kaisog1
21:48, 28 lut 2017
Bożenko dziękuję
Staram się jak mogę 
Irenko mnie pytali czy nie mam dość remontu... odpowiadałam zawsze, że nie
Lubię to i lubię pracę
Kasia dziękować
Lubię takie jasne wnętrza
Ogród wymaga mnóstwa pracy... nie wiem czy nie więcej niż Kubusiowo
Ewo tak w sumie zarys rabat nasuwa się sam, jest niejako wymuszony przez istniejące już chociażby ścieżki.... Danuś podpowiedziała styl formalny a to nie jest taki łatwy styl. Jest mega wymagający chociaż jeżeli chodzi o jakosć roślin... a to się wiąże z kosztami niestety...
...ale powoli, na spokojnie przez kolejne 10 lat dam radę hahahha
Kasiek
Ja też się cieszę, że wróciłam
Dzięki za komplement
...a wczoraj szalałam w ogrodzie i robiłam porządki... a było tego bo na jesień nie wygrabiłam liści i tak w zasadzie nie posprzątałam ogrodu więc wyobraźcie sobie co się działo... te porządki nie wyszły mi na dobre.... skończyło się to tym, że dzisiaj nie mogę głową ruszać
Pierwszy raz w życiu mam uczucie jakby głowa miała mi odpaść od szyi... i ten masakryczny ból... nic nie pomaga

Irenko mnie pytali czy nie mam dość remontu... odpowiadałam zawsze, że nie

Kasia dziękować

Ewo tak w sumie zarys rabat nasuwa się sam, jest niejako wymuszony przez istniejące już chociażby ścieżki.... Danuś podpowiedziała styl formalny a to nie jest taki łatwy styl. Jest mega wymagający chociaż jeżeli chodzi o jakosć roślin... a to się wiąże z kosztami niestety...

Kasiek

...a wczoraj szalałam w ogrodzie i robiłam porządki... a było tego bo na jesień nie wygrabiłam liści i tak w zasadzie nie posprzątałam ogrodu więc wyobraźcie sobie co się działo... te porządki nie wyszły mi na dobre.... skończyło się to tym, że dzisiaj nie mogę głową ruszać