Dzięki za wizytkę w moim nowym wątku...... A przy okazji może się przydam.... na foto to WRZOS. Są takie wrzosy (jak ten twój ) co się przebarwiają na zimę właśnie na taki kolor.... potem sie robią aż w kolorze ciemnobulelkowym, wiosną i latem są zielone w odcieniu żółto-seledynowym (kolory to moja słaba strona... prawie jak facet).
Drugi wariant, że on usycha.... trudno coś napisac, bo takie foto to za mało.. trzeba jeszcze znać odmianę.
Wrzosy się sadzi do ziemi kwaśnej i przepuszczalnej...
Sebciu u nas było ciepelko i pięknie przez cały dzień
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Miód codziennie jedz i cytrynkę do wody zawsze wciskaj!!! Choróbska cię będą omijać
Weronika - witam u siebie bardzo dziękuję i pozdrawiam
Sebek - nie koniecznie tylko złe podłoże może być przyczyną zamierania wrzosów .....
Kasia - Ty u mnie a ja u Ciebie .... widzę piękny mur a za nim u sąsiada brrrrrr .... właśnie skupiłam się na rysunku, który pokazujesz, umiejscowienie lustra i nasadzeń z wisienki ..... myślę razem z Tobą i kombinuję jak Ci pomóc
Matko, już 40 stron a ja dopiero teraz je dojrzałam! "Tysiączki" - klub powinniście jakiś założyć
Ile Was już jest? Policzę: Danusia, Sebek, Ania Monte, Bogdzia, Ania asc, Irenka!
Pominęłam kogoś?
Na szaro obwódka z kostki albo kancik, to mniejsze czerwone koło to planowana rabatka, a większe jak się pewnie domyślasz granica trawnika. Mniejsze zawsze można powiększyć.
Jesteś
Egzamin mam już ustalony....na 2 listopada.....Jak ten czas szybko leci - zostały mi niecałe 3 tygodnie... Już się denerwuję, a co dopiero będzie w drugiego....
Anita a czemu mam nie chcieć? Toć po to jest forum coby się informacjami wymieniać Ja akurat wykrawaczki kupiłam "Słodkich foremkach" i polecam tego gościa bo załatwi każdą nawet niemożliwą sprawę
Beata buziak! No nie mistrzostwo ale z tego jestem zadowolona bardzo