Słonko świeci, znaczy wiosna idzie, a więc zaczynam działać. Wrzucam baaardzo amatorski projekt rabaty. Może jakieś uwagi i sugestie? Dodam tylko, że gracillimus będzie przy tej paskudnej fioletowej ścianie i będzie on nieco niżej w stosunku do rabaty na której będzie reszta nasadzeń i mam wątpliwości czy będzie on widoczny czy jednak zginie w tłumie. Przepraszam za krzywizny ale takie robótki to nie moja bajka
Zwykłe skrzynki z Juli, bo Witek się nabrał, że takie tanie są, a okazało się, że plus okucia i wyszło już nie tak tanio. Cztery sztuki, jedna dla Grzesia
Też popieram
Wiele rzeczy i tak wyjdzie w praktyce, lepiej na starcie unikac inwazyjnych roslin.
Hortensje mogą byc z trawami, no. tak
,,zdjęcie cytowane"
Witaj Andrzej, fajnie, że pojawiłeś się na ogrodowisku ze swoim ogrodem, miło spędza się czas u Ciebie, lubię ogrody z naturalistycznym klimatem i sosnami.
Ciekawi mnie bardzo co wymyśliłeś do obsadzenia w sosnowym zagajniku, ja mam takowy u siebie też z sosny pospolitej..tylko u mnie glina, niby więcej urośnie niż na piasku, ale kopanie ciężkie....
Dereń pagodowy u Ciebie to kawał drzewa, mam takiego posadzonego od nasionka, nie doczekałam się jeszcze na jego kwitnienie, mój rośnie już 10 lat...masz może zdjęcia c.c w fazie kwitnienia
Efektownie Ci włażą te rodki na taras
Jesteś jak dla mnie leśniczym avatarek to potwierdza, że z pasją i z zaangażowaniem dbasz o drzewa i ich formowanie
Sama nie wierzę, ale jest teraz jeszcze więcej jej widać
Po zimie żagwin zawsze taki, dostanie wody i odżyje, u mnie wyczesałam z igieł póki co, ciut przycięłam i czekam najgorzej, że Misia tam się wyleguje, ale co robić
Buziaki wiosna i u ciebie już puka
w niedzielę usuwanie igieł z dachu i cięcie konarów klona, są na dachu