Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

lindsay80 11:48, 26 cze 2016

Łukasz, piękne krzaczki Artemisek, moje były takie w zeszłym roku jak kupowałam a teraz to już duże krzaki są.

Bylinowa śliczna, róża Schone Maid urocza - a mi się wczoraj okazało, że pierwsza z 3 Voyage na pewno nią nie jest.

Tych przetacznikowców to ile tam w grupie rośnie, 3 szt, tak chyba pisałeś kiedyś?
Luki 12:26, 26 cze 2016

Kasiu jeszcze jak by się telefon dało naładować

Marzenko bardzo lubię i bardzo Ci dziękuję bo dzięki tobie mam te róże, tak nimi zarażałaś, że w końcu poległem

Asiu dziękuję, lubię jak jest gęsto, ale spokojniejszych miejsc więcej by się przydało ale mam jeszcze na to czas.

Kasiu ja tak sobie myślę, że każdy dojdzie kiedyś do takiego momentu by stwierdzić, że wszystkiego mieć nie musi i ja osobiście wyleczyłem się z kupowania tego co mi się w danej chwili spodoba. Wczoraj tak nie zabrałem u kapiasa miskantów, bluszczu, hortensji, kuklików i klona, a wzdychałem do nich długo
Teraz mam wyznaczoną ścieżkę i czekam powoli na jej realizację.
Choroby róż potrafią zdenerwować, ale od kiedy królowe nie były kapryśne i wybredne
Luki 12:31, 26 cze 2016

Edytko do Artemisek chcę coś jeszcze dosadzić, najprościej byłoby dać szałwię, bo mam zapas na bylinowej do rozsadzenia, ale może coś ciekawszego mi do głowy wpadnie bo niskie różowe jeżówki już tam rosną

Coś z tymi nowościami Tantau w tym roku mają problem bo to była by już 2 pomyłka na forum.

Na zdjęciu z poprzedniej strony jest akurat tylko jedna roślina dwie kolejne rosną bardziej w lewo. Nie wiem czy mam zdjęcia dokładne z zeszłego roku, ale może coś znajdę do porównania
bozga 13:03, 26 cze 2016

Wątek spotkaniowy oczywiście przejrzałam, fajnie się tak spotkać z "myślącymi podobnie" Gratuluję różyczek a rabata cały czas idealna
Katkak 13:12, 26 cze 2016

Jeśli chodzi o kupowanie to też staram się ze sobą walczyć, ale jeśli coś mi się długo podoba i siedzi w głowie, to rozróżniam to od chwilowego kaprysu i zwykle kupuję . Ja mam taki trochę misz-masz, nie specjalnie poukładany, mało ogrodowiskowy, ale w takim misz-maszu czuję się dobrze i chyba o to chodzi .
Sebek 13:12, 26 cze 2016

Ta bylinowa to mistrzostwo, ale to już wiesz

A Ty zdążyłes cyknac tą górę jak klęczę i koronkę odmawiam ?
anulajda 13:25, 26 cze 2016

Jestem,jestem Soul pooglądałam piękna bardzo dobrze dało Ci się uchwycić kolor,dzięki za fotkę,teraz już wszystko wiem ...

P.S.Pięknie wypasione masz te rabaty
polinka 13:56, 26 cze 2016

Dalej twierdzę, że taką bylinową jak Twoja mogłabym mieć

Po prostu jestem zauroczona
nicol21 14:42, 26 cze 2016

I znów fajne ujęcia pokazałeś - bylinowo różana nie do poznania! Pięknie się rozrosła.
A teraz pędzę do różowego
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Madzenka 15:42, 26 cze 2016

Coś mi się wydaje ze zarażę się białymi różami na dobre od Ciebie i Lindsay