Najszybciej wypuściła trawka od Iwki ale kompletnie nie wiem co to jest. To na pewno nie The Beatles - to ta druga ale nie zapisałam i nie wiem. To takie leśne szybko rozrastające się.
Moje pomidorki w trzech pojemnikach jak widać nie wszystkie wykiełkowały. Na szczęście na moje potrzeby wystarczy po jednej sadzonce każdego więc ja jestem happy.
Cześć Klusko,
Po Twoich zdjęciach wróciłam do planu, który wrzuciłaś na pierwszej tronie i dopiero teraz się zorientowałam, że ten dach, przy którym zaplanowałaś altanę, to nie jest dom, tylko coś innego! Jakiś garaż?
Więcej zdjęć jest koniecznych.
Wybacz, że Cię tak męczę z planem i zdjęciami, ale ale już tyle razy na forum widziałam sytuację, że ktoś przychodzi z jakimiś konkretnymi pomysłami, a potem "o rany - nie wpadłam na to!" I pół biedy, jak sprawa jest dopiero w fazie planów
Co oczywiście nie znaczy, że wybrane przez Ciebie miejsce faktycznie nie jest najlepsze. Może jakieś nasadzenia osłaniające wystarczą.
A! A tego cisa przy bramie nie wyrzucaj - obstrzyż go tylko konkretnie w zgrabną kuleczkę i dodaj mu towarzystwo jakieś