zrobiłabyś choć może wizytówkę z twojego ogrodu? widziałam troche tych fotek porozsypywanych po watkach .... w jednym miejscu by były bo masz co pokazywać czy ta fota z twojego ogrodu?
PS zapraszam do mojego wątku na pokazywanie tych ładnych widoków)
nie no jak to tak mialy byc kapielowe a nie krajobrazowe
a ja jednak nie dotarlam do lasu. Slonko zaszlo i juz mi sie nie chcialo, zaszylam sie w kuchni. No i sniegu napadalo zdziebelko
Listki kapusty są jadalne to do dekoracji bardzo się nadają.
Ryba, już skromniej przybrana.
kaczka tylko z owocami. a żałuje bałam się przesadzić w dekoracji. ja nie kucharz.
za to z mojego ogródka porzeczka z (zamrażarki) i zielone listki kapusty.
W Nowym Roku 2017 życzę Wszelkiej pomyślności zdrowia spokoju oraz wymarzonych ogrodów i słonecznych dni
Nie miałam czasu na efektowne wykonanie zdjęcia.
Zawsze chciałam ubrać stół z dekoracją kapusty, nie miałam okazji imprezowych, ta też nie b. odpowiada z połączeniem bombek, ale trudno.
Do częstowania łabędzie w wodzie.
Zrobiła sama synowa w prezencie, paląca petarda już się wypaliła.
Vivo, zdradź mi, proszę swoją tajemnicę zimowania róż pnących.
Mieszkamy w jednym regionie, a ja nie mogę się doczekać, nie mówię już o takich jak u Ciebie, spektakularnych kwitnieniach, ale takich...jakichkolwiek.
Moje pnące 'dostają' zazwyczaj na przedwiośniu. Zabezpieczasz okrywami wszystkie pędy? To kwestia odmian, łagodności zim, czy coś jeszcze?
To natomiast jest coś dla mnie, powojnik, który na pierwszy rzut oka wydaje się różą pnącą. Z lewej bujna różana girlanda, po prawej szybowanie do nieba! Fantastyczne!
Jak zresztą wszystko w tym ogrodzie.
Może wreszcie wybiorę się po gruszę wierzbolistną.
Aniu, miło mi Cię gościć
Niestety teraz nie powiem Ci co to za odmiana, poszukam jutro, bo gdzieś mi się zapodziała
Ja nie zaprawiam tulipanów, bo dla mnie za dużo roboty z ich moczeniem....mam ich po prostu za dużo.
Ewo, gdybyś tak miała bliższe zdjęcie na brzozową i mogła je u mnie pokazać, byłabym bardzo wdzięczna. To z brzozą youngii i hostowiskiem już mam zapisane w swoich inspiracjach
Mam nadzieję, że dobrnęliście ze mną do końca roku
Pewnie też nie zauważyliście, że w pewnym momencie pominęłam wrzesień....więc , jak się zorientowałam, to wszystko musiałam poprawić
Zostawiam Wam jeszcze,adres do posłuchania pięknej piosenki Jana Kaczmarka, Cudowne niebo
Życzę Wszystkim odwiedzającym samego pogodnego, cudnego nieba