Sebciu dopiero wróciłam z hartowania ciała a jutro w pracy do 21:30... Postaram się w czwartek specjalnie dla Ciebie
Jajeczka i serca ceramiczne w twoim kolorze zieleni wiszą sobie na białych patyczkach, wianek z bukszpanu z białymi jajkami, jajko z owsem, dwa duże zołte jaja z Almi wszędzie kokoszę
Planuję jeszcze hiacynty w wazonie z jajeczkami...
Nom lub buki ale zielone. Musze poszukać odpowiedniej proporcji wielkosci do ceny..... Już wywaliłam pieniądze w błoto na bambusy.... I graby fastigata... (4 zdechły)... Teraz wariant oszczędniejszy...
Małgosiu po świętach jak ruszymy do ogrodów (ciepło i dłuższy dzień w czasie letnim) to nas na orum trudno bedzie znaleźć zdązymy wszystko nadrobić , zobaczysz
Madzia ja mam propozycję - Ty emigruj do Holandii i nam stale takie fotki podsyłaj. Miodzio!!!
Co tam będę czekać na Almi zamówię sobie przez net takie turkusiki
Ha ha ja sobie w takim kolorze poduszki dzisiaj zamówiłam i zamierzam oskubać z takich turkusowych wazonów Almi
Madzia kofam za te kolory, za to co dla nas zrobiłaś, za to poświęcenie dla dobra ogólu
Zaklinamy wiosnę na święta, potem ja szu szu i niech mi tu po 17 stopni nie będzie. Sylwia ja w ten piątek sypię wszystkie nawozy o jak roślinność ruszy po tej zimie to zabiedzona będzie.