Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Z Pszenicznej ... 14:04, 26 cze 2016

Do góry
Agato miło było poznać chociaż żałuję, że nie starczyło czasu na porozmawianie bo ja śledzę Twój wątek od samego początku jak taka mysz zza miotły, trzyma mnie tu bardzo bo wiesz... byliny i do tego taki temperament właścicielki ogrodu. Obiecuję, że po cichu siedzieć nie będę
Możliwe, że nawet się mijaliśmy u Kapiasa bo też byłem rano, ale po 11 do Kindzi już wyjechałem.
Pozdrawiam
Miłkowo - sezon 2016-2022 13:40, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Irenko macham i miło znowu było się widzieć
Połączenie lawendy z berberysem bardzo dobrze znane, ale z tymi tujkami jeszcze ciekawsze, super

Malo pogadalismy, ale beda kolejne spotkania, fajnie jednak bylo sie spotkac, o lubinach pamiętam.
Tujki strzyc trzeba chyba, no a te Admiration za wolno rosną; )
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 13:12, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Super, że tak szybko ścianka powstaje i dobrzy fachowcy trafili, bo chyba z ich pracy zadowolona jesteś jak na razie

Gdyby zazbroili fundament to mogłabym ich chwalić a tak ... siatkę i klej jeszcze trzeba dotrzeć ... chyba znowu eM będzie musiał poprawiać
Coś jeszcze, coś więcej... 13:07, 26 cze 2016

Do góry
Kochani - zdjęcia od siebie wstawię pewnie potem (choć wyszły beznadziejnie ), ale na razie zapraszam na relację z wczorajszego spotkania u Kindzi
Łukasz, pozwalam sobie przekleić Na pamiątkę, ile nas tam było

Luki napisał(a)
Ja zacznę od zdjęcia grupowego

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy
Challenge Accepted pierwszy raz wszystko szczegółowo...sukces

A moje zdjęcia znajdziecie tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6511-spotkanie-ogrodowiska-w-pszczynie-czerwiec-2016?page=33#post_1
Mój ogród pod górkę... 13:04, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Pomyśl sobie, że moim to przeszkadza, że dbam o ogród... ogarniesz to

Nie ogarniam! Szok! Nie doceniają, jaki skarb mają w domu! Pokaż im wpisy na Ogrodowisku!
Ogródek Iwony II 12:52, 26 cze 2016

Do góry
Coś tam o grilu, czy burzy mi mignęło, ale ja w makach myślami, przepiękne
Mój ogród pod górkę... 12:49, 26 cze 2016

Do góry
Pomyśl sobie, że moim to przeszkadza, że dbam o ogród... ogarniesz to
Miłkowo - sezon 2016-2022 12:48, 26 cze 2016

Do góry
Irenko macham i miło znowu było się widzieć
Połączenie lawendy z berberysem bardzo dobrze znane, ale z tymi tujkami jeszcze ciekawsze, super
System automatycznego nawadniania 12:45, 26 cze 2016

Do góry
Awo na moje oko zaplanowane idealnie nie ma możliwości o niedolaniu jakiegoś miejsca, jak każda sekcja jest na 80% żródła wody i odpowiednie ciśnienie to będziesz zadowolony z systemu Dobra robota.
Anulajda w raju 12:45, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Soul ma zdecydowanie bardziej upakowany kwiat i idealny w kształcie, u mnie masz zdjęcie w pełni rozwiniętego kwiatu Schone maid to dopiero śmieciuch

To idę do Ciebie pooglądać a tu ona w kilku odsłonach

Ogród Loczka 12:44, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Łukasz za to po wczorajszym upale miałeś mega orzeźwienie
Fajnie było się znów spotkać i mam nadzieję, że nie ostatni raz w tym roku bo gdzie tam koniec sezonu

Luki no pewnie że nie ostatni raz. Do nastepnego.
Ogród Cioci cz. 3 12:40, 26 cze 2016

Do góry
Gosiu jesteście z Krzysiem niesamowici i zgadzam się z wszystkim co Kindzia powiedziała gdy uciekłaś do następnego
Ogród Loczka 12:37, 26 cze 2016

Do góry
Łukasz za to po wczorajszym upale miałeś mega orzeźwienie
Fajnie było się znów spotkać i mam nadzieję, że nie ostatni raz w tym roku bo gdzie tam koniec sezonu
Szmaragdowy Zakątek 12:34, 26 cze 2016

Do góry
Ja jestem zakochany w Praying Hands i zakupie jej więcej by zrobić gdzieś dużą jej grupę
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:31, 26 cze 2016

Do góry
Edytko do Artemisek chcę coś jeszcze dosadzić, najprościej byłoby dać szałwię, bo mam zapas na bylinowej do rozsadzenia, ale może coś ciekawszego mi do głowy wpadnie bo niskie różowe jeżówki już tam rosną

Coś z tymi nowościami Tantau w tym roku mają problem bo to była by już 2 pomyłka na forum.

Na zdjęciu z poprzedniej strony jest akurat tylko jedna roślina dwie kolejne rosną bardziej w lewo. Nie wiem czy mam zdjęcia dokładne z zeszłego roku, ale może coś znajdę do porównania
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:26, 26 cze 2016

Do góry
Kasiu jeszcze jak by się telefon dało naładować

Marzenko bardzo lubię i bardzo Ci dziękuję bo dzięki tobie mam te róże, tak nimi zarażałaś, że w końcu poległem

Asiu dziękuję, lubię jak jest gęsto, ale spokojniejszych miejsc więcej by się przydało ale mam jeszcze na to czas.

Kasiu ja tak sobie myślę, że każdy dojdzie kiedyś do takiego momentu by stwierdzić, że wszystkiego mieć nie musi i ja osobiście wyleczyłem się z kupowania tego co mi się w danej chwili spodoba. Wczoraj tak nie zabrałem u kapiasa miskantów, bluszczu, hortensji, kuklików i klona, a wzdychałem do nich długo
Teraz mam wyznaczoną ścieżkę i czekam powoli na jej realizację.
Choroby róż potrafią zdenerwować, ale od kiedy królowe nie były kapryśne i wybredne
Z Pszenicznej ... 12:23, 26 cze 2016

Do góry
To ja też "pożyczę" sobie zdjęcie od Łukasza z podpisem chyba Roberta

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy
Mój ogród pod górkę... 11:53, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Jest pięknie i kolorowo o żadnym bałaganie kolorystycznym nie ma u Ciebie mowy, a coś o tym wiem bo miałem taki przez kilka lat i źle mi z tym było, teraz coraz lepiej.
Co do syna. 'Wyprowadzanie' go z domu by nauczył się samodzielności to najlepsze co możesz zrobić dla niego i mówię to z perspektywy kogoś, kto nie miał takiej możliwości, a rodzicom było tak wygodniej, później było za późno, a mnie teraz nie ma łatwo, chociaż wszystko w domu potrafię zrobić uwierz mi wiem co mówię

Miałem dzisiaj zamiar poleżeć na słoneczku, ale deszczem mimo wszystko bym nie pogardził bo temperatura by spadła

Dzięki Łukasz! Lubię kolory w ogrodzie. Chyba tylko żółte kwiatki do mnie nie przemawiają, ale żółte liście już tak.
Jak mój syn by tak pielęgnował ogród, to też bym go nie wypuściła

Anulajda w raju 11:27, 26 cze 2016

Do góry
Soul ma zdecydowanie bardziej upakowany kwiat i idealny w kształcie, u mnie masz zdjęcie w pełni rozwiniętego kwiatu Schone maid to dopiero śmieciuch
Mój ogród pod górkę... 11:25, 26 cze 2016

Do góry
Jest pięknie i kolorowo o żadnym bałaganie kolorystycznym nie ma u Ciebie mowy, a coś o tym wiem bo miałem taki przez kilka lat i źle mi z tym było, teraz coraz lepiej.
Co do syna. 'Wyprowadzanie' go z domu by nauczył się samodzielności to najlepsze co możesz zrobić dla niego i mówię to z perspektywy kogoś, kto nie miał takiej możliwości, a rodzicom było tak wygodniej, później było za późno, a mnie teraz nie ma łatwo, chociaż wszystko w domu potrafię zrobić uwierz mi wiem co mówię

Miałem dzisiaj zamiar poleżeć na słoneczku, ale deszczem mimo wszystko bym nie pogardził bo temperatura by spadła
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies