Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród niby nowoczesny ale... 17:01, 02 mar 2013

Do góry
A jakieś fotki się nam należą .... Z ogrodu...

Widzialaś carexy evergold u Irenki?
Ogród w skali mikro :) 16:59, 02 mar 2013

Do góry
Gierczusia cudny stelarz!!! Ja dzisiaj buka purpurea próbowalam ukrzyżować zadanie bedzie jutro dokończone bo mi bambusów o odpowiedniej długości zabrakło...
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 16:57, 02 mar 2013

Do góry
kraania napisał(a)
Sylwia w sumie to nie wiadomo co. W czwartek cały dzień wymiotował, wczoraj i dzisiaj już nie, za to przez cały dzień leży albo śpi i w zasadzie nic nie je. Gardło ma zainfekowane, ale podobno to nie angina. Nie ma temperatury, ale jest apatyczny i totalnie bez siły. Od dwóch dni o godz. 16 Oskar już pada i śpi... Oprócz morfologii, biochemii, OB robiliśmy test na mononukleozę.
Sylwia no to też Ci współczuję. Najgorsze jest to, że właśnie przy obecnych chorobach często lekarze nie mają pojęcia co to. I wówczas słyszę, że to jakiś wirus.

Moja córka niała takie zakażenie wirusem, spędziła tydzień w szpitalu pod kroplówką i dnia dzisiejszego nie wiadomoc to to za wirus. Czy rotavirus? Trzymam kciuki bo wiem jak się martwisz i co czujesz...

I pamiętam jak nas w izbie przyjęc trzymali, po całej nocy wymiotów. Zostaliśmy natychmiast przyjęci kiedy zwymiotowała na pielęgniarkę ...

Trzymam mocno kciuki za Was!!
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 16:53, 02 mar 2013

Do góry
Anitko buziam
Czy możesz mi doradzić spawdzone u siebie hosty do zakątka hostowego na tył domu?
Kondziowy Ogród :) 16:37, 02 mar 2013

Do góry
Kondzio napisał(a)
pokazuje zdjęcia na których jeszcze nie robiłem kantów jakoś nie mam wizji jak nadać im kształtu hi hi może masz rację z położeniem kamieni co krok przemyśle to

Skopiuj Sebka kamienie w trawniku. Polecam położyć kamienie łukiem aby komponował się z tym półkolem na zdjęciu z kostki betonowej .
Ogrodomania Oli 16:34, 02 mar 2013

Do góry
Mucha nie siada taki porządeczek w ogrodzie! iekny i wcale nei szarobury ale my ogrodniczki jakoś zawsze tak krytycznie patrzymy się na nasze ogrody
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:33, 02 mar 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Irenko właśnie smaruje do Ciebie liścik ... dotarły w tygodniu ale ja dziś odebrałam z poczty bo jestem poza domem ... tzn sypiam w domku ... a w ciągu dnia ... nie no w ciągu dnia to nie ja i nie moje zycie ... ale już od dziś wracam ...

Najważniejsze, że jesteś Huuura wiosna !!! Za chwilę będziemy cały czas buszoać w ogrodzie.
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:31, 02 mar 2013

Do góry
Ania Ogrodnik Mimo Woli II prezentuje wspaniały sprzęt!!! Muszę sobie zakupić taki odkurzacz!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:25, 02 mar 2013

Do góry
Irenko ma Twoje poidelko i roże
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:42, 02 mar 2013

Do góry
ciofam ... ciofam i co mam

Marzena2007 napisał(a)
Ewo będę kupować ( ... ) ... Więc nie myśle o chciejstwach Muszę zacząć planować, bo priorytety ustawiam.

o ... i tu siem zatrwożyłam ... pojawia się rozsądek i plan ... hmmm ... plan i ja jakoś się nie umiemy polubić ale czego ja siem tu nie naumiałam ... może wpatrzona w rozsądne ogrodniczki planu się naumiem ...

Marzena2007 napisał(a)
Insynuacje odnośnie niuansów konweniujących w moim ogrodzie pouczające

no to jestem w domu ))) !!! ...
Ewa duma ...
Madżenka w niuansach gmera i rozstrzyga co konweniuje a co nie licuje w "madżeniu" ... mi tam wszystko pasuje ale ja się nie znam ... ... a Madżenka ustala priorytety ... jak dobrze znów być w domu

Marzena2007 napisał(a)
Evchen ja już się ledwo pomiedzy płotem a grabami mieszczę a były posadzone 1 m od ogrodzenia

zinterpretowałam na korzyść grabów ... i w domniemaniu na wąską kibić piszącej ...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:32, 02 mar 2013

Do góry
nieszka napisał(a)
Marzenka u Ciebie nawet w tym roku trawa zieleńsza po zimie niż w zeszłym
Z linka z opryskami senkju

Dzisiaj pryskam na grzyba Topsinem
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:23, 02 mar 2013

Do góry
kitek81 napisał(a)
Witam
Chciałabym mieć już taki szaro-bury ogród! U mnie pusto jeszcze, nic nie ma tylko piach, stemple budowlane, rusztowania-a ogrodu Twojego zazdroszczę! Pozdrawiam serdecznie

Witaj! Za dwa -trzy lata będziesz miała busz. teraz planuj ogród a po zakończeniu budowy przystąp do działania. Zobacz moje zdjęcia z pierwszego wątku w ubiegłym roku. Jak ubogo było!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:21, 02 mar 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Marzenko, jestem na bieżąco
Dziś jest cudnie, całe niebo w błękicie i słońce!! wprawdzie w nocy i o 8 jeszcze było na minusie, ale teraz już na plusie!!
ja dziś sobie coś pociacham chyba
miłej soboty, pozdrów dziewczyny i wycałuj Anię ode mnie!!

Wyściskam a potem biegnę do ogrodu bo mam dzisiaj opryski rzeciw grzybom zorobić i jeszcze cóś ale nie wiem czy zdąże. I córce wreszcie obiecałam zakupy...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:20, 02 mar 2013

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Też jestem na bieżąco. U ciebie Marzenko to już ciepłe kraje. Trawka zielone i roślinki szykują się do skoku.

Oj Zybyszku nei ciepłe, ni ciepłe, w nocy był duży mróz... "Jeziorko" za płotem zamarzło.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:19, 02 mar 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Byłam, ale lecę
Gdzie ten link do oprysków,? bo chyba zbyt sfoszona byłam, i przegapiłam...

Juz Ci Nieszka u ciebie wkleiła
Będę Ci robić testy na czytanie ze zrozumieniem
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:18, 02 mar 2013

Do góry
Kondzio napisał(a)
macham hi hi

Odmacham
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:18, 02 mar 2013

Do góry
Syla napisał(a)
Idę działać ogrodowo ..... i pstryknę trochę fotek co by i pismo obrazkowe u mnie zagościło buziam i miłego dzionka !!! już nawet nie myślę co Ty u siebie wyprawiasz

Oj to czekam
Rododendronowy ogród II. 11:16, 02 mar 2013

Do góry
Biżenko starsznie mocno świeci dzisiaj słońce. Czy cieniować rh?
Ogród do kwadratu 11:15, 02 mar 2013

Do góry
gusiarz napisał(a)
Gosieńko - tę parę dni ciepła już niedługo - od poniedziałku. I zacznę trawy ścinać, z sekatorkiem poszaleję przy bzach, dereniach, wygrabię z rabat resztki liści. Czeka mnie jeszcze sianie - same przyjemności Na razie posprzątałam trwanik...po psiaku... uzbierało się "tego" po zimie...

Agnieszko - cieszę się że zajrzałaś - u mnie zieleń młodziutka jest. Niedługo wybiorę się na podwrocławską "farmę bukszpanową" i dopiero zieleni przybędzie

A co Ty przy bzach teraz będziesz robić? Wycinach chyba tylko jakieś boczne gałęzie?
Ogród u stóp klasztoru 11:14, 02 mar 2013

Do góry
Ale widoczki! To tak wygląda wiosna? Dla mnie prawie lato tak kolorowo i soczyście zielono
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies