic więcej.

A propo projekciku bardzo udany, jakby co to Żona wiesz jak przekonać
Madzenka 09:41, 05 kwi 2013

Gierczusia kupiłam niemiecką gazetę ze zdjęciami malych ogrodów. Jak wróce do domu to Ci zrobię skany. Podaj na prive maila
Jesli I się ktorych spodoba to Ci przetłumaczę
Gabrysia_ 09:50, 05 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)

Ela ja nie chcę się wtrącać, ale się wtrącę...hihih
Nie panikuj bo i młody panikuje, a coś czuję że wymagająca z ciebie osóbka i co się dziwić młodemu, musisz dać na luz to i on sobie trochę odpuści, byle nie za bardzo......złoty środek potrzebny....
pamiętam siebie jak przejmowałam się każdą oceną a egzaminami to już w ogóle, wolałabym żeby moje dzieci jednak lajtowo do tego podchodziły, szczerze to wykształcenie dziś niewiele daje, ludzie z fakultetami w supermarketach często pracują, takie czasy....to nie znaczy że nie trzeba się uczyć, wręcz przeciwnie, ale mieć dystans do ocen i nauczycieli.....to tylko oceny i nic więcej.

A propo projekciku bardzo udany, jakby co to Żona wiesz jak przekonać

Gosia...zgadzam się z tobą w 100%
...tylko wiadomo nasze latorośle nie muszą tego wiedzieć,bo co by to było?
Ja zawsze swoich uspokajam,bo wiadomo stres może tylko zaszkodzić!
Ot! moje takie przemyślenia
ewa004 10:31, 05 kwi 2013

Moja córcia tez zdawała wczoraj egzamin ,stres nie powiem był ,ale też jestem zdania , że lepiej dzieciaków nie naciskać ,skutek może być odwrotny
Ja mojej córci dzień przed powiedziałam że egzamin pisze dla siebie ,bo bez względu na wynik do gimnazjum i tak muszą ją przyjąć a egzamin pomoże jej ocenić swoje możliwości
Pomogło ,na egzamin poszła spokojniejsza i poszło jej dobrze
ewa004 10:33, 05 kwi 2013

Za miesiąc czeka mnie matura (córki oczywiście ) ,tu już tak łatwo nie będzie