Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:35, 31 lip 2015

Do góry
wiśnie na tle budynku pokazywałam nie raz

cięcie drogi thujowej również

murek z który trzeba było zasłonić też (rosną jak dziekie- trzeba je przyciąć drugi raz w tym roku)

tej części z warzywnikiem nigdy nie pokazywałam
w jedną stronę

w drugą

i wspomniany warzywnik, szklarenka z pomidorami stoi za tym blaszakiem

thujki które rozdzielają i wysłaniają część biurową od rekreacyjnej

i plantacja perzu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:26, 31 lip 2015

Do góry
Żeby rozwiać wasze wątpliwości warzywniak nie jest pod domem on ma z 18 metrów długości i do tego szklarenka. Pisałam niejednokrotnie ze mamy drugą dużą działkę gdzie mamy biuro i magazyn. Pokazywałem cięcie drogi thujowej, umbry w kwaterach, kminiłam czym zakryć murek oporowy. Ja to wszystko pokazywałem działka jest duża bo ma hektar w kształcie litery L i podzielona na trzy części. Na jednej jest biuro, na drugiej miejsce rekreacyjne i ten warzywniak - tutaj głownie pracuje moi rodzice i trzecia nie zagospodarowana, no nie licząc plantacji perzu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:50, 30 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
I moje piękne światło popołudniowe juz kiepskie ale ...

Ale te rozchodniki gigantyczne.
Moja codzienność - ogród Oli 22:15, 30 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Zobacz drugie zdjęcie od góry, tam jest taki klon o cudnym kolorze brudnego różu, niesamowicie mi się podoba i myślę że byłby fajnym akcentem kolorystycznym również u Ciebie.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5381-spotkanie-w-pechcinie-u-szmitow-2015?page=43
Przejrzyj tez od tyłu wątek spotkaniowy tam gdzie są fotki z drona i zobacz jak on się wyróżnia

rzeczywiście bardzo ładny
Ogródek Iwony 21:52, 30 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Iwka czy Ty chcesz jeszcze ice dance?
jakaś dziwna cisza u ciebie....

Ana, tak, tak Oczywiście, ze chcę Fajnie, że o mnie pomyślałaś
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:47, 30 lip 2015

Do góry
Zeta napisał(a)
Piękne te hortka w rozchodnikach takiego połączenia się nie spodziewałam....boskie
dlaczego??? przecież one u mnie w takim zestawie 3 sezon... nic nowego
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:37, 30 lip 2015
Do góry
ana_art napisał(a)
obstawiam, ze coś w tym jest... Sebek opowiadał, że poprawiał nożyczkami żywopłot pod blokiem zatem ...

musisz sama zobaczyć ..żeby uwierzyć...dwa razy okulary czyściłam żeby jakieś koszmarki dostrzec!...wyskoka półka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:20, 30 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)

i to mówi królowa jeżówek!
to samo pomyślałam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:17, 30 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak to dobrze, że Irenka zrobiła tyle fotek, no juz wyrzuty sumienia miałem

Ślicznie Wam dziękuję za przybycie Jesteście cudowni Co do słynnej host to jest to cała opowieść Dostałem ją od Irenki jesienią 2013, wsadziłem do przechowalnika i wiosną w miejsce docelowe - dostała w dołek kompost, ziemi z worka i miała rosnąć... Teoretycznie Ja tez teoretycznie miałem być wysokim, szczupłym blondynem, a praktycznie odbiegam znacznie od oczekiwań... Tak samo z hostą potffforem Miała już zagarnąć wszystko wokół, a po dwóch latach nadal jest mniejsza no mojej dłoni Ale... wykopię ją i będę dalej obserwować Bo na razie to hit Ostatnio jak kolo niej plewiłem to myślałem " Bosze jak to dobrze, że Irenka mieszka we Wrocławiu to prawdopodobnie nigdy nie zobaczy co zrobiłem z jej hostą " A w piątek po południu dowiedziałem się, że Irenka u mnie będzie i... moje myśli od razu powędrowały do tejże rośliny Ale śmiechu wczoraj było co niemiara
Sebek kolor włosów zawsze można zmienić, całą resztę masz
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:15, 30 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Warzywnik jest wespół w zespół z moja mamą, ja tylko z doskoku aaaa i bez grama chemii ino gnojówka

No i o to chodzi . A jak jeszcze mama pomaga to wogóle super.
Rododendronowy ogród II. 21:14, 30 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Bożenko bo to zasada "różowego słonia"

No własnie.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:11, 30 lip 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)
dziekuje za zaproszenie

LUDZIE informuję, że takich rabat wymuskanych to ja na oczy nie widziłam normalnie

wszystko wyglada jak cięte nożyczkami do paznokci i wyrywane pensetą

Sebek ach co za precyzja nasadzeń i pielęgnacji
obstawiam, ze coś w tym jest... Sebek opowiadał, że poprawiał nożyczkami żywopłot pod blokiem zatem ...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:04, 30 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Hortensje Silver Dollar zakwitają późno - i to jest ich minus... W tym roku na moich ledwie widać pąki, a jakby nie było mamy koniec lipca... Przeżyję to, nie mam wyjścia
ech porównywałam foty ubiegłoroczne i hortki wtedy były bardziej rozwinięte niż dzisiaj, taki mamy klimat
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:59, 30 lip 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Ale mnie zaskoczyłas, warzywnik? i to jeszcze taki piękny? Kiedy Ty to wszystko robisz? chyba dzieci zaganiasz do roboty. Jestem pod wielkim wrazeniem tego warzywnika.
Warzywnik jest wespół w zespół z moja mamą, ja tylko z doskoku aaaa i bez grama chemii ino gnojówka
Rododendronowy ogród II. 20:55, 30 lip 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)

To szkoda ze wspomniałamJak to czasem sam człowiek zwróci uwage na to czego chce by inni nie widzieli
Bożenko bo to zasada "różowego słonia"
Ogród Małej Mi - sezon 2015 20:53, 30 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
hahaha , grunt to dystans do siebie i świata

Dzięki! A na imprezkę urodzinową wzięłam kawałek węgla, żeby na sali było coś starszego ode mnie!
Rododendronowy ogród II. 20:37, 30 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
poogladałam zdjęcia i jestem oczarowana plamą floksową, doczytałam, ze w szerokim kadrze wygląda źle bo widać wypaloną trawę iiiii dopiero wówwczas spojrzałam w dół na trawnik faktycznie troszeczkę przypalona ale floksy skutecznie kieruja wzrok ś nie zupełnie w innym kierunku. Gdybyś nie wspomniała o trawie nawet bym nie zauważyła

To szkoda ze wspomniałamJak to czasem sam człowiek zwróci uwage na to czego chce by inni nie widzieli
Rododendronowy ogród II. 20:36, 30 lip 2015

Do góry
Krys napisał(a)
Gierczucia pewnie ,że wyglada inaczej bo Bozenka po przekwitnięciu rh chowa je do piwnicy a stamtąd wyjmuje te wszystkie pięknie kwitnące byliny i głosi w maju ,że nie ma ogrodu bylinowego buziaki Bożenka
wiedziałam.. ot i cały sekret
Rododendronowy ogród II. 20:34, 30 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Bożenko ten eskimo był sadzony zgodnie z projektem.... okazało się że to miejsce absolutnie nie dla rh... dlatego oddałam, w dobrych rękach i w dobrym miejscu ma się dobrze

To dobrze ze ma sie dobrze bo one piękne sa, maja duze snieżnobiałe kwiaty. Macham Ana.
Ogród Małej Mi - sezon 2015 20:32, 30 lip 2015

Do góry
LewOgrodowy napisał(a)

No cóż dziewczyny, czas nie stoi, od dziś jestem czterdziestolatkiem, więc stąd avatar.
hahaha , grunt to dystans do siebie i świata
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies