Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Margerytka40 07:18, 30 mar 2017

Aniu trawniczek na pewno doceni Wasze starania i jak ruszy.......piękny będzie. Wszycy na O teraz akcję wertykulacja przeprowadzają. Aż zazdrość mnie bierze , że ja nie mam co wertykulować
MirellaB 07:47, 30 mar 2017

Ale numer z sosami i tujami hi hi
Działasz z zimozielonymi? Oprócz bukszpanów coś posadziłaś w innych miejscach czy dopiero planujesz?
Malgosik 14:00, 31 mar 2017

fajnie że sąsiad też się chciał zasłonić
posiałaś już marchewkę i pietruszkę?
asiak 14:20, 31 mar 2017

Dziewczyny, a kiedy sadzimy dymkę? Bo marchew i pietruszkę już można?
Rytla 15:16, 31 mar 2017

Oh, niechby i moi nowi sąsiedzi coś zrobili! a tymczasem nawieźli tyle ziemi że się do nas przesypuje.
Te sąsiedzkie, co Ci wyrosły, to już jakiś konkret super.
Margerytka40 20:08, 01 kwi 2017

Aniu,co tam dziś robiłaś? Pogoda taka cudna,pewnie przewaliłaś cały ogród?
AnnaCh 20:10, 01 kwi 2017

Kasiu, no oni pewnie zadowoleni i my też

Zoja, sosny łysiały, wrastały w siatkę i śmieciły mi igłami w warzywniak. Podejrzewam, że jak tuje podrosną, to sosny pójdą pod nóż

Kamila, nie mam do niego pretensji, ja też z nim nie uzgadniam co robię
Tuje urosną i będzie ok

Partycja, serio? To nawet mój Jasio nie chodzi tak spać

Asia, mój M też siedzi po nocach, a rano razem z Jaśkiem śpią długo Ma ten komfort do września, bo później będzie musiał wstawać i Jaśka do przedszkola wozić

Aniu, a wiesz, że wcześniej ja pod siatką miałam maliny Przesadziłam je jesienią

Małgosiu, zakupy są zawsze dobre, w tym roku nic nie kupiłam jeszcze wiosennego, ale posadziłam do dwóch donic przed domem bratki, które mi się wysiały z zeszłorocznych na rabacie

Aniu, a wiesz jaka ja jestem dumna Ramy muszą urosnąć

Tereniu, a bo widzisz, ja też tak bezmyślnie zrobiłam ten warzywnik bez przesłony. Nie pomyślałam, że sosny będą łysieć i sąsiad może zechcieć je wyciąć

Asia, też mi się wydawało, że mój trawnik do wymiany, ale dajemy mu szansę, dostanie nawozy, zwertykulowany już jest, oprysk na chwasty już też zamówiłam

Mirella, w tygodniu to ciężko mi coś porobić
Oprócz buksów na razie nic u mnie nie ma, myślę o cisach kolumnowych na frontową rabatę z hortensjami, bo cały środek łysy

Małgosia, nie posiałam, bo nie mam gdzie Cisy w dwóch skrzyniach i zadołowane doniczki. Ale jakbym miała gdzie, to już bym miała posiane

Asiu,
ja dymkę już posadziłam

Kasia, moi sąsiedzi z lewej od kilku lat nie byli na działce, chwasty rozsiewają się wszędzie, masakra normalnie
AnnaCh 20:17, 01 kwi 2017

Asia, to prawda, pogoda cudna Dzięki mojej córci poszalałam dziś w ogrodzie, bo zajęła się chorym Jasiem Angina M na szkoleniu, a ja od rana obiad im przygotowałam, pranie wstawiłam i heja do ogrodu Pocięłam chyba wszystko co można: miskanty, rozplenice, stipę, róże, hortensje, budleję, derenia, trzmieliny na pniu, tawułki, berberysy, oczyściłam część żurawek... Wygląda na to, że wszystko żyje, a przynajmniej takie wykazuje zamiary. Kulki buksowe też u fryzjera, ŚŚ posadzona, skrzynia na warzywa jedna przygotowana, przekopana z mączką, mięta do mohito rośnie .
Padam Piwko chyba sobie strzelę
AnnaCh 20:19, 01 kwi 2017

Krokusy z Janiny w masie robią nawet dobre wrażenie

Po ostrzyżeniu na jeża stipy ukazały się trzmieliny i szafirki
Gracek najbardziej pokazuje wolę życia
Makusia 20:20, 01 kwi 2017

No ładnie! Ja też dzisiaj cały dzień w ogrodzie, ale w zasadzie nic konkretnego nie zrobiłam, a u Ciebie? Nudzić się będziesz