Ten najbardziej mnie urzekł w tej zimowej odsłonie,taki oryginalny
Bardzo się Cieszę,że w tym nawale obowiązków znalazłas czas,by do mnie zerknąć,co ile Irenko sadziłaś u siebie laurowiśnie w zywopłocie tak pi razy drzwi jesli pamietasz?
Aguś nie mogę zaprzeczyć , dogadzam im jak tylko się da . Dziś idę po zamówione nasionka konopii i olejarki abisyńskiej. I słonecznik muszę dokupić bo wtryniają jak szalone . Jednak jest w tym trochę egoizmu, bo po prostu uwielbiam je obserwować .
Chyba tak . Mam nową porcję ptasich (i nie tylko) fot
wiecie, że sikorka bogatka z takim szerokim, wyraźnym czarnym paskiem na brzuszku to samiec? Te z mniej wyraźnymi paseczkami to samiczki .
To najpierw sama ja sprawdzę te poduchy na krzesła na zewnątrz, ale będę musiała chować przed Misią, niemal wszystko zniszczyła i na takie koszty naraziła, że szok...
Piękny jaspis i ta tonacja, miodowa, taka ciepła.
Masz dużo kamieni ozdobnych do wyboru, ja juz pozapominałam część nazw, choc ukończyłam kiedyś trudny kurs 2-letni, rzeczoznawca kamieni szlachetnych i wyrobów ze złota.
Teraz to tylko to co widziałaś - sutasz
moja maszyna od roku stoi i mnie woła - zwalam na ogród, teraz remont, a czeka na mnie kilka już wykrojów sukienek
ja z poduszek ogrodowych z powodów kocurkowych zrezygnowałam
/maszyna jak plącze nici to najczęściej chodzi o ustawienie naciągu, czasem wina jakości nici, albo nawinięcia w bębenku/
edit: Zobacz wczoraj zaczelam cos slonecznego:
W srodku jaspis, w kolo miodowe koraliki... a dalej jesxcze nie wymyslilam
Pokaze wam jak my zaprojektowaliśmy swoja kuchnie z salonem.
Jak będę miała więcej fotek to wstawie narazie meble wykonane bardzo dokladnie Pan fachowiec pierwsza klasa !