Żabcia w "moro" prześliczna, nigdy takiej nie widziałam . Ogród zachwyca, a rośliny rosną w oczach. Oczka też Ci zarastają szybciutko. U mnie z dostępnością roślin wodnych jest kiepsko. Mają lilie wodne, jednoroczne jakieś, a poza tym bidniutko. Wzdycham do Twojego Esk Sunset. Jak mój wyżyje to też go troszkę ciachnę żeby się zaokrąglił. A może dobrze by mu zrobiło gdybym ciachnęła go teraz ???
Ja mam z 5 odmian borówek wszystkie dobrze owocuje.
Jezowki piękne. Dla mnie wszystkie kolory i odmiany są śliczne.
Ja mam jedną brązowa trawkę. Nawet sobie podzieliłam i mam już dwie.
Lilie też piękne. Czy to żółte czy różowe Czy też inne.piękne.
Brzoskwinie Ci obrodzily suuper.U mnie w tym roku tylko kilka ich jest.
Małgosiu, to zgapiaj...U mnie teraz dużooo roślin kwitnie, bo jeszcze niektóre powojniki kwitną, lilie, liliowce, róże w mniejszości ale są.
Jeżówki i dalie zaczynają.Hortensje tez.
I cała sztauera innych
lawendę, hortensje, werbenę patagońską i szałwię mam. Świecznicy nie.Ale podoba mi się bardzo.Łubiny nie mam.Raz go wysiewałam ale nic nie wyszło.Raz siewki miałam i też przepadły.
Floksy też zaczęły.Nie wszystkie.ale ten juz jakiś czas kwitnie
O tak piszesz, mydlisz już jak i ja.
Tak sobie tego narobiłam.A więcej czasu mam na weekendy.I tylko.
To oby mi też tych sił starczyło na obrobienie tego co mam.
Ja też jestem wciąż kuszona czymś.
Lilie kocham, co roku ileś dokupuję i tak dosadzam gdzie się da.
A cebule to się wszędzie zmieszczą
E to fajne roślinki zamówiłaś i fajnie zamierzasz je skomponował.
Ja jeszcze mam ochotę na 2, 3 róże stale kwitnące i szałwię niebieską.Bo ja mam fioletowa.
No i na jakiś powojnik jeszcze.A tych już mam sporo.Ale jeszcze upchnę :
W BR, już kupowałam,Wszystko było ok.
Aguś są w jednym miejscu, chociaż, już troszku porozsadzałam, ale są rewelacyjne, uwielbiam te żywe energetyczne kolory te lilie, które ci się spodobały, mam już dla Ciebie odłożone buziaki
Iwonko buziaki wielkie my też mocno cię ściskamy, dziękujemy z góry za zaproszenie, na pewno skorzystamy polubią, polubią cię kwiatuchy, no powiedz mi jak można cię nie lubieć jesteś cudna wiesz buziaki
Iwonko dziękuję bardzo ja też
wróciłam po 21 ,ale z nadmiaru wrażeń nie mogłam zasnąć
a zapach po drodze miałam niesamowity te lilie i wszystkie inne dary w środę sadzę ,bo po powrocie tylko do donic powkładałam ,żeby nie padły
ten dzień był niesamowity ......zapadnie mi w pamięci na całe życie
ciesze się ,że taką fajną grupę mamy i już niedługo sie spotkamy ponownie
Aniu, oby mi sił wystarczyło na wypielęgnowanie tego, co mam i......tego co jeszcze kupię. Bo kusi mnie, jak każdą z nas.
Lilie też cudne, ale jeszcze nie teraz
Jeżówki kupiłam w odcieniach różu, pełne. Mam nadzieje, że będą komponować ładnie z bielą orszeliny, odętki, złocieni i fioletem lawendy i szałwii.
Jeszcze ich nie mam. Spodziewam się jutro już pojutrze.
Nazwę sklepu podam na priv żeby nikt mnie nie posądzil o kryptoreklamę. Jeszcze nawet nie wiem, czy ich można polecić, bo pierwszy raz ich sprawdzam.
szkoda ......ale mam nadzieję ,że nadrobimy
do mnie macie bliżej więc zapraszam mocno jak znajdziecie chwilkę
jeszcze raz dziękuję za przepiękne lilie -w środe działam
ps. powiedz jak przygotowywałaś ziemię -bo ta z liliami cudowna .....dawałaś jakieś dobroci ? czy taką masz w ogrodzie ?
Iwonko, jeszcze raz wielkie dzięki za wczorajsze spotkanie.
Lilie masz przecudnej urody. Takiej nakrapianej nigdy wcześniej nie widziałam. Bardzo oryginalna.