Hahaha
Dobre pytanie z tym jakie? Ja nie notuję nazw odmian. Ale mieczyki kocham je równie jak róże i mam kilka ich kolorów. Na wiosnę planuje dokupić jeszcze co najmniej 5 odmian Mam tylko kilka zdjęć tych cudownych kwiatów. Na szczęście wśród nich znajduje się moja ulubiona- ta na pierwszym zdjęciu
Fajnie, fajnie przebywanie w pięknych miejscach mi służy.
Synkowi Twojemu też się klimat udzielił i dobrze. Moja młodsza już po feriach. Była w sobotę na ściance wspinaczkowej i dzisiaj miała pierwszy raz zakwasy w rękach ( te w nogach to ma na porządku dziennym)
Sport i taniec na pierwszym miejscu
Miłego wieczoru, również pozdrawiam.
Radziu,
bez względu na różnice w Peselu mówimy tu do siebie po imieniu, młody przyjacielu. Za tulipanka dziękuję, Tobie również coś z tych kwiatów daruję.
Też na te roztopy wyglądam bo nie wiem nawet czy już coś z ziemi wyłazi czy jeszcze nie. Bylinówki wołają o sprzątanie, a trocinówki i różano -trawiasta o plewienie.
A nade wszystko pragnę już te kopce porozgarniać i obsiać trawą bo okropnie mnie mierżą
Witam, wpadłem się przywitać, a tu wiedzę temat oczka. Ostatnio trochę mnie i on nurtował. W zeszłym roku założyłem również moja tymczasową namiastkę oczka Nie jest ono głęboki podobnie jak twoje ale zauważyłem że mimo to rośnie w nim lilia. Chciałem zapytać jaka to odmiana, gatunek itd. Gdybyś pokazać jakieś zdjęcia kwiatów byłoby fajnie
Buraka liściowego nigdy nie wysiewałam ,nie wiem czy ślimaki go lubią.Maruny bardzo lubię jako wypełniacze,mam trzy rodzaje...ta jednak zagubiła się i postanowiłam ponownie zaprosić ją do ogrodu.