Podoba mi się u Ciebie ten niejednorodny żywopłot, większość ludzi sadzi tylko same szmaragdy wzdłuż płotu, ale tak jest ciekawiej.
Czy możesz mi podpowiedzieć u mnie czy zmieniać żywopłot cisowy tzn czy zsunąć je razem czy zostawić jak jest, wkleiłam kilka symulacji.
Będę wdzięczna
Szampańskiej nocy sylwestrowej, niedzieli bez bólu głowy, najpiękniejszych dni w Nowym Roku.
Niech wraz z wybiciem godziny dwunastej przyniesie wszystkim radość
a smutki natychmiast wynagrodzi.
Niech szczodrze nas obdaruje, szczęścia, zdrowia nie żałuje.
I spełniaj bez łaski krok po kroku wszystkie marzenia NOWY ROKU!
dziekuje
Co do kolorow ozdob - udalo mi sie w zeszlym roku ubrac wszystko na zielono srebrno... ...ale to ze wzgledu na zalobe, inne kolory mnie 'razily' po oczach....
Nie wiem czy ozdoby znikna z wysylkowych - ja szukajac styropianowych kolek na bombki widzialam mnostwo jajek, zajaczkow i kurczakow - na Alle...
Przezroczystych nie kupowalam bo wydawaly mi sie za drogie, moze za rok... Ty bedziesz teraz tworzyla ozdoby a ja dzis zamykam moj warsztat elfa
Tegoroczne wyroby przed zalozeniem na choinke:
Ostatnie moje:
Tych rozdanych nie pokazuje. Duzo ich bylo i mam odcisk od wbijania szpilek.
Za rok musze wczesniej zaczac wytwarzanie, bo niektorzy sie obrazili, ze nie dostali duzych bombek.
Serdecznie pozdrawiam Wszystkich zaglądających, wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzę z całego serca całej Ogrodowiskowej Rodzince. Dziękuję bardzo za wspólnie spędzony rok
Oooo kurcze....tego to się nie spodziewałam!!!
Przewodnik też skrócony.....ja się chyba na tak drastyczne cięcie nie zdobędęAle może ciut od dołu
Mam znajoma, która co roku przycina wszystkie gałęzie swoim brzozom bo pod kablami prądowymi posadziła.... w tym roku nie zdążyła i elektrycy zrobili to za nią
Wydaje mi się, że te jej brzozy straciły przez to cały pokrój.
mnie się podobają takie strzeliste tylko się boję czy potem wiatry nie połamiąTo jednak wysokie drzewa rosną
Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku
niech spełnią się Wasze marzenia i pragnienia,
a zdrówko, dobry humor i życiowa werwa
niech Wam towarzyszy każdego dnia w tym 2017 Roku
Ciekawe jak ta trzmielina się teraz zachowa? w zeszłym roku piękna była całą zimę, a wiosną padła do zera i dopiero potem znowu wypuściła, ale była świeżo sadzona
berberyski w koralikach