Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 19:55, 05 mar 2017

Melduję wiosna i u mnie obecna jestem już w domu
Kokesz 21:07, 05 mar 2017

Pozdrawiam również ja też już kiedyś u Ciebie byłam, ale teraz łatwiej mi będzie Ciebie skojarzyć z ogrodem
Betka 21:09, 05 mar 2017

No w końcu !
Poproszę chociaż troszkę chociaż ociupinkę wiadomości jak było!?
Przebieram nóżkami
katel 21:11, 05 mar 2017

Kupiłaś coś ?
lojalna_ 21:11, 05 mar 2017

Dobrze ze juz jesteś ....daj im te Rogala ))))
amelia_b 22:09, 05 mar 2017

Kokesz napisał(a)
Pozdrawiam również ja też już kiedyś u Ciebie byłam, ale teraz łatwiej mi będzie Ciebie skojarzyć z ogrodem
racja
amelia_b 22:18, 05 mar 2017

Betka napisał(a)
No w końcu !
Poproszę chociaż troszkę chociaż ociupinkę wiadomości jak było!?
Przebieram nóżkami
Beatko fajnie było, Targi Poznańskie są ogromne nie wiem czemu ale jakoś bardziej podobało mi się w Warszawie, może dlatego że to był wrzesień i były inne rośliny. Tutaj spodobała mi się wierzba czarna, nie widzialam jej w realu nigdytroszkę pobiegałyśmy po mieście, he he orientację w terenie mam doskonałą spotkanie z ogrodniczkami i ogrodnikiem fantastyczne miło będę wspominać ten weekend, i na pewno będę nim żyć przez najblizszy tydzień do póki mnie nóżki nie przestaną boleć
amelia_b 22:20, 05 mar 2017

katel napisał(a)
Kupiłaś coś ?
tak, girlandę na taras ledową rośliny to wiesz skąd będę targać
Betka 22:21, 05 mar 2017

amelia_b napisał(a)
Beatko fajnie było, Targi Poznańskie są ogromne nie wiem czemu ale jakoś bardziej podobało mi się w Warszawie, może dlatego że to był wrzesień i były inne rośliny. Tutaj spodobała mi się wierzba czarna, nie widzialam jej w realu nigdytroszkę pobiegałyśmy po mieście, he he orientację w terenie mam doskonałą spotkanie z ogrodniczkami i ogrodnikiem fantastyczne miło będę wspominać ten weekend, i na pewno będę nim żyć przez najblizszy tydzień do póki mnie nóżki nie przestaną boleć

Cieszę się że spotkane wam se udało!
Poczekam jeszcze moze jakąś fotkę wrzucisz
amelia_b 22:29, 05 mar 2017

lojalna_ napisał(a)
Dobrze ze juz jesteś ....daj im te Rogala ))))
Jolciu czy ja wiem czy dobrze, 2 godziny temu zaraz po powrocie przeżyłam chwilę grozy, mała otworzyła szuflady w komodzie i się zaczęła po niej wspinać zanim doleciałam to już była pod komodą, przewarzyła się, dobrze że mała komoda i jakoś tak na nią poleciała że trochę ma wargę spuchnietą i nosek przetarty, szybko się uspokoiła. Strachu się najedliśmy. Kurcze chwila wystarczy. Jolciu mówisz i masz, rogali to Ci dziś u mnie dostatek