Ha ha ale się cieszę że Wam się podoba
Zobaczymy co da się jeszcze wymyślić i dokleić
Izabelka - dzięki bardzo
Yolcia - etat malutki ale zawsze coś i chyba na to całe życie czekałam ,dzięki bardzo i cieszę się że coś z tego będzie
Hanusia - dziękuję jeszcze muszę dzieci zachęcić żeby mi pomogły ...teraz przed feriami to istny szał z nauką i zaliczeniami może w ferie się rozkręcą ja tylko czekam aż się zbiorą w większej grupie
Renatko - dziękuję bardzo widoki z okna pstrykam jak nosa nie chce mi się wyściubić najbardziej lubię wiosnę pstrykać pewnie jak my wszyscy jeszcze troszkę i przyjdzie w sam raz z sukienką zdążymy
U mnie samo się odkryło. Aż sprawdzałam na fotkach sprzed roku i sprzed dwóch lat. Normalnie jest. W zeszłym roku 6 lutego razem z trawami cięłam hortensje.
Udanych ferii życzę.
Moja śliwa wiśniowa Woodi zrobiła się pięknie wielopniowa. Szkoda, że od strony domu zasłaniają ją pęcherznice.
Super zdjęcia, dzisiaj zrobiłem wstępny stelaż , myślę żeby dołożyć jeszcze kilka bambusów.
Cały czas rozmyslam jak zamocować te wyspy zeby bylo stabilnie . Wymiar 60x60 ma swoja wagę .
Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie
Byle do wiosny, teraz już z górki jakoś doczekamy!
Ptaki głośno świergolą , znaczy idzie... mogłaby się pospieszyć
Serdecznie dziękuję za takie wyznanie, to już prawie Walentynki
Miło mi bardzo , że tak pozytywnie odbierasz moje zwykłe pstrykanie, fakt nie mogłabym żyć bez aparatu. Uwielbiam to!
Wielka szkoda, że wyszły z mody, a raczej zostały wypchnięte
Jak miłość, to koniecznie musi być zakochana para , mogą być Mazurki?
Agato ja w tym roku dużo pryskałam róże, chociaż mam 2 róże na nóżce kupione 2 lata temu na targach, ale ostatnio chorowały mi, w pierwszym roku były cudne ale już w drugim roku nie zachwyciły tak urodą i też pryskane, jakieś takie kapryśne.Altankę pokażę potem bo mam kłopot ze skopiowaniem.Wiosną udały mi się też tulipany to niektóre z nich. Na jesień posadziłam dużo więcej zobaczymy co wzejdzie.
Bardzo dziękuję za dobre słowo
Cieszę się , że zajrzałaś i jeszcze Ci się podoba.
Ja też nie mogę się doczekać ciepła i zieleni
Może razem jakoś damy radę?
Że niby ja
Nie zawstydzaj mnie, proszę
Postaram się opisywać wszystko co będę robiła.
Tnę purpurowe i hakuro, bo nie mają jakichś super bazi. Reszta później
Miło, że mogę być pomocna, mnie też wiele ogrodów inspiruje.
Tu coś podpatrzę, tam coś skopiuję i tworzy się niwy zakątek.
Kocham Kaszuby , pozdrów je ode mnie
Elu sniegu coraz mniej, duzo sie stopilo, tam gdzie slonko poswiecilo juz nie ma. o ale teraz znow mroz wiec co zostalo polezy do nastepnego ocieplenia
Takiego oczara jeszcze mialam ale nornice obgryzly korzonki, foto z 2013r
naoglaalam sie starych fotek z M az mi sie w glowie kreci