Iwonko bardzo ładnie urządzony masz już ogród. Ja nie mogę już doczekać się takich efektów.
Życie nauczyło mnie pokory, ale nie cierpliwości .
Prawda jak wybornie kawka smakuje w ogrodzie?
Idzie wiosna ...... zapraszam na poranną zawsze .
W 2013 wstawiałam swoją rabatę którą nazywam angielką.
Czy to angielska?,Raczej to tylko moje pobożne życzenie,ale cechy
angielki posiada ....częściowo.
Wiem bo widziałam Chyba,ze teraz coś zmieniałaś
Mam gdzieś zdjęcia jak robiłam wtedy,muszę ich poszukać,podeślę Ci.
A masz wcześniejsze zdjecia ale tak dobrych kilka lat wstecz?
Który to kotek?
U mnie dziś na wątku kulinarnie
Najpierw było słodkie co nieco po to by teraz trzymać dietę..oj głupia ci ja,oj głupia
dopiero tu trafilam,..az dziwne ze dopiero
z przyjemnoscia obejrzalam wasze slodziaki
i przedstawiam moje slodkie futerko szukam dla niej narzeczonego, poki co bez skutku
Dziękuję,To prawda, leci ten czas,,, bardzo szybko
Tak jeszcze czuję się młodo, i mam nadzieję,że tak będzie jeszcze długo
Ano trochę ich jest.I nie wszystkie kwitną teraz.ale to fajnie,że tak rożnie kwitną Moja pamieć tez czasami zawodzi, dlatego proszę o przypomnienie z tymi hostami .
Dla ciebie wspoinkowe.
Hosta war Paint hosta Brim Cup a po prawej Halcyon
Snow Lake
No więc Figa - bo egzotyczna i słodka - od razu na pierwszy rzut oka widać że nie jest typowym dachowcem. Ma dłuższą sierść aż po sam czubek ogona i grubsze łapki.
Wszystko byłoby super gdyby nie to że Tola i Figa syczą na siebie i omijają się szerokim łukiem. Tola starsza jest bardziej zestresowana bo Figa raczej ją olewa. Raz nawet Tola łapą Figę klepnęła ale jak krzyknęłam to uciekła. I takie podchody co chwila obserwujemy. Mam nadzieję że to szybko minie i się oswoją.
Tu wklejam jedną fotkę a reszta jest https://www.ogrodowisko.pl/watek/281-cztery-lapki-zwierzeta-domowe?page=87#post_8