Igielnik
11:37, 20 maj 2019
Niestety już przekwitły świdośliwy i rajskie jabłonki. Niestety nie zrobiłam im zdjęć. W tym roku jest tak sucho, że trawnik dopiero teraz puszcza zielone kiełki. Jesteśmy po pierwszym koszeniu, które kazałam zrobić mężowi jako sprzątanie po zimie (igły, suche liście) takich tabunów pyłu podczas koszenia nie widziałam nigdy.
Cieszę się, że pomylona magnolia nie będzie katastrofą. Oprócz tej kupiłam dużą magnolię Suzan, dużą gwiaździsta, i mniejszą gwiaździstą w kolorze różowym.
U mnie bardzo wolno rosną. Moja Pinkie ma jakieś 8 lat, a Nigra z 5 i obie nie rzucają na kolana rozmiarem. W związku z tym zainwestowałam w większe egzemplarze, mam nadzieję, że się przyjmą.
Bardzo dzisiaj wieje, chyba moje zdjęcia są nieostre
Cieszę się, że pomylona magnolia nie będzie katastrofą. Oprócz tej kupiłam dużą magnolię Suzan, dużą gwiaździsta, i mniejszą gwiaździstą w kolorze różowym.
U mnie bardzo wolno rosną. Moja Pinkie ma jakieś 8 lat, a Nigra z 5 i obie nie rzucają na kolana rozmiarem. W związku z tym zainwestowałam w większe egzemplarze, mam nadzieję, że się przyjmą.
Bardzo dzisiaj wieje, chyba moje zdjęcia są nieostre