Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:07, 02 lis 2012

Wiosną będę zbierać Wtedy same się wysypią
mira 22:25, 02 lis 2012

no to byle do wiosny
Gardenarium 22:26, 02 lis 2012

Sebciu, mój syn za pierwszym razem nie zdał z powodu zbytecznych słów do egzaminatora (typu, przecież jadę na dwójce albo coś podobnego) nie mów nic co jest zbędne, oni tego nie lubią.

Rób co do Ciebie należy, pewnie i sprawnie, bez gadania.

Auta jak pisze Ana są skrajnie różne, musisz to przejść, wczuć się w nowe auto. Witek musiał przyprowadzić znajomej nowo zakupione auto - automat, nigdy takim nie jeździł i w moment załapał...
No i przyjechał.

Tak że nawet "gruchotem" musisz pokazać że potrafisz Dasz radę.

Instagram Ogrodowiska
Matka 22:33, 02 lis 2012

Sebciu, skoro ja zdałam za pierwszym razem to Ty pewnikiem dasz radęspoko, spoko...oby do wiosny
kaisog1 23:04, 02 lis 2012

Sebek napisał(a)
Nie zdałem Nie śmiejcie się, ale oblałem na placu ....Tunelu....Testy poszły dobrze...0 błędów...Podszedłem do auta, przywitałem się, ruszyliśmy w stronę tunelu. Obsługa - zbiornik płynu do spryskiwaczy - pokazałem bez problemu, światła awaryjne - włączyłem - mówię, że jest ich 6, egzaminator mi odburknął, że on to dobrze wie, ja mam tylko sprawdzić czy działają....No nic - sprawdziłem, kazał mi usiąść do samochodu, ustawiłem fotel, lusterka, zapiąłem pasy. Wciskam sprzęgło - za cholerę nie chciało wejść, ale jakoś ruszyłem - jednak auto jechało jak muł (szczerze to od razu wiedziałem, że na tym aucie zdanie egzaminu to cud) . Do przodu poszło, cofam, cofam - zbliżam się do końca i dup! Walnąłem w pachołek Ten skrajny jeszcze miałem w bocznej szybie, a zawsze go widziałem w przedniej...Wtedy wiedziałem, że dobrze stoję...A tu wjechałem już tyłem auta...Egzaminator mi kazał wysiąść, popatrzeć jak stoję no i koniec I pomyśleć, że tunelu prawie w ogóle się nie obawiałem - szedł mi na prawdę dobrze...Nie wiem czy tam na placu są mniejsze pola zatrzymania, może pachołek był źle ustawiony, nie wiem, tak czy inaczej pozamiatane...Następny egzamin mam za tydzień - zdziwiłem się, że tak szybko, ale widocznie to miejsce było przyszykowane dla mnie....Ehhhh, chyba sam będę unikać swojego odbicia....Tak czy inaczej mam nadzieję, że znów nie trafię na to auto, tylko takie, które pojedzie normalnie...To tyle

Sebek bo za bardzo chcesz Podejdź do tego olewczo Ja zdałam na jarisce, którą nikt nie mógł ruszyć. Oblewali wszyscy równo. Mało tego, wiem, że u nas był limit na grupę czyli tylko 2 osoby zdawały egzamin. Niestety mam nazwisko na S więc byłam przedostatnia do egzaminowania a juz dwie osoby zdały. Pomyślałam, że nie mam po co wsiadać i z takim olewczym nastawieniem wsiadła i pojechałam. I udało się
Dziewczyny dobrze radzą, żeby się nie odzywać ponad miarę
Zdasz kochany i będziesz się jeszcze śmiał z tych Twoich niepowodzeń
Chociaż zdać to jedno a prowadzić dobrze to drugie
ana_art 23:12, 02 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Sebciu, mój syn za pierwszym razem nie zdał z powodu zbytecznych słów do egzaminatora (typu, przecież jadę na dwójce albo coś podobnego) nie mów nic co jest zbędne, oni tego nie lubią.

Rób co do Ciebie należy, pewnie i sprawnie, bez gadania.

Auta jak pisze Ana są skrajnie różne, musisz to przejść, wczuć się w nowe auto. Witek musiał przyprowadzić znajomej nowo zakupione auto - automat, nigdy takim nie jeździł i w moment załapał...
No i przyjechał.

Tak że nawet "gruchotem" musisz pokazać że potrafisz Dasz radę.

Danuś jazda automatem to bajka, tylko na początku noga ucieka na sprzęgło gorzej przestawić się z automatu na manual. Zawsze jeżdziłam manualnym, niedawno przesiadłam się na automat, pojeździłam nim trochę i musiałam znowu wsiąść na chwile na manualny i zapominałam o sprzęgle zatem doszłam do wniosku, że łatwiej przesiąść się na automat niż odwrotnie. Dziewczyna od nas z pracy zdała niedawno prawko, od początku jeździła automatem, teraz kupili manualny i przez długi czas nie mogła się przyzwyczaić.
Gardenarium 23:19, 02 lis 2012

Aaa, to tylko ja myślałam, że to trudne w tę stronę

Instagram Ogrodowiska
anipla 02:28, 03 lis 2012

Witaj Sebciu.
Nie martw się - nie Ty pierwszy nie zdałeś za 1 razem. W moich okolicach zdanie za 1 razem graniczy z cudem.Jak ja zdawałam wiele lat temu to zdawało się za 1 ewentualnie 2 razem ,a teraz mam wrażenie że łatwej kasy szukają.Powodzenia
Pozdrawiam
Neska 09:31, 03 lis 2012

Na egzaminie zależy na jakiego człowieka się trafi. Ja miałam przesympatycznego egzaminatora zdawałam w Piotrkowie. Był to młody pan, grzeczny, uśmiechnęty. Rozmawiał ze mną przez cały egzamin i tak rozładował sytuację, że nerwy odeszły a ja zdałam za pierwszym razem. Wśród egzamonatorów są też fajni ludzie z klasą. Sebciu takiego egzaminatora życzę także Tobie. Niestety częściej słyszy się o gburach. Powodzenia sprytny jesteś będzie dobrze.
Gardenarium 11:42, 03 lis 2012

Najlepszym odreagowaniem jest intensywna praca w ogrodzie Zrób sobie fotki przy pracy Pocieszysz nas troszkę

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies