Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:07, 02 lis 2012

Do góry
Wiosną będę zbierać Wtedy same się wysypią
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:45, 02 lis 2012

Do góry
Kocham to....najpierw - Ej no weź powiedz - a potem te bulwersy Tak czy inaczej u mnie nigdy takich rarytasów nie będzie Ale u Ciebie pasuje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:40, 02 lis 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Sebek, będzie dobrze będziesz miał co wspominać, tak jak ja kopertę - wyjechałam 5 cm za linię, egzaminator sprawdzał linijką ))) za drugim razem zdawałam w grupie jako jedyna dziewczyna z 10 chłopakami, ja na dużym fiacie, a oni na maluchu )) zdałam jako jedyna )) to były czasy, no i samochody rzecz jasna )) dobrze, że podłoga w czasie egzaminu nie wypadła
Fajnie, że już za tydzień powtórka, na gorąco. Luzik, zdasz

he u mnie też sprawdzał linijką... masakra ale było ok, za to cudnie olał mnie na mieście za ruszenie spod stopu z dwójki... też zdawałam drugi raz za tydzień. Nie martw się i nie nastawiaj się że jak trafisz drugi raz na to samo auto, to nie zdasz bo wykraczesz... Myśl pozytywnie!!!! Niestety auta egzaminacyjne technicznie pozostawiają WIELE do życzenia i trzeba być na to wyczulonym. A co do tego że każde auto' bierze' sprzegło inaczej to nic dziwnego. Na codzień jeżdże dwoma autami i zdarza mii się że jak się przesiadam z jednego na drugi to chwilę mi zajmuję by je 'ogarnąć' a jeżdzę dużo od 20 lat. Będzie dobrze
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:40, 02 lis 2012

Do góry
No ja focha egzaminatorowi nie strzeliłem - tylko na siebie. Jemu to facepalm'a bardziej pokazałem
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:34, 02 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Nawet w takim okropnym dla mnie dniu doprowadziłyście mnie do śmiechu

Sebek osiemnaście lat temu nie tylko postanowiłam urozmaicić życie Adamo ale też zapragnęłam mieć prawo jazdy ...

dzień przed egzaminem wjechałam pod prąd w newralgicznym punkcie miasta ... gdy zorientowałam się, że to nie kierowca autobusu na wprost zwariował a ja ... strzeliłam focha fioletowemu ze złości instruktorowi ... zabrałam torebeczkę i poszłam na przystanek ... wsiadłam to TEGO samego autobusu ... zresztą lekko zaniepokojona bo kierowca płakał ze śmiechu a wiadomo bez łzy zła widoczność ))

za pierwszym razem nie zdałam bo zaparkowałam ... między dwoma samochodami a nie na miejscu parkingowym ... egzaminator rzekł "i jak mam wysiąść" na co ja "że nie mówił o wysiadaniu nic" ... tylko ja też nie mogłam wysiąść to numer z fochem ... torebeczką i dezercją już nie wypalił ...

za trzecim razem zdałam ... ale chyba mieli mnie dość ))

nigdy nie użyłam ... prawka zanaczy ...

nie raz ... pojechałam ze szwagrem po wodę diabelską do nocnego ... tylko ja mogłam ... miał kupić jedną ... kupił 2 ... na pytanie mojej sis dlaczego 2 stwierdził "przecież ja przez nią totalnie wytrzeźwiałem" !!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:25, 02 lis 2012

Do góry
Nawet w takim okropnym dla mnie dniu doprowadziłyście mnie do śmiechu
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:13, 02 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Kocham te skróty No i się nawet w nim znalazłem

Sebek za opinię na temat roli w układzie i układzie sił w tzw gospodarstwie domowym biorę Cię na zięcia ... nie wiem co na Nieletnia ... jak będzie trzeba uśpię ... i swego dopnę ... (jakby co to Ciebie też ................... uśpię)) ) ... ja kcem takiego zięcia ... !!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:09, 02 lis 2012

Do góry
Kocham te skróty No i się nawet w nim znalazłem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:57, 02 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Bogdziu - chyba znam ten kawał

Sławek - oby Tobie się udało zdać za pierwszym

Czarno to widzę, ja i auto...nic dobrego to nie wróży... jeszcze nigdy za kółkiem nie siedziałem i nie umiem sobie tego na dzień dzisiejszy wyobrazić
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:55, 02 lis 2012

Do góry
Ogród wygląda bosko - nawet po takich zimowych przeżyciach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:51, 02 lis 2012

Do góry
Bogdziu - chyba znam ten kawał

Sławek - oby Tobie się udało zdać za pierwszym
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:50, 02 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Teraz na prawdę tak czepią kasę, że wszyscy instruktorzy mówią, że oblewają prawie wszystkich - nawet tych najlepszych...W środę jak i dzisiaj widziałem tyle podjeżdżających egzaminów - może ze 20...Zdały 2 osoby?...

W dzisiejszym świecie się tylko kasa liczy, niestety:/
Zielony galimatias 20:13, 02 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale mnie tu nie było A tu tyle się wydarzyło Jak w ogródku ładnie się zrobiło No i te posty - tyle nowych słów to na polskim nigdy nie poznałem

Kolorowe rabaty 20:08, 02 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Czego Jaś się nie nauczy - tego Jan nie będzie umiał.......Nie zrozum mnie źle, ale z tego co piszesz to Twój M to Jan...niech dzieci Janami nie będą ....Szczerze potrafię zrobić wszystkie prace domowe - oprócz gotowania I nie wiem czemu, ale coraz bardziej przykładam się do porządku - po prostu milej mi się przebywa w takim miejscu. I śmiej się - ale też oglądam P.P.D. I widzę często kobiety, które się poddały w walce, którą Ty ciągle toczysz - tylko ona jest bez sensu - bo boję się, że w pewnym momencie uwierzysz, że tylko sama dasz radę ogarnąć dom...Wcale tak nie jest...Naucz resztę szanować Twoją pracę -bo według mnie perfekcyjny dom to nie sterylnie utrzymane pomieszczenia przez jedną osobę - to ludzie, którzy wspólną pracą odpowiednio dbają o swoje miejsce, do którego zawsze chcą wracać.
Pozdrawiam i życzę rozwiązania wszelkich problemów

Sebek ... niniejszym stałes się nierzeczywisty !!! ... chłopie sama prawda ... tak prosta a tak wyimaginowana ... ale ... potwierdzam ... po latach udawania, że nie wiedzę mazów na panelach ... zacieków na szklanych naczyniach ... po gehennie pilnowania niczym ober kapo Nieletniej sprzątającej pokój (milion godzin mniej gdybym sama to zrobiła !!!) ... osiągnęłam życiowy sukces ... miesiąc temu siostra męża (a więc wróg stereotypowy nr 1 ) ... zapytała "jak to zrobiłaś, że ona sprząta???" ... jestem w niebie ... Martek tyż będziesz tylko daj im szansę ... tzw konsekwencją ... nic bardziej nie wbija ciosów między żebra ale "czeba" ... "czeba" ...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:54, 02 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Teraz na prawdę tak czepią kasę, że wszyscy instruktorzy mówią, że oblewają prawie wszystkich - nawet tych najlepszych...W środę jak i dzisiaj widziałem tyle podjeżdżających egzaminów - może ze 20...Zdały 2 osoby?...

Dlatego nie jest to Twoja porażka indywidualna ale błąd systemu
Trenuj dalej wytrwale jazdę !!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:52, 02 lis 2012

Do góry
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:32, 02 lis 2012

Do góry
Brzozy...też się mi marzą Wzór masz w ogrodzie z lustrem jak wypełnić taką rabatę
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:28, 02 lis 2012

Do góry
Ania....szczerze to plan jest genialny - no i pomyśl ile pochruścia będziesz mogła sobie jeszcze posadzić na ich miejsce Na pewno nie jeden świerk aureo cośtam się zmieści
Ogród szmaragdowy 19:25, 02 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Chmiel to nie bylina - to dar niebios

Sebek dar niebios dobre hee
Kolorowe rabaty 19:24, 02 lis 2012

Do góry
Sebek..... jesteś naprawdę super gość..... jakby co to mogę cie adoptować

A ja przytoczę powiedzenie mojego brata... które tłukę moim na okrągło... bez skutku zresztą ......
Nie czysto tam gdzie się dużo sprząta, ale tam gdzie się mało brudzi"
Czyli każdy po sobie sprząta od razu......
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies